Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az EU miért kezd eltolódni...

Az EU miért kezd eltolódni egy abszolutista irányba?

Figyelt kérdés

2023. nov. 24. 19:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
58%
A segély egy szociális rendszer alappillére, komolyan gondolja bárki is, hogy egy diktatúra egy szociális alappillérre épülne?
2023. nov. 24. 20:19
 12/23 anonim ***** válasza:
27%

Miért pénzeli az ukrajai nácikat, amiről biztosra tudja, hogy eladják a fegyvereket?

Hamaszt miért pénzelte?

[link]

2023. nov. 24. 20:38
 13/23 anonim ***** válasza:
31%
A segélyezés is teljesen független attól, hogy diktatúra van-e.
2023. nov. 24. 21:00
 14/23 anonim ***** válasza:
21%
Jártam gyakran Nyugaton, és bár egy szakmunkás jó pénzt kap, de viszont sok dologról nem igazán mer nyilvánosan beszélni. Na meg a napokban olvastam, hogy milyen tervek vannak arról, hogy milyen jogköröktől kell megfosztani a tagállamokat (4 képviselő javasolta, mind a 4 német...hát igen a náci láng sohasem alszik ki belőlük).
2023. nov. 24. 21:32
 15/23 anonim ***** válasza:
67%
Valahol vicces, hogy a FideSS-esek hangosan fröcsögnek ha bárki itthon diktatúrát kiált, közben meg szerintük az EU-ban van diktatúra... :D
2023. nov. 24. 22:49
 16/23 anonim ***** válasza:
71%

"Na meg a napokban olvastam, hogy milyen tervek vannak arról, hogy milyen jogköröktől kell megfosztani a tagállamokat (4 képviselő javasolta, mind a 4 német...hát igen a náci láng sohasem alszik ki belőlük)."

Mármint a 705 képviselőből, akik közül 96 német? Ugye tudod, hogy nekünk is van Mi Hazánk, meg volt szélsojobbos Jobbikunk?

Lemerném fogadni, hogy a szakmunkás haverod sem azért fél megszólalni, mert egyébként Shakespeare-t szavalna...

2023. nov. 24. 23:13
 17/23 anonim ***** válasza:
35%
#16 Ahol büntethetnek azért, amit mondasz, ott nincs szólásszabadság. Ahol nincs szólásszabadság, ott diktatúra van.
2023. nov. 25. 07:54
 18/23 anonim ***** válasza:
72%

"Ahol büntethetnek azért, amit mondasz, ott nincs szólásszabadság."

Ugye tudod, hogy nincs olyan ország, ideértve Magyarországot is, ahol nincsenek kivételek az szólásszabadság alól? Gyűlöletbeszédnek, rágalmazásnak, híresztelésnek és egyéb dolgoknak hívják ezeket a bíróságok.

Nagyon fennköltnek hiheted azt, amit mondasz, de szerintem innen Magyarországról, ahol orosz és ázsiai diktatórák jelentik az első számú haverjainkat és ahogy az állam bánik a szólásszabadság intézményével, szerintem egyáltalán nem állsz azon az erkölcsi magaslaton, hogy komolyan is lehessen venni.

2023. nov. 25. 10:03
 19/23 anonim ***** válasza:
58%
#18 Tudom. Nem is állítottam olyat, hogy Magyarországon, vagy bármely más országban demokrácia lenne. Már csak azért sem, mert nem erről szól a kérdés.
2023. nov. 25. 10:16
 20/23 anonim ***** válasza:
38%
Mert vezetőik nem a közembereket javáért dolgoznak. Csak így röviden.
2023. nov. 25. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!