Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vajon hány magyar ember...

Vajon hány magyar ember fogadna el egy ilyen ajánlatot?

Figyelt kérdés
Tegyük fel megkeres valaki, 10 millió forintot kínál hogy öld meg az anyósát, 5 milliót megkapsz előlegben. Ismeretlen tettes vagy, ez egy nem túl komoly bérgyilkosság mivel egy átlag polgárról van szó. Vajon hány ember fogadná el a megbízást 10 millió forintért? Aki lelép a pénzzel az után a következő bérgyilkos menne. Én nem tudom hogy elfogadnám e, 10 millió az 10 millió de azért mégis csak évekbe kerülne.
2023. ápr. 18. 21:36
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
A legtöbb ember nem fogadná el.
2023. ápr. 18. 21:38
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
Nem tudom, de szerintem 10 milliónál több kell ahhoz, hogy megingasd az emberek morálját. Nyilván nem vagyok képben az ilyen hivatásos bérgyilkos árakkal kapcsolatban (lol!!!) de lehet még ők sem vállalnák el ennyiért, nem hogy az átlag Jóskák.
2023. ápr. 18. 21:50
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Én semmi pénzért nem ölnék meg egy ártatlan embert.
2023. ápr. 18. 21:52
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Normális embernél nincs az a pénz amiért megtenné
2023. ápr. 18. 21:56
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
Normális ember nem fogadná el. Gyakorlatilag meg van egy csomó elmebeteg kis hazánkban. Ma reggel valami véglénynek/eknek az volt a jó móka, hogy egy kiscicát ragasztottak az úttestre. Már ez is elkeserítő, de az is tetőzi, hogy sok ember elhajtott a szerencsétlen mellett. Örülhetünk, hogy nem ütötték el se direkt se véletlen. Valaki szerencsére megmentette, mert egy normális jószívű ember járt arra. Szóval itt tartunk, sok a mocskos állatkínzó,gyilkos (mostmár lassan minden hétre jut 1 hyerek gyilkosság is a sok szegény öreg és persze felnőtt közé) és persze rengeteg érzéketlen, agresszív, rosszindulatú szutyok. Szóval tuti lennének erre vevők...
2023. ápr. 18. 21:58
 6/10 anonim ***** válasza:
66%
k#rvára aprópénz ahhoz
2023. ápr. 18. 22:04
 7/10 anonim ***** válasza:
86%
Ajánlhatnák a világ összes pénzét is, akkor sem tennék ilyet.
2023. ápr. 18. 22:06
 8/10 anonim ***** válasza:
40%
10 milla nagyon kevés ehhez.
2023. ápr. 18. 22:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Melyik magyar olne budapesti panel egynegyedeert? Legalabb elrugaszkodtal volna. I
2023. ápr. 19. 00:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ez így ilyen formában nem olyan jó ajánlat, mert egy amatőr, akármi mindenre is figyel, szerintem úgyis vétene valamilyen hibát, és aztán a rendőrök elfognák.
2023. ápr. 19. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!