Egy kiskereskedelmi üzletlánc miért foglalkozik foglalkozik politikával ás miért támogatja a gyermektelenséget?
Ha egy üzletlánc ilyen véleményeknek ad teret, az azt is jelenti,hogy támogatja az ilyen elborult véleményeket, mint "a gyerek idegen lény az anya testében".
Jó,hogysem az Alienhez hasonlította, miután belepetézik valaki az arctámadó.
Bolond,leszbikus.Éppen az ilyesmik miatt kell az lmbt-t tűzzel-vassal korlátozni.
Tessék?
Ez politizálás? Na, ez a gond a magyar "politikával", hogy azt hiszik, hogy ez már politizálás.
A kifejezésmód kicsit valóban erős, de amúgy ha van egy műsor aminek vannak vendégei, akik kifejtik a saját véleményüket a saját dolgaikkal kapcsolatban, én abban nem látok gondot. Elmondta, hogy már kiskora óta ódzkodik az egész gyerekvállalás témától, és erős ellenérzése van. Nem mondta, hogy másnak is így kellene éreznie, nem mondta, hogy ez követendő út, pusztán annyit állított, hogy ő hogy áll a dologhoz és ő miért nem vállal gyereket.
A stíluson tényleg finomíthattak volna, de közben olyna üzenetek meg ismán átférnek, hogy vegán, mert amúgy undorítónak tartja az állatok meggyilkolását stb...
Mostanában nem mindig ti hisztikéztek, hogy nincs szólásszabadság és a liberáldiktatárúk mindig korlátozzák vagy törlik a bölcs és okos gondolataitokat?
Most meg az a baj, hogy az aldinál szólásszabadság van?
Most akkor döntsétek el, hogy szólásszabadságot vagy véleménydiktatúrát akartak. Mert a szólásszabadságba az is beletartozik, hogy valaki elmondja a gyerekvállalás szerinte szívás.
Először is véleményt nyilvánítania mindenkinek szabad -bizonyos határokon belül- tudod van valami demokrácia nevű dolog!
Másodszor ez nem az Aldi véleménye csak azé, aki beszél benne- érdekes módon amikor egy családdal reklámozták magukat egy ugyanilyen kisfilmben, akkor ott nem volt botrány és te sem kérdezted meg, hogy az Aldi miért foglalkozik politikával meg miért támogatja a gyermekvállalást.
Harmadszor a gyerekvállalás még mindig magánügy, az is ha valaki nem akar.
Végül szerintem ez egy szerencsétlen húzás volt a marketingeseik részéről, hogy kiengedték ezt, tudhatták, hogy balhé lesz belőle.
Minél jobban nyomatjátok ti a képmutató horogkeresztény elmebajos propagandát, ők is annál jobban nyomatják a saját elmebajos LMBTQ propagandájukat.
Kölcsönösen gerjesztitek egymást.
Én meg csak egy kávét kérek, alig várom, hogy egy polgárháború keretében ez a két retardált banda kiírtsa egymást, megmarad a végén a kevés értelmes ember, és tiszta jó világ lesz :D
6-os!
Az a baj, hogy nem lehet kívülállóként végignézni, mert itt élünk közöttük.
Miért ne lehetne?
Ülök szépen itthon, iszom a sörömet, és nézem az interneten élő adásban, ahogy a jobbos retardáltak és a libsi retardáltak egymást ölik, nem avatkozok én bele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!