Putyin miért gyűlöli ennyire a Nyugatot, egyáltalán kit is gyűlöl pontosan?
Ezek a lepontozó, ukránfanatikus fotelhuszárok mit éreznek a piros kéz nyomkodásakor ? Mit akarnak elérni vele ?
Mi lenne velük, ha kivennék ezt a funkciót az oldalról ?
Gutaütést kapnának tehetetlenségükben, frusztrációjukban ?
A másik, akik most is nyomkodják a pirosokat, ebben a pillanatban, azok vajon mennyi időt töltenek a Gyakorin ? 26 órát a 24-ből ?
Mit gondolsz rólam ?
Az FSzB kihelyezett tagozatához tartozok ?
Vagy a Magyar Kormány alá ?
Mert valóban, itthon is vannak olyan szakértők, akik hivatalból, főállásból tolják a témát :D
# 54
Utoljára az ilyen, a mindennapi életünkre releváns háború az a második világháború volt, azóta nem volt ilyen léptékű háború Európában.
Persze volt egy jugó polgárháború, az is nagy léptékű volt, de az a helyi hülye népek háborúja volt, házon belül, ez meg Orosz és NATO proxi háború.
Két nagyhatalom érdekei ütköznek most, az egyik rovására, az egyiknek létkérdés a háború, és az ukránok vívják meg a harcot a Nyugat helyett. Szomorú.
Ha a második világháborúban lett volna Gyakori Kérdések fórum, meg ilyen szintű tájékoztatás, ugyanígy diskuráltunk volna, amíg be nem soroztak volna minket, vagy el nem érik a harcok az országunkat.
Nekünk ez érdekes, és egyszeri esemény !
Ezek a lepontozó, ukránfanatikus fotelhuszárok mit éreznek a piros kéz nyomkodásakor ? Mit akarnak elérni vele ?
gondolom erekciót
# 30
Lehetne vitatkozni Pro és Kontra az ukránokról, civilizáltan, normális hangnemben, de ahogyan a Nyugat áll a témához, hogy teljesen letiltják a legkisebb kritikát az irányukba, azzal kivívják maguk ellen az ellenszenvet.
A háború előtt a hosszú és boldog békeidőben az átlag nyugat-európai, nemhogy amerikai nem tudta hogy kicsodák, micsodák az ukránok, nem is érdekelte, mert nem volt ráhatással az életére, sőt volt olyan is, aki kijelentette, hogy az ukrán is orosz.
Holland diplomata írt ilyeneket:
„Az ukránok is oroszok. Ezt nem szabad elfelejtenünk. Ez a valóság.”
Akkoriban ezért a véleményért semmilyen bünti nem járt, most meg tilos kritikusat gondolni róluk, nemhogy kimondani. Miért ?
Nem az ukrán nackók, meg oligarchák a legrosszabbak, hanem az őket hisztérikusan pártfogoló Nyugati politikusok, és az internetes trollhaduk.
Én már nagyon várom a végét, hogy lássam majd a Pro Ukrán kommentelők reakcióját. Tudom, a káröröm csúnya dolog, de amit itt leműveltek eddig a Pro Ukrán kommentelők, az megérdemeltté teszi a vereségüket.
# 30
Amúgy ti ketten milyen ideológiát vallotok ?
Valamikor én is válaszolok, hogy ne csak a vádaskodásotokat toljátok.
# 28-as, és # 30-as
Akik önkéntes hülye jelzővel illetik a másikat, mint engemet, azoktól én megkérdezném, hogy ti ketten mik vagytok ? Nem főállású, fizetett kommentelők ? Vagy önkéntes aktivisták, mint a NAFO ?
A nagy Nyugat milyen értékrendet tud jelenleg felmutatni ?
Én szimpla konzervatív világnézetű ember vagyok, és nekem nem szimpatikus, sőt ellenszenves, ami az Európai Unióban, és a NATO-ban megy politizálás és média címszó alatt.
Az ilyen Barrosó, Martin Schulz, Merkel, Verhofstadt, Fondellájen, Scholz, Baerbock, Julian Röpcke vagy az angol politikusok, vagy Trudeau mennyire vállalhatók ?
És rajtuk kívül sok más alternatíva akad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!