Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ez a kommentszekció a tökélete...

Ez a kommentszekció a tökéletes példája a magyarellenességnek?

Figyelt kérdés

Személyes kedvenceim:

"Majd ha a magyaroknak kell segítség akkor majd nézhetnek"

Már bocs de ki a fasz segített 1956, 1919, 1848, 1701-ben?

Amerikai barátunk azt mondja hogy szégyenli a magyar felmenőit.

"Rúgjuk ki őket az EU-ból és NATOból"

És sok hasonló, mielőtt megkapom, nem vagyok Fidesz droid. Én hazafi vagyok és jelenleg nem kötődek egy párthoz sem. De ezek az emberek amit itt leművelnek a propagandának primer fogyasztói. Eszük ágában sincs objektívan látni a helyzetünket hanem csak a saját hülyeségüket papolják. Mielőtt valaki mondja hogy az emberek a kommentekben Orbánt szidalmazzák, nem, ezek konkrétan az egész magyar népet becsmérelik ahogy van. Undorító fasiszta módon beszélnek rólunk aztán előadják hogy ők a nagy wokeok meg elfogadóak.

Itt a reddit poszt:

[link]

2023. máj. 31. 20:34
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

de tudod miután háborúztál és a szövetségesed hálából annektál nem fogja a modern eszközöket neked adni.

a tatárjárás után magyarország lakossága 3,5 millióról 1,2 millióra csökkent aztán a török háborúk után az ország közepe kiürült és az osztrákok elfoglalták az országot. ezután a kiegyezésik fejletlenek maradtunk mivel nem adták az új technológiát és ezután durván volt fél századunk fejlődni csak aztán első vh trianon ezzel a nyersanyagok nagy részének elvesztése és a lakosságnak. 3 év alatt annyi államformánk volt amennyit nem szégyenlünk. ezután egy fincsi világválság és egy újabb vh aztán egy hiperinfláció és 40 év szovjetúnió.

ország legyen amelyik ezután talpra tud állni 30 év alatt

2023. jún. 3. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!