Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Izraeli-Palesztin háborúban...

Izraeli-Palesztin háborúban miért támogatják többen az arab oldalt?

Figyelt kérdés
Ésszerű magyarázat lehet az antiszemitizmus is, viszont az arabok ugyanúgy nem kedvelik a keresztény kultúrát, mint a zsidót is. Nem is említve, hogy Európában meg megy a nagy mingránsellenesség, ahol meg ugyan ezek az emberek meg az arabokat lőnék.

2023. nov. 12. 09:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 anonim ***** válasza:
25%

Na, itt a JewishGirl az ertelmisegiek egyike. A latens szerelme az Abdullah vagy ki hianyzik. - Kiirhatom a bevuket, mert lathatova tettek.

Az a szombati esemeny felhaborito volt enyhen szolva. Ezt senki sem tagadja. De kiragadja mindenki azt a napot. Izrael mar evtizedek, generaciok ota irtja a palesztinokat, es most csak ennek egy ujabb fejezetet latjuk. Abba meg kulon bele lehetne menni, hogy a titkosszolgalatok hol voltak, meg a "barati", ertsd, nyugati szolgalatok. Eleg erdekes teoriak vannak ezekre is. De ez kulon tema lenne.

Pont tegnapelott neztem efy podcastot, ahol amerikaban es nyugaton a nem is arab diakokat - ezt valamiert kulon hsngsulyoztak - is le terrorista tamogatoztak, mert nem ertenek egyet Izrael nepirtasaval. Szep, mondhatom.

De nem kell atesni a lo tuloldalara. Nem a zsidok csinaljak ezt. Hanem az atkozott cionistak.

Azok a sajatjukat is elteszik lab alol.

2023. nov. 12. 11:31
 22/82 anonim ***** válasza:
34%

Ja, mielott megkapom, senem woke, senel szeljobber nem vagyok.

A regi klasszikus liberalis-konzervativ oldalon vagyok. Aminek semmi koze a mai, magukat liberalisnak hazudozokkal. - Akik egyebkent pont bogy osszejatdzanak a cionista erdekekkel.

Lasd Ukrajna, vagy az antifa.

2023. nov. 12. 11:35
 23/82 anonim ***** válasza:
63%

"De kiragadja mindenki azt a napot. Izrael mar evtizedek, generaciok ota irtja a palesztinokat, es most csak ennek egy ujabb fejezetet latjuk."

Hogy irtja pontosan Izrael a palesztinokat? Mond el légyszi, minden szavadat forrással igazolva.

"is le terrorista tamogatoztak, mert nem ertenek egyet Izrael nepirtasaval."

1. Nincs semmilyen népirtás, max a fantáziádban.

2. Mert a palesztin pártiak többségét egyáltalán nem zavarja amit a Hamas tett, sőt jogosnak tartja. Az elmúlt egy hónapban több száz ilyen emberrel beszéltem neten, még egyszer mondom a többségük jogosnak tartotta amit a Hamas tett.

A palesztin tüntetéseken rendszeresek a holokausztot éltető megnyilvánulások, gázt a zsidóknak, az antiszemitizmus, Németországban a boltok Dávid csillaggal való lefújása, zsidók elleni gyilkosságok. Egy szóval nem követelik a Hamas kormány lemondását/felelősségre vonását, csak Izrael megszűnését, a zsidók közel keletről való eltörlését. Ez miért nem terrorizmus pártiság?

A legextrémebb akivel találkoztam egy marokkói gyerek volt, aki azt mondta csodálatos volt látni a szétégett lefejezett zsidó babákat, terhes nőket, civileket, ezekre a képekre rákeresett és miközben nézte maszturbált.

Nektek valami óriási morális deficit van a fejetekben, hogy képesek vagytok keresztényként az egyébként keresztényeket is üldöző muszlim szélsőségeseket támogatni. Vagy 56' után Putyit támogatni, vagy a büszke nemzeti jobboldal a kinai kommunisták nagy barátja lett. Szerintem ezek marha ciki dolgok.

2023. nov. 12. 12:43
 24/82 anonim ***** válasza:
42%

Egyszeruen nem erdekelsz. De most komolyan. Rahedli eus bajom van - nem mentalis. Ezert nem erdekel mit csinaltok megint a kozel-keleten.

Csak egy ujabb fejezek a mocskotokbol.

A tuntetesekkel kapcsolatban is hazudsz egyebkent. Pont, hogy arrol szolnak a hirek, hogy nemcsak mudzlim hatteru emberek itelik el Izraelt es tuntetnek. Ezeket allitjatok be ti antifanak, meg wokenak. Pedig azok a ti embereitek.

Egesz egyszeruen egy joerzesu embernek kifordul a gyomra. Meg foszforbomba, amit tilt a hadijog... Hasznaljak.

Vagy azt is kitalaljak?

2023. nov. 12. 12:56
 25/82 anonim ***** válasza:
22%

"Hogy irtja pontosan Izrael a palesztinokat? Mond el légyszi, minden szavadat forrással igazolva."

Hát akkor nézzük mit mond az ENSZ:

António Guterres ENSZ főtitkár:

„A palesztin népet 56 éve vetik alá egy olyan elnyomásnak, amelybe belefulladnak. Végig kellett nézniük, amint fokozatosan, településenként elrabolják a földjüket, és erőszakot szenvedtek el; a gazdaságuk romba dőlt; a népüknek menekülnie kellett, az otthonaikat lerombolták.

"A palesztin tüntetéseken rendszeresek a holokausztot éltető megnyilvánulások, gázt a zsidóknak, az antiszemitizmus, Németországban a boltok Dávid csillaggal való lefújása, zsidók elleni gyilkosságok. Egy szóval nem követelik a Hamas kormány lemondását/felelősségre vonását, csak Izrael megszűnését, a zsidók közel keletről való eltörlését. Ez miért nem terrorizmus pártiság?"

Cionista zsidó hazugság. Most is 300 ezeren vonultak fel Angliában. Békésen vonultak Free Palestin feliratokkal. Sehol az általad említettek.

"A legextrémebb akivel találkoztam egy marokkói gyerek volt, aki azt mondta csodálatos volt látni a szétégett lefejezett zsidó babákat, terhes nőket, civileket, ezekre a képekre rákeresett és miközben nézte maszturbált."

Mivel cionista zsidó vagy, ha nem haragszol ezt nem hiszem el neked. Nálatok cionistáknál alapjáraton megy a hazudozás. A lefejezett 40 zsidó babáról amúgy is kiderült hogy hazugság.

"Nektek valami óriási morális deficit van a fejetekben, hogy képesek vagytok keresztényként az egyébként keresztényeket is üldöző muszlim szélsőségeseket támogatni."

Pont hogy a cionista zsidók a keresztényeket is kidombták Izraelből és a keresztényekkel is úgy bánnak ahogy a muszlimokkal.

2023. nov. 12. 13:04
 26/82 anonim ***** válasza:
26%

A jewishgirl egy elvakult orult. Megteheti, mert elsirja magat h antiszemitizmus aldozata lett aztan rohan a fel vilag.

Altalaban tobb ponton hazudik.

De ennyit rola.

En olyan videot is lattam, ahol valami kereszteny tanarnot zsido gyerekek kopkodnek meg magyaraznak nekik valamit, az neg csak all ott hogy wtf. De gondolom a vidi fake volt en meg hallucinaltam.

Kulonben a cionistak rajohetnenek egy apro nyilvanvalo dologra; a Hamas tenyleg bunt kovetett el. De a bunre nem lehet bun a valasz. Azzal, hogy most neg szetnombaznak csaladokat, testver mellett hal meg a teso, szulo sajat naguknak termelik ki az ujabb terroristakat, en az artatlan majdani civilekre tornek ra.

Persze tudom en, hogy ez mar nagas szint agyban, meghogy konnyebb palesztin gyerekeket cseszegetni "katonaknak", rendfenntartas cimszo alatt.. de, de Gazaba bemenni mar nincs vatorsag igaz? (:

2023. nov. 12. 13:19
 27/82 anonim ***** válasza:
80%

"Hát akkor nézzük mit mond az ENSZ"

Tehát a hazugságoddal ellentétben ők sem beszélnek palesztin népirtásról.

2023. nov. 12. 13:28
 28/82 anonim ***** válasza:
29%

"Tehát a hazugságoddal ellentétben ők sem beszélnek palesztin népirtásról."

Egyenlő a népirtással csak éppen nem mondta ki.

2023. nov. 12. 13:43
 29/82 anonim ***** válasza:
23%

Itt nem a nem mondjak ki dolog van. A nem merik kimondani van.

Lasd az amit mondtam podcastet, hogy amcsi diakokra ramondtak, hogy "terrorista partiak". Normalis vilag ez?

Az igazsag az, hogy a cionistak keze olyan messze eler, hogy atlag ember sem meri kimondani a durva buncselekmenyekek valosagat, nem hogy vezeto politikusok.

Itt ez a csajszi... Gondolom engem is elkonyvelt aminek. Nem erdekel. De kozben elmondasa szerint O beszelget terrorizmust partolokkal, akik kozul meg ra is rantottak?

Nevetseges.

Szoba nem allnek ilyenekkel.

2023. nov. 12. 13:54
 30/82 anonim ***** válasza:
42%

"Itt ez a csajszi... Gondolom engem is elkonyvelt aminek. Nem erdekel. De kozben elmondasa szerint O beszelget terrorizmust partolokkal, akik kozul meg ra is rantottak?

Nevetseges."

Gátlástalanul hazudoznak aki pedig nem ért egyet velük azt terroristapártinak meg antiszemitának nyilvánítják.

2023. nov. 12. 13:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!