Sok zsidó ember miért áll ki a palesztinok mellett mostanában?
"68: nem kell mindent elhinni amit állítanak. Ott voltál, láttad a hullákat amit a hamasz megölt?"
Jah, oké.Izrael sem ölt meg senkit, hisz te nem voltál ott, nem láttad.Ennyit erről.
"Mohamed egy sima fosztogató bűnöző volt.És csaló."
Ez azért nem feltétlen igaz, mert lemaradt, hogy analfabéta, és pedofil is volt.
"Sámuel 1. könyve 15:3 "
Ez még mindig nem törvény, se előírás.Kb mintha a kőszívű emberből idéznél.Törvényt a Tórában találsz (igen, ott sem minden betű törvény).
Ha annyira a béke és a szabadság, az emberi progresszió vallása az iszlám, akkor mit harcolsz itt velünk az igazadért?
80#
Naiv vagy mint NGo kislányok,akik elvágott torokkal terültek el az algériai nagy semmibe!
Ezért mégegyszer használd az agyad,ha van.
Ha egy csoport csak a védekezésre ad utasítást ott a vad primitív arab törzsek között ,szerinted mi lett volna a bűnöző Mohamedék sorsa?Hm?
"Amikor összetalálkoztok a hitetlenekkel, akkor vágjátok el a nyakukat! ” Korán 47, 4
Így kell ezt csinálni!!Minden hitetlent le lehet ölni,ha találkozol vele.
Nomost az megint egyéne válogatja.
Az egyik fosztogató ugy gondolja,hogy a főnök előírta,hogy ki kell nyírni,ha találkozik velük.
A másik meg ugy gondolta,hogy akár ki is nyirhatóak,de ha egyéb jobb haszonnal kecsegtetnek,akkor nem muszáj.Például ha nőállat akkor rabszíjra lehet fűzni és eladni.
A leleményesség és az aktuális hatalmi státusz nagyban befolyásolta hogy az egyik albandaver mit tesz,vagy mit tehet meg.
Mindenesetre van elég szép számban ben a nőkkel valö bánásmódról is,hány nőd lehet,hogy kell verni a nőt,aztán mennyit ér egy nő szava és sokminden...
80#A pedofiliát meg sem említem mert én toleráns vagyok,nem úgy mint a Koráb!Azért mert elfogadom hogy nem mai szemmel kell nézni azt.Viszont az ölés és az erőszak minden korban megvetendő és elítélendő cselekedet.És még az ókorban is Hammurapi törvényeiben el lett ítéltetve.
A korán annyira primitív,hogy fájdalmas olvasni!Sikítani van kedve egy értelmes embernek.Persze Mohamed se volt egy észlény,de életművésznek nagyon jó példa volt.Tudta hogy kel a sok idiótát magához vonzani és értett a nyelvükön is.Ezért ugy látta célravezetőnek hogy a könyvében olyasmiket ír,ami jó sok haszonnal jár.Főleg egy mihaszna semmirekellő fegyveres férfi számára.
"Bizonyítottam hogy az iszlám csak önvédelemre ad engedélyt"
Mármint azt hazudtad, hogy a minden hitetlen legyilkolására szóló parancs önvédelemről szól, csak senki nem olyan agyhalott (rajtad kívül) itt hogy bevegye, hogy amikor te támadsz meg valakit, ráadásul csak azért mert másban hisz, akkor ott te vagy a védekező fél.
"Mármint azt hazudtad, hogy a minden hitetlen legyilkolására szóló parancs önvédelemről szól, csak senki nem olyan agyhalott (rajtad kívül) itt hogy bevegye, hogy amikor te támadsz meg valakit, ráadásul csak azért mert másban hisz, akkor ott te vagy a védekező fél."
Itt van szó szerint a Koránból hogy a másik fél az aki támad, de te behazudod hogy a muszlimoknak kell először támadni? :)
2/191 Ha pedig rátok támadnak, akkor Öljétek meg őket,
9/13 Vajon nem akartok harcolni egy olyan nép ellen, amely megszegte esküjét és abban mesterkedett, hogy elűzze a küldöttet, és ők kezdték ellenetek első ízben a harcot?
Szó szerint azt írja akkor harcolj ha megtámadnak. És az iszlám szerint tilos nők és gyerekek bántalmazása még háború esetén is. Ellenben a Bibliátok azt írja gyilkold le a nőket gyerekeket csecsemőket.
Csakhogy én nem ezt idéztem, hanem olyan verseket, ahol szó szerint azt írja, hogy a hitetleneket kell megölni.
Ezek szerint még önellentmondással is teli van a Korán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!