Erdélyiek! Ti Magyarországgal szeretnétek egyesülni, vagy önálló országot szeretnétek, és miért?
ma 18:24
Nézz már magad köré, nagyokos! Ahogy a ma 19:37-os válaszoló is bizonyítja a határon túliak is vissza szeretnének térni magyarhonba. Ha ilyen beszűkült agyúak lettek volna őseink akkor ma nem vagyunk itt!
Megmagyaráznád a műmagyar szó jelentését? Mert nekem nem tiszta, hogy mi értelme ezeknek az új nemzetgyalázó szavaknak.
Én ugyan nem vagyok szintén erdélyi de azt tudom ,hogy még az erdélyi cigányok is magyarnak vallanák magukat,mert az nekik kiváltságot jelent hogy ők romugro cigányok.
Egyébként a székely magyar összetartás olyan erős ,ha a magyar állam nem lesz hajlandó befogadni őket (ami most nem valószínű ,bár az előző kormánynál még nem mondtam volna)akkor is el fogna kelőbb utóbb szakadni.
Erre több ok is van:
-Közigazgatásilag messze van Bukaresttől
-Nagy a reviziós ellenállás még ma is ami ellen a románok nem tehetnek
-A székelyek távozása után végre a román politika "megszabadulna" a magyaroktól
-Autonómia után Magyar állampolgárok lesznek ami új okot ad rá
Ezek a legfontosabbak persze vannak ellenérvek is:
- Egyik állam se ad oda területeket szívesen senkinek
-A románok pofátlan alja nép
-EGyéb nyugati államok belepofázása: antant országok stb.. stb..
A románok pofátlan alja nép
Ezt honnan veszed, ha nem is vagy erdélyi?
Bár 100 százalékosan magyar vagyok, mégis belátom, ha összeségében vesszük az átlagot, hogy a románok sokkal jobb emberek mint a magyarok. Nem olyan pézéhesek, nem olyan önzőek, rosszindulatúak, nem gázolnak át egymáson, mint a magyarok. Persze, vannak kivételek, én az átlagról beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!