Rajtam kívül másokat is zavarnak a fröcsögő kommentelők?
9-es nem tudom Neked mi a mérőszámod.
Én az alapján ítélek, hogy mennyi itt a fidesznyikező, jobberező, csicskázó, birkázó, bohócozó. Megértem őket, politikailag ennyi a maximum, amit elérhetnek.
Szerintem a jobboldalról inkább reakcióként érkezik ilyen.
13 Monjuk az "oroszpártizás" és ennek összemosása a jobboldallal már érdekes, objektív alapállás:)
Innentől, hogy neked mi minek tűnik nem túl releváns.
"10-es az ok szerintem: Reakció a baloldali fröcsögésre."
Hát nézd: az én személyes történetem az, hogy 17-18 éves koromban a fideszes kortársaim lekommunistáztak és hazaárulóztak, mert nem ragasztgattam velük OV-s szórólapokat. A törzskocsmánk pultosa volt, hogy leugatott egy velem egyidős gyereket, és kizavarta a kocsmából, mert az apja MSZP-s volt. Akkor még a Fidesz volt ellenzékben.
A családomon belül minden középkorú férfi, minden családi ebéden jól felhergeli magát és szidnak mindenkit: USA, EU, Gyurcsány, Soros. Én sosem fröcsögtem nekik, de egyszerűen nem képesek abbahagyni, ha vitába szállok, akkor meg jól felcseszik magukat és csak hangosodunk. Egyszer azt kértem a születésnapomra, hogy legalább aznapra kussoljanak, és rendesen meghatott, hogy úgy 80%-osan képesek voltak betartani.
A sógornőm egyszer kifakadt a feleségemnek, hogy egyszerűen már nem képes elviselni azt az arrogáns politizálást, amit a sógor nyom, még a gyerekeket is uszítja, hogy csak a Fidesz, miközben általános iskolások.
Ezen az oldalon én voltam már minden: ukránszopó, gyerekmolesztáló, libernyák, hazaáruló, agymosott idióta, egysejtű, kommunista, és még sorolhatnám. Úgy, hogy én nem szállok bele senkibe, nem személyeskedem. Ez csak annak szól, hogy a másik oldalon vagyok.
Nekem még soha az életben nem mászott az arcomba senki, hogy megkérdezze vigyorogva, hogy "na kire szavaztál mi?", csak a tipikus Fidesz aktivisták. Szóval nem különb itt egyik oldal sem, ne add elő az ártatlan áldozatot.
17. Nem kétlem, hogy van ilyen.
Bár sokmindent le tudtam volna írni én is éppen ellenkező előjellel.
Ilyen a világ.
Nálunk az asztalnál, mivel nincs mindenki egy platformon, tilos egyszerűen tilos a politika.
"Nekem még soha az életben nem mászott az arcomba senki, hogy megkérdezze vigyorogva, hogy "na kire szavaztál mi?", csak a tipikus Fidesz aktivisták.
Tőlem már kérdezte meg a helyi mszp irodai munkatársa.
Szóval nem különb itt egyik oldal sem, ne add elő az ártatlan áldozatot"
Ha ebben a két utolsó mondatban nem érzed a minősítést és az indokolatlan előfeltételezést akkor hidd el, mással sem fog menni az értelmes, kulturált eszmecsere. (Már persze ha azt keresed, mert, ahogy lezártad a mondandód, ebben kicsit kételkedem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!