2/19 anonim válasza:
Remélhetőleg. Csak ne egy rosszabb legyen az utód.
3/19 anonim válasza:
Egy demokratikus országban, olyan, hogy biztosan, nincs, különben, nem kellene választásokat tartani és elég lenne egy biztosant megkérdezni és ez alapján működne a politika.
A felmérések alpaján, lehetséges.
4/19 anonim válasza:
Lefogják, különben nem most lenne a választás, továbbá a németek a valaha volt lehető legrosszabb kancellárnak tartják.
"Csak ne egy rosszabb legyen az utód."
De rosszabb lesz. Egy háborúpárti vén fax Friedrich Merz. Túl fog tenni Merkelen is meg Scholzon is.
5/19 anonim válasza:
Reméljük. Nem is értem, hogy az a fickó hogy volt képes egy párt élére kerülni. Csak ránéz az ember és látja, hogy még a 8 éves unokája sem menne el hozzá, hogy fújjon a biciklije gumijába, mert már az is tudná, hogy "áá, hagyjuk, a papa túl balfax ehhez".
6/19 anonim válasza:
4, ne is mond, ha látnád, hogy kit választottak meg az USA-ban...
ennél, már csak rosszabb lesz és vissza fogja mindenki sirni, Bident, meg
Merkelt, meg Scholz-t.
7/19 anonim válasza:
Kár érte. Kiváló ügynök volt...ja nem 😂
8/19 anonim válasza:
6# A migránsok biztos. Ilyen jól még nem éltek más pénzéből
9/19 anonim válasza:
8, tudom, sosem volt ilyen jó életem, még nem jöttem ki Németországba!
10/19 anonim válasza:
9 Mond hogy muszlim vagy. Ha olyan atónusod nem is nehéz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!