Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Izrael tudja bizonyítani hogy...

Izrael tudja bizonyítani hogy mind a 40 ezer megsemmisült gázai épületben fegyveresek voltak?

Figyelt kérdés

Az izraeli állítás az hogy ők csak hamasz terroristákra lőnek. Az ENSZ adatai szerint eddig Izrael 40 ezer épületet semmisített meg Gázában és 220 ezret részben. Ez viszont azt jelentené hogy ha épületenként csak egy fegyveressel számolunk akkor is 260 ezer fegyverese volt a Hamasznak Gázában. Ez persze nevetséges és biztos hogy nem igaz. De még akkor sem lehet igaz ha a 40 ezer megsemmisült épület után számolunk egy fegyvereset. A hamasz fegyvereseit maxiumum 20 ezerre becsülik.

Ebből egyértelműen megállapítható hogy Izrael szándékosan civileket gyilkol.

2023. nov. 8. 14:37
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/157 A kérdező kommentje:
Nemrég volt egy dok film Drezda bombázásáról. Nem volt ott semmiféle jelentős katonai létesítmény és nem azokat bombázták hanem a lakott városrészeket. Gyújtóbombákat alkalmaztak és szándékosan két hullámban. Az első után a kiérkező tűzoltókat és menekülő civileket a második hullám ölte meg. Konkrétan olyan tűzvihar alakult ki hogy a pincékben rejtőzők szó szerint elolvadtak.
2023. nov. 9. 19:15
 82/157 anonim ***** válasza:
100%

"Mindegyiket egyenként meg kellene vizsgálni. Izrael esetében ha megnézzük egyértelmű hogy népirtást követ el. A lakóépületek felét már most lebombázta válogatás nélkül és egyértelmű célja a palesztinok eltüntetése, elűzése Palesztinából."

Oké, Izrael esetét megvizsgáltuk, most válaszolnál azokra amiket kérdeztem? Amiket felsoroltam, szerinted van olyan amelyik nem számít népírtásnak? Melyik az és az miért nem számít annak? Izraellel összevetve mi a különbség?

2023. nov. 9. 19:23
 83/157 anonim ***** válasza:

"Az épületek felének lebombázása és a 11 ezer civil áldozat egyenlő a népirtással."

Hiába írod le ugyanazt újra és újra, most is ugyanúgy hülyeség, mint eddig volt.

"Képes vagy azt is behazudni hogy Izrael menti ki a palesztin civileket?"

Sok százezer palesztin lakost evakuáltak már a térségből az izraeli erők. Esetleg néha nem ártana, ha nem csak a Hamasz propagandát olvasnád.

"Olyan mintha azt mondanád a náci németek mentették a zsidókat."

Épp ellenkezőleg. A nácik népirtást követtek el. Izrael nem. Ezt többek között pont a te híreid bizonyítják, akikből kiderül hogy a támadások elenyésző száma jár csak civil áldozatokkal. Meg ahogy az is, hogy jelentős erőforrásokat fordítanak a palesztin lakosság kimentésére a leginkább harcok sújtotta térségből.

2023. nov. 9. 19:30
 84/157 A kérdező kommentje:
Ahogy mondtam egyenként ki kellene vizsgálni, utánanézni. Ezt nyilván nem fogom most megtenni mindegyik esetében, de írtam az egyikre. Láttam egy dok filmet Drezda bombázásáról. Az népirtás. A bevetett fegyverek, a bombázás módja arra irányult hogy kiirtsa a német lakosságot a városban. És mindezt a legfelsőbb szinten előre eltervezetten hajtották végre.
2023. nov. 9. 19:32
 85/157 A kérdező kommentje:

"Hiába írod le ugyanazt újra és újra, most is ugyanúgy hülyeség, mint eddig volt."

Persze. Inkább azt mond meg miért véded a népirtó Izraelt? A náci németeket is véded akkor? Mert ugyanaz a kettő.

"Sok százezer palesztin lakost evakuáltak már a térségből az izraeli erők. Esetleg néha nem ártana, ha nem csak a Hamasz propagandát olvasnád."

Senkit nem evakuál Izrael te idióta. A gázai övezet körbe van zárva. Nem hagyhatják el a palesztinok. Izrael felszólítrotta a palesztinokat hogy menjenek délre. Út közben bombázta őket, aztán délen is bombázta őket, te pedig ezeket a férgeket véded.

"Épp ellenkezőleg. A nácik népirtást követtek el. Izrael nem. Ezt többek között pont a te híreid bizonyítják, akikből kiderül hogy a támadások elenyésző száma jár csak civil áldozatokkal. Meg ahogy az is, hogy jelentős erőforrásokat fordítanak a palesztin lakosság kimentésére a leginkább harcok sújtotta térségből."

Izrael nem tudhatta hogy üresek-e az épületek vagy nem. Lehetett volna akár mind tele civilekkel. Azt viszont tudta hogy a fegyveresek a föld alatti alagutakban vannak tehát nem a fegyvereseket célozta hanem a civilek legyilkolása volt a cél.

"Meg ahogy az is, hogy jelentős erőforrásokat fordítanak a palesztin lakosság kimentésére a leginkább harcok sújtotta térségből."

Ez már olyan aljas hazugság hogy nem tekintelek emberi lénynek. Izrael népirtást követ el a palesztinok ellen te meg azt akarod behazudni hogy kimenekíti a palesztinokat. Akkor szerinted a nácik is csak kimenekítették a zsidókat a leginkább harcok sújtotta térségből?

2023. nov. 9. 19:42
 86/157 anonim ***** válasza:
Még linkeltem is korábban. Erre te itt nekiállsz őrjöngeni, csak mert kiderült hogy a valóság nagyon nem vág egybe a torkodon lenyomott zsidógyűlölő propagandával? Ezzel mindent el is mondtál magadról...
2023. nov. 9. 19:53
 87/157 A kérdező kommentje:
Ilyen aljas embert éltemben nem láttam mint te. Azt állítani hogy Izrael menti a palesztinokat olyan mint azt állítani a náci németek mentették a zsidókat.
2023. nov. 9. 19:56
 88/157 anonim ***** válasza:
Mivel te eleve egy hamis, előregyártott prekoncepcióból kiindulva nézed ezt az egészet, számodra tényleg úgy tűnhet. De ha hajlandó lennél elengedni ezt a zsigeri gyűlölködést, talán észrevennéd hogy pont az ilyenek bizonyítják hogy szó sincs semmiféle népirtásról.
2023. nov. 9. 20:00
 89/157 A kérdező kommentje:

Hiába az antiszemita kártya. Csak magadat teszed nevetségessé.

Felvázoltam a tényeket amik bőven kimerítik a népirtás fogalmát, amit te nem csak hogy letagadsz de még aljas módon be azt hazudod hogy Izrael menti a palesztinokat.

2023. nov. 9. 20:06
 90/157 anonim ***** válasza:
100%

"Ahogy mondtam egyenként ki kellene vizsgálni, utánanézni. Ezt nyilván nem fogom most megtenni mindegyik esetében, de írtam az egyikre. Láttam egy dok filmet Drezda bombázásáról. Az népirtás. A bevetett fegyverek, a bombázás módja arra irányult hogy kiirtsa a német lakosságot a városban. És mindezt a legfelsőbb szinten előre eltervezetten hajtották végre."

Izrael esetében mennyire néztél utána? Mennyire ástad bele Magad a témába? Vagy csak egy szalagcím elolvasásáig jutottál amiben az állt, hogy Izrael civileket bombáz?

2023. nov. 9. 20:45
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!