Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A magyar népnek elég annyi,...

A magyar népnek elég annyi, hogy dühöng a kommentszekcióban?

Figyelt kérdés
Ott le is vezeti a feszültséget és minden megy a maga útján? Más országokban rég utcára vonulnak, mi meg kiventillálunk a neten és másnap megy minden tovább. Politikát nem akarok idekeverni (bár szerintem benne van ebben is elég rendesen), de itt van a lelőtt farkas ügye is, a legtöbb ember fel van háborodva, nem is kicsit, erre mindenhol azt olvasom, hogy a vadásznak nem is nevezhető véglényt kimosdatják. Mi meg mit csinálunk? Dühöngünk pár napig, szépen lassan lecsendesedik a dolog és elfelejtük, az az abberált majom meg lövöldözik tovább.
2023. ápr. 19. 13:44
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Miért és hányszor voltál az utcán az elmúlt egy évben?
2023. ápr. 19. 13:45
 2/8 A kérdező kommentje:
#1 Teljesen igazat adok neked, nem mondtam, hogy különb vagyok, bár úgy vagyok vele, hogy se fellépésem, se szókincsem, se kellő intelligenciám, ha egy ilyen ember volna, azonnal beállnék mögé. Az is lehet sokan így gondolkodnak? Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy pszichésen milyen okok miatt viselkedik így a társadalmunk, feljebb tisztában lehetnek vele, mert tudják, hogy mindent lenyeledhetnek velünk.
2023. ápr. 19. 13:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

#2: Tehát nincs egyetlen olyan ügy és annak olyan képviselője az országban, aki befejeznéd a fotelforradalmárkodást és felkelnél?

Nem kormánybuktatásra gondolok, apróságokra.

2023. ápr. 19. 13:53
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem all ki nyiltan, viszont alattomban kieli a frusztraltsagat vadidegeneken. Ez hungarikum.
2023. ápr. 19. 14:09
 5/8 A kérdező kommentje:

"Nem kormánybuktatásra gondolok, apróságokra."

Pedig...😌 Ha nem lenne ilyen szerencsétlen ellenzékünk lenne is értelme kimenni.

Komolyra fordítva a szót, a Fertő tavi volt az utolsó, sok mindent elértünk, igaz? Kezdek pesszimista lenni, valószínű sokan, mert a sorozatos hiába való megmozdulás nem vezet sehova. Gondolom többek között "emiatt" nincs a népnek ereje.

2023. ápr. 19. 14:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Én pl úgy gondolom, hogy ilyen megmozdulásoknak maximum késleltető hatásuk van. Nem tudok semmilyen ismert felkelésről, forradalomról, aminek eredménye lett volna, legfeljebb pár évvel később történt meg ami ellen fellázadtak az emberek. Egyéni megoldásokban hiszek
2023. ápr. 19. 14:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"a sorozatos hiába való megmozdulás nem vezet sehova"

Legalábbis, ha úgy csinálják, ahogy Mo. - on szokás. Lásd például a tanárok ügye kapcsán történteket.

Ezzel szemben például nem is olyan régen, Finnországban volt egy tanársztrájk, ahol bezárták az iskolák kapuit és kész. Vihette mindenki a kölkét, ahová akarta. Volt is hatása a dolognak, megkapták azt, amit követeltek.

Nem mondom, hogy szét kell verni, fel kell gyújtani a dolgokat, de az biztos, hogy amíg csendesen vonulgatunk, énekelgetünk, gitározgatunk (magyarán: töketlenkedünk), stb, addig a kolostordisznó és bandája (beleértve a háziellenzékét is) csak röhög a markába.

2023. ápr. 19. 15:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert végletekben gondolkodik csak: vagy kukát tud borogatni, gyújtogatni, vagy csak a net mögött szájkaratézni. Szrgya Popovics könyve pedig érdekes.
2023. ápr. 19. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!