Ez a kommentszekció a tökéletes példája a magyarellenességnek?
Személyes kedvenceim:
"Majd ha a magyaroknak kell segítség akkor majd nézhetnek"
Már bocs de ki a fasz segített 1956, 1919, 1848, 1701-ben?
Amerikai barátunk azt mondja hogy szégyenli a magyar felmenőit.
"Rúgjuk ki őket az EU-ból és NATOból"
És sok hasonló, mielőtt megkapom, nem vagyok Fidesz droid. Én hazafi vagyok és jelenleg nem kötődek egy párthoz sem. De ezek az emberek amit itt leművelnek a propagandának primer fogyasztói. Eszük ágában sincs objektívan látni a helyzetünket hanem csak a saját hülyeségüket papolják. Mielőtt valaki mondja hogy az emberek a kommentekben Orbánt szidalmazzák, nem, ezek konkrétan az egész magyar népet becsmérelik ahogy van. Undorító fasiszta módon beszélnek rólunk aztán előadják hogy ők a nagy wokeok meg elfogadóak.
Itt a reddit poszt:
"Már bocs de ki a fasz segített 1956, 1919, 1848, 1701-ben?"
A magyarok küldetése éppen az ellenzekője a világban. Nekünk kéne segíteni, tanítani és gyógyítani ezt a beteg világot. Letértünk a helyes útról amikor elkezdtünk városokat építeni, majd sivatagot csinálni. Vissza kell találnunk a teremtéshez.
"#8 Akkor sem segítettek soha, amikor szövetségesek voltunk, és jóban voltunk."
Mert nyugat felől még jó idő, vagy jó ember nem jött.
"56-ban a komcsi blokkban voltunk a NATO ellen"
Érdekes, mert most meg pont az ellenségeink talpát nyaljátok és szovjet édestestvéreinket szapuljátok.
vannak itt ilyenek igen.
inkább a gond az hogy a "hazafi" az egyeseknél egyelő azzal hogy valaki "fideszes".
én pl egyetértek a kerítéssel, vagy azzal hogy majd mi eldöntjük hogy honnan szerzünk olajat és ne az eu mondja meg, de ez inkább egy konzervatív irány hogy önálló, szuverén amit a fidesz képvisel és nem egy "fideszes" irányzat.
Az a durva, hogy már a lengyelek is undorodnak tőlünk, tudom ismerősöm a LOT lengyel légitársaságnál dolgozik, és szó szerint fogalmazok, hánynak a magyar emberektől és a putyinrajongásuktól.
Elképesztő milyen sötét lett a magyar nép.
15: az ilyen fikázás mire jó? ettől nyugszol meg?
ne meséld már be hogy az átlagember majd azzal foglalkozik hogy európában egy másik ország kiről mit gondol. erről a válaszodról ordít hogy fóbiás vagy. az se normális aki azon izgul hogy a másik mit gondol valamiről.
"a durva, hogy már a lengyelek is undorodnak tőlünk, tudom ismerősöm a LOT lengyel légitársaságnál dolgozik"
Arra mit lépsz, hogy más lengyelek meg tüntettek a puccsrán toxinos, szermaradványos gabona, kukoricadömping, míg még mások meg emlékeztették már az olyan nyomorult antimagyarokat mint akikkel példázol annyira volhíniával, banderistákkal kapcsolatban
10# akkor feltennék egy kérdést.
mi az hogy semmit nem tettünk le?
emlékeztetnélek hogy több száz évig védtük a nyugat seggét a mongoloktól meg a törököktől aztán hálából elfoglaltak.
úgy meg kifejezetten nehéz fejlődni hogyha épp nem háborúzol el vagy foglalva
#19 már bocs, de ez bullshit.
A tatárjárás után kifejezetten nagy erőfeszítéseket tett egész Európa. Idetelepítettek rengeteg németet és szlovákot, ők erőforrásokat is hoztak magukkal (pénzt, szerszámot állatokat stb). Az oszmán birodalommal meg pl a spanyolok is háborúztak pont ugyan akkor, azt mégse a béka segge alatt vannak. A háború alatt nehéz fejlődni rigmusra meg csak annyit, hogy a magyar és viking dúlás után az európai államok kb konstans háborúban álltak egymással, illetve az összes technológiai ugrást egy háború előzött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!