Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Vajon érvényteleníteni fogják...

Vajon érvényteleníteni fogják a németországi választások eredményeit, ha az AfD 30%-ot kapna, hivatkozva arra hogy JD Vance durván beavatkozott a kampányba?

Figyelt kérdés
Állítólag Vance müncheni beszéde, valamint a tény hogy találkozott Alice Weidellel jelentős külső beavatkozásnak minősül az AfD javára.

febr. 16. 18:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
A ballibekből kinézek ilyesmit. Már próbálták betiltani az AFD-t.
febr. 16. 18:12
 2/11 anonim ***** válasza:
70%

Akkor pár választást érvényteleníteni kellene, visszamenőleg.

Ugyanis nem egyszer méltatott amerikai politikus ellenzéki pártokat több országban is.

febr. 16. 18:29
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
A végsőkig fognak erőlködni! Lásd a román példát.
febr. 16. 18:30
 4/11 anonim ***** válasza:
72%
romániában eljátszották, kinézem belőlük
febr. 16. 18:32
 5/11 anonim ***** válasza:
67%
Természetesen igen. Így működik a nyugati "demokrácia".
febr. 16. 18:50
 6/11 anonim ***** válasza:
Dehogy fogják. Ausztriában sem érvénytelenítették. Ha meg is próbálnák, lenne polgárháború. Amúgy én 30-31%-ot várok az AfD-től, a CDU-tól szintén. Fej-fej mellett lesznek.
febr. 16. 18:52
 7/11 anonim ***** válasza:
69%

6#

AKkor új választást fognak kiírni.

Merz nagyon szépeket ígér, migráció megreformálást és hasonlókat, de ha összefog azokkal, akik most majd buknak, semmit nem fog tudni megvalósítani, kvázi semmi sem változna.

febr. 16. 18:55
 8/11 anonim ***** válasza:
62%
úgy van. ezért lesznek fej-fej mellett. jelenlegi állás szerint vagy ez, vagy az, kettejük között fog eldőlni. Hajrá AfD, én levélben már leszavaztam rájuk.
febr. 16. 19:04
 9/11 Sanyi2025 ***** válasza:
0%

Relativizálod, hogy mi történt Romániában. Teljesen normális, ha politikusok támogatják egymást, Romániában ennél sokkal több történt.

Ezzel együtt nem volt szerencsés szerintem se az érvénytelenítés, de így döntött a bíróság.

febr. 16. 19:31
 10/11 PMC Wagner ***** válasza:
83%
nem lepődnék meg.
febr. 16. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!