Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Németországban Scholzot...

Németországban Scholzot leváltják februárban?

Figyelt kérdés

jan. 27. 07:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
51%
10, családfailag igazolt magyar vagyok, köznemesi családból származom, Pécs környékén voltak nemesi földjei a családomnak és ateista vagyok.
jan. 27. 08:03
 12/21 anonim ***** válasza:
12%
11 Akkor te már kiestél
jan. 27. 08:11
 13/21 anonim ***** válasza:
59%

12, Magyarországról? Onnan én már rég kiestem, nem kellettem senkinek.

Itt a németeknél, meg elvagyok, mint, ahogy jó sok és egyre több honfitársam is elvan.

jan. 27. 08:14
 14/21 Sanyi2025 ***** válasza:
76%

Valószínűleg igen, a felmérések szerint más jelölttel esélyesebb lenne az SPD. A kérdés inkább az, hogy az SPD tud maradni vagy nem sikerül koalíciós többségbe kerülniük.

[link]

jan. 27. 08:19
 15/21 anonim ***** válasza:
48%

ma 08:14

elvan. de azért 10 évvel ezelőtt jobban elvoltunk...amúgy meg annyira már kezd itt sem olyan jó lenni, nemhiába mennek haza sokan. meg van a pénz lakásra/házra, rengetegen hazamennek. A város ahol dolgozom tele volt magyarokkal. A java vagy Ausztriába ment dolgozni, vagy haza...

jan. 27. 09:52
 16/21 anonim ***** válasza:
15%
Alice für Deutschland !
jan. 27. 10:24
 17/21 anonim ***** válasza:
33%

"Alice für Deutschland !"

Richtig so! Nur die AfD!

jan. 27. 10:36
 18/21 anonim ***** válasza:
38%
15, fura, Berlinben, még korábban, csak elvétve hallottál magyar szót, az utóbbi 2-3 évben, szinte minden vásárláskor hallok, vagy plázában, vagy tömegközlekedésen.
jan. 27. 10:38
 19/21 anonim ***** válasza:
43%

ma 10:38

én egyre kevesebbet. a legtöbb, akiket személyesen is ismerek, a javuk már nincs itt. Aki még itt van, azt mondta még lehúz 1-2 évet pénzt gyűjteni, azt hazamegy. A legtöbbjük csak lakás miatt jött ki, mert így hamarabb megtudták venni.

jan. 27. 10:41
 20/21 A kérdező kommentje:
Kellett nekik ennyi arab,afrikai migránst beengedni...
jan. 28. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!