Sok zsidó ember miért áll ki a palesztinok mellett mostanában?
Azért ír hitetleneket mivel azok a versek megtörtént eseményekről ír a mekkai politeisták ellen akik mint tudjuk megtámadták a muszlimokat. Mondjuk nyilván ez nem tudod mert sosem olvastad.
"Másrészt egy szóval sem önvédelemről ír. Az valahogy úgy hangzana, hogy védd meg magad, ha rád támadnak."
Csak közvetlenül írja előtte hogy ők kezdték a harcot, ergo önvédelem. Ezt már háromszor idéztem és leírtam de továbbra hazudsz. Cionistáktól nem is várható más.
9/13 Vajon nem akartok harcolni egy olyan nép ellen, amely megszegte esküjét és abban mesterkedett, hogy elűzze a küldöttet, és ők kezdték ellenetek első ízben a harcot?
Egy másik vers szintén írja hogy csak önvédelemből megengedett a harc:
2/191 Ha pedig rátok támadnak, akkor Öljétek meg őket,
"Ha így teszel, te vagy a támadó, te vagy a gyilkos, akárhogy is szeretnéd szépítgetni."
Szóval azt akarod behazudni hogy ha az a parancs hogy harcolj ha megtámadnak, ott te vagy a támadó? :)))
A Bibliai versekre várom a magyarázatot tőled vagy más cionistáktól
"És ez kit érdekel? Népirtást folytatnak a palesztinok ellen és az felmenti őket szerinted hogy vannak választások?"
Valószínűleg téged érdekel, elvégre te írtad, hogy Izrael fasiszta állam.Tudtommal fasiszta országokban nem igen szokás választásokat tartani - ha igen, az is csak divatból.Ennyire megvagy zavarodva, hogy a saját kérdési szándékodra sem emlékszel?
"Bőven van keresztény terrorista és zsidó terrorista is. Ha az a kifogásod akkor ezzel nem jutsz előrébb. Már csak azért sem mert az iszalmista terrort a keresztények és zsidók hozták létre."
Igen, még a keresztények és a zsidók a felelősek hogy a testvéreid robbantgatnak :D
"Csak közvetlenül írja előtte hogy ők kezdték a harcot"
Ha neked kell keresni és ölni őket, akkor ott már rég nem harcról van szó, pláne nem önvédelemről.
"Szóval azt akarod behazudni hogy ha az a parancs hogy harcolj ha megtámadnak, ott te vagy a támadó?"
Nem. Esetleg hazudozás helyett értelmezhetnéd, amit konkrétan leírtam. Túl nagy elvárás?
"Valószínűleg téged érdekel, elvégre te írtad, hogy Izrael fasiszta állam.Tudtommal fasiszta országokban nem igen szokás választásokat tartani - ha igen, az is csak divatból.Ennyire megvagy zavarodva, hogy a saját kérdési szándékodra sem emlékszel?2
Attól hogy vannak választások még lehet fasiszta Izrael. Nézd meg mit ír a fasizmus fogalmára ha nem vagy tisztában ezzel:
"A fasiszta mozgalmak közös vonásai az állam fontosságának messzemenő hangsúlyozása, az erős vezető iránti rajongás, a nacionalizmus legszélsőségesebb formái, a saját etnikum felsőbbrendűségébe vetett hit A fasizmus a politikai erőszak, a háború és a gyarmatosítás eszközeivel keresi a nemzeti megújulást[ és álláspontja szerint a felsőbbrendű népeknek, „fajoknak” életteret kell szerezniük a gyengébbekkel és alsóbbrendűekkel szemben."
Egy az egyben igaz Izraelre.
"Igen, még a keresztények és a zsidók a felelősek hogy a testvéreid robbantgatnak"
Nem a testvéreim. Az iszlám tiltja a civilek elleni támadást:
"Ne öljetek meg gyereket, sem pedig idős embert, sem asszonyt! Ne vágjatok ki pálmát és ne is égessetek! Semmilyen gyümölcsfát ne vágjatok ki, juhot és tevét csak evés céljára vágjatok le! Találkozni fogtok olyan emberekkel, akik remete cellákban élik életüket. Hagyjátok őket, hadd szenteljék életüket annak, aminek akarják!"
Ellenben a zsidó és keresztény Biblia megparancsolja a civilek gyilkolását. Ez is bizonyítja hogy az iszlamista terrorszervezeteket a zsidók és keresztények hozták létre.
"Ha neked kell keresni és ölni őket, akkor ott már rég nem harcról van szó, pláne nem önvédelemről."
Te tényleg ennyire hülye vagy? Ha valaki neked esik az utcán te pedig visszaütsz akkor te vagy a támadó? :)
"Nem. Esetleg hazudozás helyett értelmezhetnéd, amit konkrétan leírtam. Túl nagy elvárás?"
Azt látom hogy értelmileg visszamaradott vagy. Ha egy ország megtámadja a másikat akkor onnantól háborúban állnak egymással és lehet hogy hónapokig évekig tart. Ez alatt nyilván a mási ország visszatámad de ettől nem ő lesz az agresszor. Ja és a Korán előírja hogy a muszlimok kötelezően fogadják el a békét ha a másik fél azt kéri.
Ennyi? Folyamatos hazudozás? Azt akarod behazudni hogy ha az a parancs hogy csak akkor harcolj ha megtámadnak, ott te vagy a támadó. Te Bibliád azt írja menj és támadj meg másokat, irtsd ki őket amivel nincs problémád a Korán viszont azt írja csak akkor harcolj ha megtámadnak amire behazudod hogy mindenki legyilkolására szólít fel. Azt is bizonyítottam hogy az iszlám tiltja a civilek bántalmazását de ez sem érdeklt, továbbra is hazudozol.
Ezen mi nem érthető?
"Ne öljetek meg gyereket, sem pedig idős embert, sem asszonyt! Ne vágjatok ki pálmát és ne is égessetek! Semmilyen gyümölcsfát ne vágjatok ki, juhot és tevét csak evés céljára vágjatok le! Találkozni fogtok olyan emberekkel, akik remete cellákban élik életüket. Hagyjátok őket, hadd szenteljék életüket annak, aminek akarják!"
Én költöm hozzá? Nem látod mennyit idéztem? Nem érzed szánalmasnak? Mondjuk nekem nem gond :) Mindenki láthatja hogy a cionisták milyen aljas hazugok.
A Bibliai versekre reagálsz valamit?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!