Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Telex kommentszekciója...

A Telex kommentszekciója miért van tele Orbán-fóbiás hivatásos rettegő libsivel?

Figyelt kérdés

2022. szept. 15. 22:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Soros fizet minket. Vagy ez, vagy az óvodáskorú gyerekünket kell transzneművé tenni. A legtöbben inkább kommentelünk.
2022. szept. 15. 22:11
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
Én át is műtettem már kétszer. De azért kommentelek is.
2022. szept. 15. 22:14
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Amiért a kurucinfó szélsőjobbosokkal. Minden olvasóközönség azt látogatja és ott kommentel amelyik oldal a politikai nézeteihez legközelebb áll.
2022. szept. 15. 22:14
 4/12 anonim ***** válasza:
21%
Néhányat innen is oda kellene telepíteni és máris sokat fejlődne az oldal színvonala. :)
2022. szept. 15. 22:15
 5/12 anonim ***** válasza:
47%
Azért, mert qvaanyádat. Pontosan ezért.
2022. szept. 15. 22:31
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
Pont azert amiert az Origo cikkei alatt Hozzad hasonlok kommentelnek. Nincs ebben semmi rendkivuli. A kulonbseg csak annyi, hogy mivel En pl nem szeretem a jelenlegi kormanyt, az Origo pedig az O szocsovuk, eszembe sem jutna feltevedni az oldalukra, megkevesbe jutna eszembe az ott kommentelo embereket barmilyen modon is becsmerelni.
2022. szept. 15. 22:50
 7/12 anonim ***** válasza:
86%
Tudod mit jelent a fóbia? Szó sincs semmi ilyenről, mindössze vannak, akik tudják, hol a helye. Klinikán.
2022. szept. 15. 22:51
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
A Telex, egy ukrànimádó, hazugságokat terjesztő oldal. Aki azt komolyan veszi, csak sajnálni tudom.
2022. szept. 15. 23:21
 9/12 A kérdező kommentje:
Szánalmas, amikor a libsik a normalitáspártiakat szélsőségesnek nevezik.
2022. szept. 15. 23:22
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés, kinek, mi a normális - de az tény, hogy az emberek a hasonszőrűeket keresik, vagyis tematika szerint különböző nézeteket valló emberek jobbára azonos helyeket látogatnak.

Tulajdonképpen hívják ezt véleménybuboréknak is, mert elég jól el tudnak beszélgetni emberek egy adott témáról úgy, hogy egymásnak adnak igazat, de ez nem feltétlen jelenti azt, hogy mindannyiuknak igaza is van.

Ettől függetlenül nagyon ráférne az emberekre az oktatás, hogy kicsit átlássák azt, ami körülöttük történik - így nem tartanánk ott, ahol.

2022. szept. 15. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!