Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ursula von der Leyen a legkemé...

Ursula von der Leyen a legkeményebb női vezető az europai politikában?

Figyelt kérdés
Meghúztuk az oroszlán bajszát!Nem hagyják annyiban,kis ország vagyunk..

#ki kezdtünk több nagy hatalommal is #mi lessz még itt? #Hová vezet ez a politika?
okt. 9. 12:47
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Szegény Dúró Dóra az már smafu? A körbefóliázását nekije.
okt. 9. 12:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ha kemény lenne, akkor lenne saját véleménye, saját nézetei, és nem vették volna meg ilyen gyorsan. Teljesen más volt, amikor még csak indult a posztért először. Aztán hirtelen váltás. Biztosan segítettek neki, hogy ennyire megváltozzon.
okt. 9. 12:53
 3/9 Dongaben ***** válasza:
86%
A leginkább pénzéhes riba*c címre pályázhatna. Undorító, amit művel ártatlan emberek millióival!
okt. 9. 13:07
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Igen, nekem nagyon szimpatikus.
okt. 9. 13:18
 5/9 anonim ***** válasza:
67%
Ursulát irányítják, amúgy egy korrupt,köcsög politikus!
okt. 9. 13:21
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Kemény egy asszony az biztos, nagyon szimpatikus, nagyon jól beszólt a kolostormalacnak.
okt. 9. 13:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én komolyan nem értem. Felvidéki magyar vagyok és a Progresszív Szlovákia párttal szimpatizálok, nem vagyok sem rasszista, sem szexista, nincsenek homofób előítéleteim, tehát aligha tartozok a szélsőjobberek közé, de nem bírom fel fogni, hogy többek között a magyarországi ellenzékiek nagyrésze miért tekinti Ursula von der Leyent jó politikusnak, vagy egyáltalán szimpatikusnak. Ursula von der Leyen elvesztette az európai emberek bizalmát és nem érdemli meg a második ciklust.
okt. 9. 13:39
 8/9 Dongaben ***** válasza:
88%

"ma 13:39"

Szép lassan széthullik az EU. Köszönhetően neki, és slepjének.

És, nem olyan kis országok hátrálnak ki mögüle, mint Magyarország, hanem az alapító Franciaország, Hollandia, Spanyolország. De, a németek is pár éven belül kihátrálnak mögüle, ha tovább folytatja a jelenlegi politikáját.

okt. 9. 13:53
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Kemény mint a 3-napos teveszar!

Ja, nem. A pfizer-gate miatt már a sitten kellene csücsülnie a szipirtyónak!

okt. 9. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!