Izrael tudja bizonyítani hogy mind a 40 ezer megsemmisült gázai épületben fegyveresek voltak?
Az izraeli állítás az hogy ők csak hamasz terroristákra lőnek. Az ENSZ adatai szerint eddig Izrael 40 ezer épületet semmisített meg Gázában és 220 ezret részben. Ez viszont azt jelentené hogy ha épületenként csak egy fegyveressel számolunk akkor is 260 ezer fegyverese volt a Hamasznak Gázában. Ez persze nevetséges és biztos hogy nem igaz. De még akkor sem lehet igaz ha a 40 ezer megsemmisült épület után számolunk egy fegyvereset. A hamasz fegyvereseit maxiumum 20 ezerre becsülik.
Ebből egyértelműen megállapítható hogy Izrael szándékosan civileket gyilkol.
"Kérdező! Szerinted a Palesztin nép bujkál az alagút rendszerekbe??? és az ártatlan palesztin emberek onnan lövöldözi ki a rakétákat Izraelre és támadnak ártatlan fegyvertelen zsidó civilekre nőkre gyermekekre???"
Izrael az épületeket bombázza ahol palesztin civilek vannak. Ez népirtás.
"Izraelnek nem a palesztin néppel van baja hanem a hamasz terroristákkal akik sok esetben a palesztin embereket is gyilkolják és akadályokat építenek az utakon hogy a menekülők ne tudják elhagyni Gáza városát mert ezeket az ártatlan embereket akarja élő pajzsként használni a hamasz az Izraeli hadsereg támadása során."
Mondtam hogy nem érdekel a cionista zsidó hazugság. Izrael a palesztin népet gyilkolja és próbálja elüldözni. Ciszjrodániában nincs hamasz de már ott is meggyilkoltak közel 200 palesztint. Lerombolják a palesztinok házait, elveszik a földjöket és zsidó telepeket húznak fel ott.
"Évtizedek óta fojtat terror támadásokat a hamasz és mit ért el vele? meghalt egy csomó ártatlan Palesztin és zsidó ember de a helyzet semmit sem változott. Volt értelme ennek a gyilkolásnak???? "
Izrael az aki 80 éve gyilkolja a palesztinokat. Ha nem lenne ha Hamasz, Izrael akkor is gyilkolná a palesztinokat ahogy Ciszjordániában.
10:16! igazad van. Ezt azért még hagy olvassa el mert ő hazugozik engem mikor én mindent tudok bizonyítani őm meg szinte semmit.
"Könyörgöm hagyjátok abba"
Pont ezt akartam írni. Egyszerűen nem értem, mit akartok itt elérni.
"Ezt azért még hagy olvassa el mert ő hazugozik engem mikor én mindent tudok bizonyítani őm meg szinte semmit."
Ebből annyi derült ki, hogy Izrael lakóházakat bombáz. Az illető elmondta hogy nincs ott semmi de mégis bombáztak. Azt pedig nyilván kizárt hogy mind a 40 ezer épület lakóit figyelmeztették hogy bombázni fognak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!