Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Izraeli-Palesztin háborúban...

Izraeli-Palesztin háborúban miért támogatják többen az arab oldalt?

Figyelt kérdés
Ésszerű magyarázat lehet az antiszemitizmus is, viszont az arabok ugyanúgy nem kedvelik a keresztény kultúrát, mint a zsidót is. Nem is említve, hogy Európában meg megy a nagy mingránsellenesség, ahol meg ugyan ezek az emberek meg az arabokat lőnék.

2023. nov. 12. 09:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:
34%
1848*
2023. nov. 13. 18:14
 62/82 anonim ***** válasza:
33%

Dehát a zsidóknak már évtizedekkel Izrael előtt volt saját államuk!

Birobidzsán! Termőföldekben és ivóvízben sokkal gazdagabb terület, mint Palesztina. A mai napig szeretettel várják a zsidókat oda.

De nekik nem, nem kellett. Nekik minden vér árán is, de kizárólag Palesztina kellett

2023. nov. 13. 22:57
 63/82 anonim ***** válasza:
92%

A cionista mozgalom elsodlegesen nem a mai Palesztinat szemelte ki. Egy terkepen lattam, - amikrol nagy reszerol hallottam -, hogy hova kepteltek el zsido, pardon, cionista allamot. Elvileg meg Kanadaba is, Argentinaba.

A mai Izrael terulete gondolom az erosebb legitimacios latszat kedveert lett eroltetve.

Birobidzsánról hallottam, mai napig autonóm. Azt, hogy olyan gazdag lenne vizben stb, azr passzolom. Valami olyasmi remlik, hogy eredetileg 2 vagy 3 vadutallomas volt az egesz.

De majd a JewishGirl megszakerti nekunk reggelre.

Most olvasom, miket irogatott nekem. Hogy velem neg a Hamaszos haverjaimmal lesz felmosva a padlo... baszki. Esku nemnormalis.

Kar, hogy gyorsan ba,*szok es jozanodok.

Nem tudom elviselni ezt a not. Ha tenyleg no.

2023. nov. 13. 23:46
 64/82 anonim ***** válasza:
39%

62# Az nem saját állam volt, hanem egy szovjet autonóm tartomány olyan földön amihez a zsidóknak semmi köze. De nektek is ki lehet alakítani egy saját államot mondjuk Grönland északi részén hogy költözzön oda minden magyar, van sok hal, szép tájak, tiszta patakok, mennél oda?

Az Urálból is kár volt eljönni, az se kellett nektek, nektek a Kárpát Medence kellett a helyi európai őslakosok vére árán is akiknek a földjeit elvettétek.

63# Mivel tények és érvek alapján felsültél most már sokadjára semmit nem csinálsz csak személyeskedsz. Nem csoda, hiszen az alapján alkotsz véleményt olyan dologról amiről semmilyen személyes tapasztalatod nincs, se az izraeliekkel, se a palesztinokkal, se a Közel Kelettel, nincs komolyabb háttértudásod. Most már csak vergődsz meg tombolsz, ez maradt, az intellektuális vereség szobra.

Összehasonlíthatjuk Magyarországot és Izraelt. A különbség a két ország között az, hogy Izraelt kizárólag a saját kultúrkörén kívüli népek utálják, a muszlim országok. Magyarországot a saját kultúrkörén belül utálják, szigetelik el, már ott tartotok hogy mindenféle türk tanácsokba jártok üzbégekhez, türkménekhez, mert csak ezek állnak már veletek szóba, meg max a kínai kommunisták, senki más. Ki vagytok utálva Európából és már nem csak a szomszéd népek csinálják ezt hanem majdnem mindenki.

Jah bocs van 2 kivétel: jóba vagytok azokkal a szerbekkel akik még 80 éve baltával nyakaztak le magyarokat tízezerszámra a Délvidéken, meg azokkal a ruszkikkal akik a modern korban minden magyar szabadságharcot vérbefolytottak. Itt tartotok öreg, hozzájuk kell bekunyerálni magatokat. Ezek a magyar gyilkosok az egyedüliek akik még szóba állnak veletek Európában, de már senki más.

Mondj légyszíves népeket akik a magyarok igazi barátai, akikre háborúban is számíthatsz bármikor. Ezek max a lengyelek, bár már ott is sikerült magatok megutáltatni a szolgai orosz nyalással.

A zsidókat a saját kultúrkörén belül mindenki támogatja. Kik Izrael barátai? USA, Anglia, meg a többi angolszász ország, ott van Etiópia a fekete afrikai kánaán. Ezek úgy támogatják Izraelt, hogy nem is állunk velük katonai szövetségben, baráti alapon, titeket max egy szerződés alapján, mert barátként senki se gondol rátok.

Miért vagytok a saját közösségeteken belül elszigetelve, kiutálva, miért rakják ki a "magyar ne lopj" táblát Ausztriában, miért itt a legnagyobb a infláció és a gazdasági beomlás, hogy lehet az hogy a 90'-ben afrikai szintről indult lepusztult putri Románia is lassan megelőz. Gondolom mindenki hibás a zsidók, Habsburgok, Soros, Brüsszel, csak ti nem. Két zsidózás közben ezen kéne elgondolkodni.

2023. nov. 14. 06:00
 65/82 A kérdező kommentje:
Mint a kérdés kiírója, szerintem fejezzük be itt ezt a témát. Nem kérek rá több választ köszönöm! Az durva, hogy ilyen téma miatt hogy megy egymás anyázása, egy olyan háborún, ami nem is itt van, és igazából kötődésünk sincs hozzá. Kivéve azokat a magyarokat, akik Izraelibe alijáztak. Meg a több száz éve itt élő, nem elhanyagolható zsidó nemzetiségű. De hogy egyes emberek miket adnak elő, hivatkozva arra az ürügyre, hogy "mert szegény palesztinok, csúnya zsiráfok terrorizálják őket" MOST KOMOLYAN, ezeket az embereket tényleg érdekli azoknak az embereknek az élete és biztonsága, akiket úgyis utálnak, és háborún kívül "stop migráncs, európa nem lesz iszlám"-ozik... Szégyen, hogy így egymásnak ugranak ilyenek miatt az emberek itt. Mert ahogy látom ez a palesztinokért való kiállás, nem más csak szimpla antiszemitizmus vagy képmutatás, nem őszinte kiállás... Szóval több választ, kommentet nem kérek ide, mert szégyen és gyalázat, amiket itt előttem fröcsögtek egymásra, köszönöm!
2023. nov. 14. 06:47
 66/82 anonim ***** válasza:
22%

#64.

Nem sultem fel, csak pusztan nem erdekelsz. Elvakult cionista vagy.

Most meg magyarazod, raadasul magyarul, hogy az Uralbol jottunk, meg oslakokat irtottunk ki?

Ebben a szovegedben is megmutatkozik a rasszizmusotok a gojokkal szemben.

Valojaban ezert utalnak titeket.

Gratulalok a szintleprsedhrz.

2023. nov. 14. 12:33
 67/82 anonim ***** válasza:
21%

A sajat orszag kialakitasa...

Egyik nap gondolkoztam, hogy talan a Himalajaba kene mennetek. Jo levego, semmi muszlim. A rasszizmusotok, beteg gondolkozasotok meg tavol lenne mindenkitol.

Csak nyerne mindenki, ti is.

Bar gondolom, ott meg a Jetivel lenne gondotok, mert kiderulne rola is, hogy antiszemita.

2023. nov. 14. 12:39
 68/82 anonim ***** válasza:
39%

66# Felsültél mindenben, és nem csináltam mást, csak a TE zsidókkal kapcsolatos logikádat átültettem a magyarokra is. Most meg bőgsz hogy rasszizmus, korábban meg ordítva kérted ki az antiszemitizmus vádját amikor te sokkal durvább dolgokat mondtál a zsidókra.

Ezt hívják kettős mércének és érvrendszer hiányának. A többin is kicsit gondolkodj el, miért vagytok kiközösítve a saját kultúrkörötökből. Emiatt az ész nélküli gyűlölet miatt amit mutattok mindenki felé már 1000 éve.

2023. nov. 14. 12:44
 69/82 anonim ***** válasza:
39%
67# Nyugi a zsidónak sokkal több múltja van Izraelben mint neked a Kárpát Medencében. Próbáld a könnyes uráli vágott szemeiddel feldolgozni ezt a kis tényt ;)
2023. nov. 14. 12:50
 70/82 anonim ***** válasza:
34%

Gondoltam, hogy valami aljassag volt ez. Csak azert vettem be, mert zoled ez kitellne.

#69 khm.

Tulsjdonkeppen meg nem erdekelsz mit vernyakolsz. Mikor jobb eus allapotban voltam, akkor vitaztunk. Ugyanilyen turbo voltal, de rengeteg dologban igazat adtal nekem. Ez vigasztal, mert bizony legyoztelek. Visszaelsz azzal hogy eus gondaim vannsk, nem latok rendesen. Ugy valoban nehez ervelnk. De neked felboltan is visszairok nyugi.

Akkor amugy normalisabb voltal. De gondolom a mostani haboru vegett elborult az agyad.

Ne aggodj, az enyem is.

Orulok annak, hogy a vilag vegre kezdi latni kik es milyen gondolkozasuak vagytok.

Orulok annak, hogy kinevelitek az ujabb generaciokat, akik veszelyt jelent szamotokra. Mert ha azt hiszed, hogy a Hamasz - ami maximum a TE haverod - likvidalasa cimszo alatt Gazabol ki akarjatok uzni az aranokat, es bombaztllok, gyerekek halnak meg. Nem lesz olyan aki bekattan felnott korara?

Es akkor meg ott a muszlim/ arab vilag.

Es megegyszer mondom tenyleg sajnalom a Del-izraelieket. De bunre, bun nem lehet valasz. Viszont a bosszu nepe mast nem tud ugye?

Magyarazod itt az angolszasz szovetsegi rendszert, bogy jo baratotok. Aha. Tenyszeruen neg igaz, de mar az amerikai allam is nyogvenyelosen segit nektek, a szakertok meg mar "poszt-amerikai" k. Keletrol beszelnek.

Hidd el, visszakapjatok ezt a 100 evet. De a sajat hulyesegeitek miatt.

2023. nov. 14. 13:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!