Miért nem lehetséges az USA-ban a választások előrehozása?
Figyelt kérdés
ma 17:01
2/18 anonim válasza:
Szerintem alkotmányos adadálya van.
De nem vagyok benne biztos
3/18 anonim válasza:
Az alapító atyák úgy határoztak, hogy a három hatalmi ág kb. ugyanolyan erős és stabil legyen. Emiatt a Kongresszust sem lehet idő előtt feloszlatni, és a végrehajtó hatalmat sem lehet kizárólag politikai okból lecserélni.
4/18 anonim válasza:
Miért, mi bajod van a legutóbbival? Az hogy nem a neked szimpatikus jelölt nyert, nem ér.
5/18 anonim válasza:
4 de egy idióta elítélt rasszista bűnöző, aki csalt, mert az oroszok a swing states én folytatták aljas USA-ellebes propagandát
6/18 anonim válasza:
na, már ájvékolnak az előrehozott választásokért a bolsik, azt hitték, majd a migránsokat fogják simogatni, meg a b.zikat.
Tévedtetek.
Hehe.
7/18 anonim válasza:
#5 De az emberek őt akarták elnöknek. Ez a demokrácia. Ne akarjuk már a demokrácia nevében elmozdítani a demokratikusan megválasztott elnököt
8/18 Jeffrey Spender válasza:
Miért kell napi szinten hisztizni, hogy Trump lett az elnök ?
Változni fog attól valami ?
Semmi.
9/18 anonim válasza:
Majd az usákok eldöntik ezt helyetted, hogy mit akarnak!
10/18 anonim válasza:
nem hittem volna hogy ilyen sokáig kitart a trump miatti siránkozás, én tök jól mulatok az ilyen rinyásokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!