Rajtam kívül másokat is zavarnak a fröcsögő kommentelők?
"ahogy lezártad a mondandód, ebben kicsit kételkedem"
Oké, így visszaolvasva valóban finoman sem lett építő. Abszolút az eszmecserét kerestem, csak kijött belőlem a frusztráció, elnézést érte.
Így visszagondolva erősen piszkálta az önérzetemet az az általad vázolt felállás, ahol a szegény nyomorult ellenzékiek a vereségből és a saját pártjaikból fakadó frusztrációjukat vezetik le az erről egyáltalán nem tehető jobboldaliakon, akik pedig egyszerűen csak jogos önvédelmet tanúsítanak. Azért ez így nem gyengén leereszkedő alapfeltevés.
20
És Bayernak kórusban válaszol:
Tótha W.
Perintfalvi
Bartus László
Németh Péter
Bolgár úr
Gábor György
Kaltenbach
Vásárhelyi Mária
Juszt
Vágó
Prohászka
Schilling Árpád és neje
csak, hogy a gyűlölködésben a baloldal mércéje szerint egyensúly legyen :)
21 Oké, legyünk korrektek.
Nyilván a jobboldalon is van hiba, megalapozatlanság, igazságtalan fröcsögés.
Ez egy nagyon hosszú kocsmai verekedés, ahol mindenki megesküszik, hogy a másik ütött először (vissza).
És mivel (szerintem természetes módon) a politika az értelem mellett jelentősen érzelmi kérdés is, belátni hogy a másiknak igaza van, pokoli nehéz. (Ez szintén mindkét oldalra erősen igaz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!