Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Most, hogy Putyin az LMBTQ...

Most, hogy Putyin az LMBTQ emberek érdekei mellett érvelt a beszédében várható, hogy ők is kiállnak majd Oroszország mellett?

Figyelt kérdés
Aki nem tudná miről van szó, itt a video az esetről: [link]

2023. nov. 25. 22:06
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:

Pintér László

"Viszont dagadt kényszerbeteg csüngőhasúzni valakit már inkább gúny, mint poén. Persze ellenzéki oldalon lehet, sőt kell is ilyenen "poénkodni" , meg poénból a fidesz szavazókat krumplival megvett egy bites vidéki npc-knek nevezni."

Alapvetően igaz, hogy valakit a betegsége miatt nem illik csúfolni, de itt is az van, ahogy általában: a puska visszafele sült el!

A csüngőhasúzás, dagadtozás bizony egy visszautalás, Orbán taplóságára, vagy még rosszabb dolgára utal, nem a külsejére, betegségére.

Talán emlékezni kellene egy bizonyos ünnepségre, ahol Orbán azt mondta a katonai díszszemlén, hogy "nincs kövér közöttük, az a halálom".

Tudod, ezen lehet röhögni, nem azért, mert kövér, talán így már nem kell magyaráznom.

A helyesen írni nem tudó nyelvtannácit is ki lehet röhögni, mikor hibát hibára halmoz, pláne ha mást hibásan oktat ki, ugyanaz a kategória.

Tudod ez az a kategória, amikor a nagy arcú ember pofára esik egy olyan hatalmasat, hogy háromszor pattog még utána.

2023. nov. 30. 23:44
 42/57 harminezer oxigén ***** válasza:
100%

#Pintér László

Ne érts félre, nem támadásból írtam. Csak a vita partnerednek írt válaszodban az mellett kardoskodtál hogy "vannak fontosabb dolgok" meg "nem csettintésre történnek a dolgok" és csak meg akartam neked mutatni hogy de, tudna így működni, hisz ha negatív irányban műk

2023. dec. 1. 06:13
 43/57 harminezer oxigén ***** válasza:
100%

Folyt.:

Működött, akkor pozitív irányba miért ne menne. Különösen olyan dolgokban amik a többségi társadalomra semmilyen negatív hatással nincsenek, nem csorbulnának a jogaik, de egy kisebbség életére nagyon nagy hatással bírnak.

Csak kíváncsi voltam a véleményedre hogy akkor mégis miért rúg bele a kormány egy kisebbségbe, ha ugyan akkora sőt kisebb ráfordítással akár javíthatná a helyzet.

Valamint az is közrejátszott a hozzászólásomban hogy ebben a konkrét esetben én személyesen érintett vagyok és nem kis "kellemetlenségeket" nehézségeket okoztak nekem ezzel.

Niki

UI.: bocs hogy szétcsúszva ment a válasz, telefonról pötyögök.

2023. dec. 1. 06:24
 44/57 anonim ***** válasza:

"Alapvetően igaz, hogy valakit a betegsége miatt nem illik csúfolni, de itt is az van, ahogy általában: a puska visszafele sült el!

A csüngőhasúzás, dagadtozás bizony egy visszautalás, Orbán taplóságára, vagy még rosszabb dolgára utal, nem a külsejére, betegségére.

Talán emlékezni kellene egy bizonyos ünnepségre, ahol Orbán azt mondta a katonai díszszemlén, hogy "nincs kövér közöttük, az a halálom".

Tudod, ezen lehet röhögni, nem azért, mert kövér, talán így már nem kell magyaráznom.

A helyesen írni nem tudó nyelvtannácit is ki lehet röhögni, mikor hibát hibára halmoz, pláne ha mást hibásan oktat ki, ugyanaz a kategória.

Tudod ez az a kategória, amikor a nagy arcú ember pofára esik egy olyan hatalmasat, hogy háromszor pattog még utána."

Azért egy díszszemlén lévő katona valóban ne legyen kövér. Képzeld oda a katonák soraiba Orbánt vagy Szilárdot! Nem illenek oda. Katonák között azért gyanús, ha valaki kövér, valószínűleg ellóg a gyakorlatokról.

Egy politikusnál meg szerintem mindegy, hogy kövér-e vagy sem. Egy politikusnak nem kell teljesen 30-40 vagy ki tudja hány kilós menetfelszerelésben, vegyvédelmi ruhában kilométereket futnia. És egy díszszemlén azért szerintem az elitnek kinéző katonákat válogatják be, azok között meg bután nézni ki egy kövér. Ahogy mondjuk a foci válogatottban is furán nézni ki egy 170 centis 150 kilós középhátvéd.

De értem mit írsz, az értelmesebb rész az fricskaként szidja Orbán testalkatát meg betegségét, de ez egy kis százalék. A legtöbb ellenzéki szimplán gyűlöletből, sértésből mondja ezt Rá.

"Ne érts félre, nem támadásból írtam. Csak a vita partnerednek írt válaszodban az mellett kardoskodtál hogy "vannak fontosabb dolgok" meg "nem csettintésre történnek a dolgok" és csak meg akartam neked mutatni hogy de, tudna így működni, hisz ha negatív irányban műk"

Miért gondoltam volna, hogy bántásból írod? Vagy volt valahol egy burkolt anyázás? :) Nem vettem észre.

A Szentek kezei is maguk felé hajlanak. Egy Felcsúti kisvasútat egy csettintésre tudtak csinálni, Én mióta élek (( 29 darab esztendeje )) gyakorlatilag ugyanaz a BZ vonat jár ezen a vonalon ahol élek. Amivel nincs bajom, szeretem a BZ-t, de vicces, mert eddig mindig 2 motorvonatot kapcsoltak össze, de Covid óta csak egy BZ jön, így egybe van bezsúfolva mindenki... Tegnap is hazának állnom kellett rajta, meg sokszor reggelente is melóba menet. Amiből hasznuk van, vagy ami a hobbijuk azoknál persze, hogy működik a csettintős módszer, de most őszintén Te kinézed a Fideszből, hogy haszon nélkül csettintésre, mindenféle érdekek nélkül egyik napról a másikra teljeskörű LMBTQ+ szabadságot ad? De Én még mindig azt vallom, hogy ha ilyen könnyen működik ez a csettintős módszer, akkor is előbb csettintésre a tanárok bérét kéne megemelni, az eü. dolgozók bérét, csettintésre a Rendőrök jogait is kicsit átírhatnák, hogy kicsit szabadabban tudják a valódi bűnözőket üldözni.

2023. dec. 1. 10:25
 45/57 anonim ***** válasza:

"Azért egy díszszemlén lévő katona valóban ne legyen kövér. Képzeld oda a katonák soraiba Orbánt vagy Szilárdot! Nem illenek oda. Katonák között azért gyanús, ha valaki kövér, valószínűleg ellóg a gyakorlatokról."

Valóban furán nézne ki a díszszemlén egy Švejk kinézetű derék katona, de oda eleve válogatott katonák kerülnek. Nem ez volt a téma, hanem a bunkó beszólás. Ha még azt mondta volna, hogy remélem, nincs köztük kövér katona, az nem lenne szép", vagy az kilógna a sorból... de nem: "a kövér katona a halálom".

De nem ez az első ok: bizony a keresztény jobboldal is keményen tud ítélkezni, támadni, amikor a kövérsége miatt szétposztolják hatalmas bunkósággal a belga egészségügyi minisztert és oldalát, mert azt hitték, hogy kritizálta a magyarok étkezési szokását. (nem volt ilyen) Na ez rögtön olyan jól építjük Magyarország arculatát, mint annak a rendje!

Tisztázta bárki is a félreértést, kért-e bárki ezért bocsánatot tőle ill. a belgáktól? Pedig nagyon illett volna!

Vagy lehet Nagy Blanka esetére is gondolni, aki egyáltalán nem közszereplő, mégis szétkaraktergyilkolták, támadták külseje miatt, rágalmazták lejáratták zaklatták, stb. mindezt azért, mert egy kis tüntetésen azt mondta Kövér László közszereplőre, hogy "bajszos fasz"-ozott egyet, amire többek között Bayer Zsolti az ECHO TV-N „SZERENCSÉTLEN NYOMORULT ROHADT KIS PROLINAK” és „IGAZI KRETÉN BAROM ÁLLATNAK" nevezte a fiatal lányt. Orbán szólt bárkinek is, hogy fogjátok már vissza magatokat? Nem! A kreténségizomtól dagadó Bayer történetesen lovagkeresztet kapott. Hát ennyi erővel vaskeresztet is adhattak volna neki, az jobban állt volna hozzá.

De itt még nem állt meg a dolog: Nagy Blankát úgy fotózták, hogy a bugyija látszódjon, és cikkcunamit csináltak ebből a KESMA-ban és a többi helyen.

Ha más nem, Orbán asztalra csapott, és kirúgatta a felelősöket? - nem Viszont egy olyan dologért, ahol a szent kormányát szólták le egy cikkben, vagy mi, na az tuti, hogy nem maradhatott a helyén.

Ennyit rólatok!

2023. dec. 1. 11:50
 46/57 anonim ***** válasza:

De Nagy Blanka ill. Pankotai Kitti piti dolgot tett ahhoz képest, amit kapott a keresztényi bocsánatról, jámborságról híres erkölcsös, becsületes keresztény jobboldaltól, főleg, hogy kiskorúak, ill. hogy állítólag szólásszabadság van.

Ez a jobboldali média és egyéb lincs két diáklány ellen nem csak azért durva, mert konkrétan ők ketten mennyit kellett eltűrniük (ku-rvasokat), de ez egy tudatos lépés volt a KESMA és a többi részéről. Ez a médialincs arra kellett, hogy megfélemlítsenek minden ellenzéki diákot, embert, hogy fogják be a szájukat, mert ugyanezt bárki mással is képesek megtenni.

Ugye, milyen demokratikusak? Ugye, milyen keresztények?!

Vagy Orbán nem tudott róla, senki se vette észre?

A csüngő hasút nem féltem, a közszereplőnek többet kell tűrnie, de egy diákoknak nem éppen.

Egyébként annyiban igazad van, hogy Orbánt nem csüngőhasúzni kellene, az a legkisebb hibája, hanem diákveretőzni, diákkönygázosítatózónak. Szemkilövető Gyurcsányozás után ez természetes lenne, sőt. A szemkilövés sem szándékos volt, viszont a gyerekek könygázosítása szándékos közvetlen és kárörvendő volt. Válogatott "rendőrökből".

2023. dec. 1. 12:28
 47/57 anonim ***** válasza:
Amúgy az Osváth Zsoltos és Tarry Black-es kérdésemet meg tudja válaszolni valaki? Mert már szerintem 3x tettem fel, de ezen eddig mindenki figyelme átugrott és nem is idéztétek az írásomból, pedig ez tényleg érdekel, Én is válaszoltam amennyire tudtam az összes kérdéseitekre.
2023. dec. 1. 14:20
 48/57 anonim ***** válasza:

Tedd a szívedre a kezed: kapj infarktust, ha, te minden egyes kérdésre válaszoltál, ill. válaszra reagáltál! Általában beidézel egy halmot, aztán válaszolsz egy általad tetsző félmondatra, ami olykor egy kontextusból kiragadott részlet, a többit meg nagyvonalúan átugrod, de mintha mégis válaszoltál volna rá, ott van. :D

Egyébként konkrétan nem emlékszem a kérdésedre, majd ha végigpörgetted itt az összes hozzászólást, és mindenre pótlod a választ, de nem csak a neked tetsző félmondatokra, hanem az összes mondatra külön-külön, akkor én is válaszolok.

2023. dec. 1. 15:15
 49/57 anonim ***** válasza:

Melyik kérdésedre nem kaptál választ? Vagy melyik más kérdésére nem válaszoltam? De amúgy ha sikerült volna elolvasnod értelmesen amit utoljára írtam, úgy írtam, hogy "amennyire tudtam", esélyes hogy volt ami felett elsuhant a Szemem, vagy szimplán nem tudtam rá választ adni, viszont nem rémlik, hogy valamit többször is kérdeztek volna Tőlem és Én minduntalan figyelmen kívül hagyom.

De mondom, mutasd meg melyik kérdésedre vagy más kérdésére nem adtam választ!

A kérdésem Terry Blackről, hogy Ő transz volt, igaz? Ő fogadott örökbe gyereket, nem? Ez tudom, hogy régebben volt, de azóta változtattak a szabályokon és transzok már nem fogadhatnak örökbe gyereket?

A másik kérdésem meg Osváth Zsolt összeházasodott a pasijával nem olyan régen. Az hogy történt? Nem tudom a részleteket, azért kérdezem. Alapvetően bírom a Zsoltit, de ennyire nem követem, csak annyit tudok, hogy megházasodott, és mindent megtesz azért, hogy gyereke is lehessen.

2023. dec. 1. 15:25
 50/57 anonim ***** válasza:
76%
Nem csak az enyémre, olvasd vissza, idézd, legyél szisztematikus! Nem vagyok a titkárnőd, bocs.
2023. dec. 1. 15:29
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!