Rajtam kívül másokat is zavarnak a fröcsögő kommentelők?
Angolnyelvű oldalak is tele vannak ilyenekkel, gyűlölködéssel, twitter a republikánus-demokrata ellentéttel, stb.
Ha kifejezetten politikai kommenteket nézel, akkor az angol nyelvű net semmivel sem különb, ha kellően széles rálátásod van.
1. Ha téged nem zavarnak, még nem jelenti azt, hogy egyedül engem zavarnak.
"A bolond ismervén, hogy a tapasztalatain kívül eső dolgokat lehetetlennek gondolja"
Szerintem a baloldali embereknek nincs ma pártjuk, így rájöttek, hogy hosszú távon kell berendezkedniük ellenzéki létre.
Mert azok a pártok, akiknek képviselniük kellene őket, rendre a szemükbe hazudnak és nem akarnak létrehozni egy normális ellenzéket.
Az ellenzéki szavazók nem tudnak kikövetelni maguknak egyetlen normális ellenzéki pártot vagy erőt.
Ettől aztán frusztráltak lesznek. Megtelnek gyűlölettel és s saját maguk tehetetlenségére azt mondják ilyenné tette az országot a Fidesz. Ezzel persze magukat mentve maguknak hazudnak.
Pedig, ha nem tetszik, csak le kellene váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!