Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Izrael tudja bizonyítani hogy...

Izrael tudja bizonyítani hogy mind a 40 ezer megsemmisült gázai épületben fegyveresek voltak?

Figyelt kérdés

Az izraeli állítás az hogy ők csak hamasz terroristákra lőnek. Az ENSZ adatai szerint eddig Izrael 40 ezer épületet semmisített meg Gázában és 220 ezret részben. Ez viszont azt jelentené hogy ha épületenként csak egy fegyveressel számolunk akkor is 260 ezer fegyverese volt a Hamasznak Gázában. Ez persze nevetséges és biztos hogy nem igaz. De még akkor sem lehet igaz ha a 40 ezer megsemmisült épület után számolunk egy fegyvereset. A hamasz fegyvereseit maxiumum 20 ezerre becsülik.

Ebből egyértelműen megállapítható hogy Izrael szándékosan civileket gyilkol.

2023. nov. 8. 14:37
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
 151/157 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy te mit hiszel vagy mit gondolsz teljesen érdektelen.

A hamasz el lesz pucolva.Így vagy úgy.

Akkor is ha megfeszülsz!

Na szia!

2023. nov. 12. 17:02
 152/157 anonim ***** válasza:
100%
"Azt pedig nyilván kizárt hogy mind a 40 ezer épület lakóit figyelmeztették hogy bombázni fognak." Ha Én itt Baranyában a bombázások előtt 1 héttel tudtam, hogy bombázni fognak és figyelmeztetik Őket, akkor talán a gázaiak fülébe is juthatott valami. De mutass egy hiteles cikket ahol egy gázai lakos azt nyilatkozza, hogy Ő nem kapott Izraeltől semmilyen értesítést a közelgő bombázásokkal kapcsolatban!
2023. nov. 12. 17:14
 153/157 anonim ***** válasza:
100%

134/152 A kérdező kommentje:

" Felfogtad te cionnáci?"

Kérdező mit jelent a cionnáci?

Egyszerre tartasz cionistának és nácinak?

Egyik sem vagyok.

Azt viszont nehéz tagadni, hogy minden válaszkommenteddel provokálni akarsz.

Azért kiírni kérdéseket hogy másokat sértegethess a társaiddal együtt felesleges.

Vállald a nézeteidet olyan oldalon ahol arcot is kel társítani a meglátásaidhoz.

2023. nov. 13. 15:06
 154/157 anonim ***** válasza:
0%
Továbbra sem értem, mit akartok elérni a kérdezővel, de ti tudjátok... 😑
2023. nov. 13. 16:32
 155/157 anonim ***** válasza:
100%
Én már elértem, tiltották a hülyéjét :D
2023. nov. 13. 17:52
 156/157 anonim ***** válasza:
31%

"Én már elértem, tiltották a hülyéjét :D"

Áh, akkor mégis volt értelme, visszaszívtam. :)

Mondjuk reggel új reggel (haha) tolja tovább, de akkor is.

2023. nov. 13. 22:31
 157/157 anonim ***** válasza:
100%

Azért ezt a népirtás vádat a sok nagyszájú muzulmántól úgy kell szkeptikusan kezelni, hogy a nemzetközi jog sokkal, ismétlem sokkal árnyaltabb, mint azt Miss Dzsihád és társai, Mahmoud és Ahmed interpretálják.

A legjobb az, hogy a nyugati világ megteremti a hadi jogot aka human rights-t, majd a muzulmánok kezdik rajtunk számon kérni. Hagyjuk már.

Az a helyzet, hogy az izraeli hadsereg haderejéhez mérten kifejezetten visszafogott offenzíva történik, a cselekedetekben pedig nem lehet népirtási SZÁNDÉKOT felfedezni. Az a nagyjából teljes erőből válogatás nélkül végrehajtott civilmészárlást jelenti, sőt, a nepcsoport megsemmisítésének célja is szükséges ahhoz, hogy népirtásnak lehessen nevezni valamit, ez Izrael esetében nem mondható el. Az a helyzet, hogy ezzel szemben népirtás vádjával mehetne a Hamasz Hágába ha állam vezetője lenne, de mivel nem az így nem számonkérhető, ugyanis október hetedike a napirtas fogalmának majdnem minden paraméterét kielégítette.

Szerencsétlen palesztinok a háború kezdetekor is simán telibe lőtték magukat egy rakétával, amiben felrobbantottak egy kórházat mert iszonyat sok raketajuk befullad. Ön- és közveszélyes az egész Gaza banda.

Sajnálom, hogy tele van az országunk is olyan muzulmánokkal, akik nem képesek megkülönböztetni a terrorizmust a szabadságharctól. Komolyan mondom, az átlag muzulmán agyát ha a palesztinokról van szó mintha kipofozták volna a fülén a helyéről és instant elkattan.

Al jazeerán szocializálódott embertől egyébként úgy mégis mit várunk? A muzulmán média konkrétan világszerte a szabad sajtó görög szobra. Jelzem, hogy ez irónia.

Az arab vezetők a Gulfban is már 10-20 éve pontosan értik, hogy mi itt a gond, és nem, nem Izraelt tartják annak.

2023. nov. 21. 11:45
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!