Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ursula von der Leyen hogy...

Ursula von der Leyen hogy lehet hogy folyamatosan az európai bizottság elnöke?

Figyelt kérdés
Amióta eszemet tudom ő az elnöke - én nem értem ezt micsoda demokrácia, hogy csak ő és ő. Vagy ennek a nőnek ilyen hatalma van? Elég belenézni a szemébe, kb mint egy teljesen hatalomittas szabadkőműves.
febr. 16. 23:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

"Amióta eszemet tudom"

Akkor te nagyon fiatal lehetsz, mert ő csak 2019-óta az európai bizottság elnöke. Jean-Claude Juncker vagy José Barroso neve nem mond semmit? :D

febr. 16. 23:10
 2/11 anonim ***** válasza:
23%

"Elég belenézni a szemébe, kb mint egy teljesen hatalomittas szabadkőműves."

ugye-ugye... :)

Nyilván nem véletlenül ő az elnök...

Normál esetben már rég kivágták volna, mint maskát xarni.

De a kérdező szerintem jól érzékeli a helyzetet, mert magam is erre a magyarázatra jutottam.

febr. 16. 23:16
 3/11 A kérdező kommentje:

Ugye? És ez a Macron meg a "legjobb haverja" - szerintem mind a kettő szabadkőműves

Elso: 24 eves vagyok

febr. 16. 23:26
 4/11 anonim ***** válasza:
51%

3-as: szerintem is.

Sőt! Én azt gondolom, hogy mindenki, aki magas pozit tölt be, az csakis közülük való lehet - ellenkező esetben nem hagynák, lásd pl. Kennedy...

febr. 16. 23:41
 5/11 A kérdező kommentje:

A legtöbb esetben valószínűleg így van.

Bár sztem Trump nem az, de Trumpot is meg akarták ölni..

febr. 16. 23:46
 6/11 anonim ***** válasza:
68%
5: igen, én is abban reménykedem, hogy Trump jobb lesz.
febr. 16. 23:48
 7/11 anonim ***** válasza:
56%

"Elso: 24 eves vagyok"

És 24 évesen nem tudod használni a googlet? :D

"én nem értem ezt micsoda demokrácia, hogy csak ő és ő"

Kettőször választották meg teljesen demokratikusan.

tegnapelőtt 00:04
 8/11 anonim ***** válasza:
38%
Az oké hogy csak 24 éves vagy, de hogy még a Juncker mémek (dülöngélés, tockos Orbánnak) sem ugorták meg a küszöböt, amivel az okostelefonod látóterébe kerülhettek volna, az némileg be is árazza a szocmédiákat, szóval nem a te hibád. De oké, a szabadkőműves magyarázatodból látom hogy végül elkezdtél érdeklődni a politika iránt és mostanában valószínűleg a kuruc info a napi hírforrásod 🤣
tegnapelőtt 08:34
 9/11 anonim ***** válasza:
31%
Vance most osztotta ki a lúzer bandát, csak pislogtak mint hal a szatyorban, Pfizer-gatetel az élén.
tegnapelőtt 08:46
 10/11 anonim ***** válasza:
62%

Kiosztani kiosztotta őket, de túl sok minden nem jutott el a pirinyó agyukig, Párizstól Brüsszelen át Berlinig azóta is csak tagadnak, hőbörögnek, vádaskodnak és siránkoznak hogy ez itt már az euroatlanti együttmüködés vége, Putyin holnap megesz minket stb.

Vance mondandójának a lényegi részét meg igyekeznek szőnyeg alá söpörni...

tegnapelőtt 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!