Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Izraeli-Palesztin háborúban...

Izraeli-Palesztin háborúban miért támogatják többen az arab oldalt?

Figyelt kérdés
Ésszerű magyarázat lehet az antiszemitizmus is, viszont az arabok ugyanúgy nem kedvelik a keresztény kultúrát, mint a zsidót is. Nem is említve, hogy Európában meg megy a nagy mingránsellenesség, ahol meg ugyan ezek az emberek meg az arabokat lőnék.

2023. nov. 12. 09:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim ***** válasza:
37%
Kulonben meg dzek kozul senki sem a baratotok. A lobbitevekenyseg miatt fudnatok a cel vilagot mozgositani. Meg ott vannak a cionistakeresztenyek, akik szerint ez az Izrael a megigert Izrael... persze ti ezt tudjatok, hogy nem igaz, de mint mondtam a rasszista gondolkozasotok es hamis felsobbrenduseg tudatok vegett dorzsolitek a markotok.
2023. nov. 14. 13:14
 72/82 anonim ***** válasza:
0%

70# Először is ha már ilyen nagy turbó magyar vagy, tiszteld meg annyival az anyanyelved, hogy tudsz magyarul írni, nem hibákkal.

A korábbi érvekre nem reagálsz, csak személyeskedsz már. Le vagy győzve teljesen, ott tombolsz a sárban és vergődsz mint egy giliszta.

Továbbra is kérdezem, ha az izraelieknek nincs joga ott élni, neked miért van jogod a Kárpát Medencéhez? Miért nem húzol vissza Ázsiába ahonnan jöttél? Miért nem adod vissza a lopott földet a helyi őslakosoknak? És ezt nem én mondom, ez a te bugyuta logikád.

Napokig tűrtem a sértéseid, uszításaid, azt amikor visszaadják játszod itt a mártirt és áldozatot. Hát gerinc nem mindenkinek adatik meg.

"Mert ha azt hiszed, hogy a Hamasz - ami maximum a TE haverod - likvidalasa cimszo alatt Gazabol ki akarjatok uzni az aranokat"

Semmi ilyenről nincs szó, ez a te hazugságod, csak ideiglenesen délre mentek, hogy ne legyenek a háborús övezetben és minél kevesebb civil haljon meg.

A Hamasról meg annyit hogy lököd 100%-ban a narratívájukat, pontosan azt mondod és akarod amit ők, kiegészítve a zsidók iránt érzett beteges gyűlölettel.

A rasszista gondolkodásról annyit hogy napokon át nem csinálsz mást csak ész nélkül egy népcsoport ellen uszítasz,olyan módon ami alapján már feljelentést is lehetne tenni. Bőven kimeriti a gyűlöletbeszédet.

A felsőbbrendűségről annyit hogy te csúszómászó fajtád volt a felsőbbrendűség nevében Dunába lőtt és vagonokba zárt embereket, a net tele van a magyar felsőbbrendűséget hirdető szenny oldalakkal, magyar ősnyelv, magyar jézus, stb stb. Mutass nekem egy db zsidó oldalt ahol ilyenek vannak.

2023. nov. 14. 13:32
 73/82 anonim ***** válasza:
28%

Most irtam 2x h baj van a latasommal...

Napokon at nepcsoport ellenuszitottam... hat noverkem a te kommentarjaid mashol is, megernenek egy miset. Te meg ugyanezt nagyban, hobbi szinten uzod. Szemelyeskedest meg te kezdted el.

Tudod, ha erdekelnel, leulnek gep ele es szanaszet szednem minden mondandod. De nem erdekelsz. Mar sokszor mondtam de most komolyan gondolom.

Ismered a Torrente filmeket?

"Nenjel dobjal be egy viszkit, vagy valami, csak huzz a k. A.ba".

Legkozelebb meglatlak valahol nyugodj meg tenyekkel leszel szetszedve.

A Dunaba lovoest is minek hoztad fel, meg ide? Megsugom, hogy azt aloszor a tanacskoztarsasag csinalta, es tudjuk ott is kik voltak tobbsegben. Ok lottek eloszor Dunaba az embereket.

2023. nov. 14. 13:43
 74/82 anonim ***** válasza:
92%

Meg miaz, hogy nincs dzk Gaza kitelepiteserol??

Itraeli vezetok szolaltak neg, hogy ki kene oket tenni Egyiptomba, vagy volt olyan aki atomot javasolt.

Ezt is tagafod? Barki rakereshet. Vagy ezt is kitalalom?

Az en sejtesem viszont az, higy kettevagjatok Gatat, megszerzitek a tengerpartot. Fel fullel hallottam, hogy komoly gazmezok vannak Izrael tengerpartjainal. Allitolag Gazanal is.

Gondolom kene. Az ar mindegy.

2023. nov. 14. 13:46
 75/82 anonim ***** válasza:
41%
#72 te egy igazi félkegyelmű vagy, menjél szépen new yorkba éljél ott a spanjaiddal akkor.
2023. nov. 14. 14:26
 76/82 anonim ***** válasza:
43%

"hat noverkem a te kommentarjaid mashol is, megernenek egy miset"

Többször is megkértelek, hogy idézz tőlem ilyen állítólagos kommenteket, azóta sem tetted meg. Nem csinálsz mást csak hazudozol és vádolsz minden alap nélkül.

"Legkozelebb meglatlak valahol nyugodj meg tenyekkel leszel szetszedve."

Miért nem most leszek szétszedve tényekkel? Az nem tény hogy az antiszemita konteós sztereotípiáidat szajkózod.

"Megsugom, hogy azt aloszor a tanacskoztarsasag csinalta, es tudjuk ott is kik voltak tobbsegben."

Itt van egy tipikus konteós kijelentésed, a Tanácsköztársaságban volt több ezer párttag, kérlek bizonyítsd forrásokkal hogy ezeknek a többsége zsidó volt.

"Itraeli vezetok szolaltak neg, hogy ki kene oket tenni Egyiptomba"

Idézd légyszives.

"vagy volt olyan aki atomot javasolt."

Igen és azt azonnal menesztették is, pontosan mutatva mit gondol erről az izraeli vezetés.

"#72 te egy igazi félkegyelmű vagy, menjél szépen new yorkba éljél ott a spanjaiddal akkor."

Én visszamegyek New Yorkba, te meg visszamész az Urálba, deal?

2023. nov. 14. 15:40
 77/82 anonim ***** válasza:
0%

Én visszamegyek New Yorkba, te meg visszamész az Urálba, deal?

Oké, deal, get the fuck out of here!

2023. nov. 14. 15:43
 78/82 anonim ***** válasza:
0%
77# Na akkor lőj egy képet onnan, videózd körbe az ottani házadat egy "gyakori" feliratú papírral hogy ne csalj, utána indulok én is.
2023. nov. 14. 15:46
 79/82 anonim ***** válasza:

Eh..

Nem lehetne, hogy inkabb Gazaba menj?...

Fogunk meg kommentben talalkozni.

Szelsosegesen hangulatember vagyok. Nincs kedvem valamihez, akkor nincs.

De akkor az atomos rokonodat nem tagadod.. Haladas. De a felsobbrendu, rasszista es soviniszta, maxokat ember szamba vevotol ez haladas. Ertekelni kell az apro lepeseket. En ertekelem.

2023. nov. 14. 16:19
 80/82 anonim ***** válasza:
0%

79# Tehát magyarul semmivel nem tudod bizonyítani a konteós hülyeségeidet.

És mi van az atombombáról beszélő emberrel? Naponta látok olyan magyarokat a komment szekcióban pl youtube-on akik szerint ki kell irtani a románokat, cigányokat stb. Velük mi van?

Aki itt rasszista, soviniszta, népcsoportokat emberszámba se vesz az te vagy. Többször is kértelek idézz tőlem hasonlókat, azóta sem tetted meg.

Vicces hogy ti náci giliszták mennyire megszállottjai vagytok ennek a ki felsőbbrendű hülyeségnek.

2023. nov. 14. 16:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!