A németeknél miért van olyan sok gyermektelen?
#40 Na, most jól megnevettettél. Ilyen az amikor valaki tudja hogy a vitában esélytelen, ezért kitalál magának egy mesét, hogy ez miért is nem számít.
Úgy 6-7 éves kor után ezt már kevesen csinálják.
Annyira tudtam, hogy megszállják a kérdést a bizonyítási kényszeres gyerekesek, ismételgetve, hogy nekik aztán rockandroll az életük🤣
Készségesen elhinném, ha nem lenne ennyire izzadtságszagú ez az önigazolás.
#43 Értem.
Szóval akkor egyetértesz azzal, hogy le kell zárni az unió határait végre az illegálisan beérkezők elől, hiszen nem lesz attól jobb sehol sem ha többen vannak. Ugye?
#45 Nem. Tévedsz. A mi országunk problémája, hogy van egy rakat olyan ostoba ember, mint te, aki ilyen hülyeségeket hisz és meg van győződve róla, hogy igaza van.
Az országot a rendszerváltás óta legjobb kormány vezeti.
A kivándorlás a régióban nálunk a legalacsonyabb. Hogy aki kiment az értelmes vagy sem, az meg az egyéntől függ. Te ismersz netán mindenkit személyesen? Nem hiszem.
"az ország szarban van" - Tudsz olyat mondani a kontinensen, amelyik nincs?
"A jelenlegi kormány nem csak a rendszerváltás óta, hanem úgy összességében az egyik legkárosabb az ország történelmében." - Ezt így nehéz lenne felmérni, de az tény, hogy az Ormányék még senki szemét nem lövették ki, úgyhogy marad a Qúrcsány-kúrmány a legf0sabb.
"Egy kezdő buszsofőr jobban keres mint egy nyugdíjazás előtt álló tanár." - Ami teljesen jogos, ha azt vesszük, hogy a buszsofőr nem megy el évi 4 hónapra szabira és nem 90%-ban fölösleges, amit csinál...
"aki minimálisan életképes, az minek maradna itt" - Mert megtalálta a számításait? Mert szereti a hazáját? Mert tudja, hogy máshol csak egy lenne a sok gazdasági bevándorló közül? Mert itt vannak a rokonai és barátai? Soroljam még?
"a környező országok többsége fényévekre húzott el tőlünk minden tekintetben" - Az életszínvonal kint valamivel magasabb lehet, de amúgy az osztrákok meg ide járnak át egészségügyi ellátásért, mert náluk még a fizetésükhöz képest is el vannak szállva az árak. Amiben viszont tényleg fényévekre vannak tőlünk Nyugaton, az a libtardáltság és a migránssimogatás.
48:
Minden szavad agymosott hazugság, az érveid meg marhaságok. Ennyi.
23# Kroms
"agyis te gyerekneveléshez hasonlítható "életcélként" tekintesz a netezésre? Ez így elég kétségbeejtő..."
Hát bizony nekem az édesanyám a '70-es években sokáig depressziós volt, pedig nem dolgozott. Apukám tartotta el. Unatkozott, nem tudott az életével mit kezdeni és ezért szült engem. Azt mondta nekem, ha nem szült volna, akkor belepusztul az unalomba.
Legyünk őszintén. Régen nem volt számítógép! OLyan értelemben mint ma. A ZX Spektrum drága volt és nem lehetett vele semmit sem csinálni. A TV készülék pedig élvezhetetlen fekete-fehér volt ráadásul kicsi a maiakhoz még a nagyok is. Hétfőn nem volt adás. Két köztévé volt csak magyarul azokon is 15-22-ig egy két film naponta. Aztán retek cseh1,2 meg orosz TV természetesen anyanyelven. Naná hogy nem volt mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!