Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Fellázadtak az ukránok Zelensz...

Fellázadtak az ukránok Zelenszkij ellen?

Figyelt kérdés

Azt olvastam,hogy :

"A The Washington Post értesülései szerint Ukrajna nagyvárosainak polgármesterei fellázadtak Volodimir Zelenszkij ellen"

2023. márc. 5. 21:23
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
0%

"És Ukrajna az olyan ország, amely megfelel az EU-s elveknek és feltételeknek ? :)"

Sokadszorra futsz már ennek neki és már unalmas. Nem a belépésről volt szó, csak megint unatkozol és játszod a hülyét.

"Az egy dolog, hogy mit akar a nép, és a másik az, hogy mit sikerül összehoznia."

Megbuktatták a kormányt, az ideiglenes kormány kiírta a választásokat majd újraválasztottak mást. Mit kellett volna még összehozniuk?

2023. aug. 28. 21:11
 32/48 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

Amúgy McClane, hogy jön ide az Orosz Birodalom ? Oroszország valóban kiérdemelte a birodalmi jelzőt, de nem "Ukrajna" miatt, hanem az ázsiai rész kolonizálásával.

Amit Ukrajnának nevezünk, azoknak a városait történelmileg vagy szerezték az oroszok, akkor, amikor bevett módszer volt, de olyan is volt, amit feketén - fehéren maguk az oroszok alapítottak, Odesszával az élen, csak elidegenítettek, és lett belőlük sajnos Ukrajna.

De jelen állapotában nem sok jövője van a kócerájnak.

Russzkimírezel, és kérdezem, az Ukrajinszka Mir, vagy akár a Mirotvorec az mivel különb ?

2023. aug. 28. 21:12
 33/48 anonim ***** válasza:
46%
perpillanat a fegvyerszállítmányok 2/3-a elvész mert megsemmisül, ellopják, rommá használják. az ukrán kormányban mindenki azt nézi mit lophat el, december-február körül volt a hír hogy zele cserélgetett sokmindenkit a kormányukban mert lopott. teljesen eu képes az országuk.
2023. aug. 28. 21:13
 34/48 Jeffrey Spender ***** válasza:

Én azt nem értem, sok kelet-európai suttyó putrit / koszfészket bevettek az EU-ba, vagy bevenni készültek, erre a törököket meg mondvacsinált okokkkal csuklóztatják, évtizedes távlatokban, milyen dolog ez ?

Én személy szerint nem szeretném, ha Ukrajna EU-s ország lett volna, de nem is fenyeget mára ez a probléma.

2023. aug. 28. 21:14
 35/48 anonim ***** válasza:
100%

+ szerbia

de ugye ukrajna amerikai érdek, így prioritást élvez a sorrendben, de majd mindjárt jön pár ukri fan aki kijavít

2023. aug. 28. 21:19
 36/48 anonim ***** válasza:
0%

"Amúgy McClane, hogy jön ide az Orosz Birodalom ?"

Úgy jön ide, hogy kb minden második ezzel kapcsolatos kérdésben adott válaszaid ide futnak ki, mint most is :D

"Russzkimírezel, és kérdezem, az Ukrajinszka Mir, vagy akár a Mirotvorec az mivel különb ?"

Abban különb, hogy a risszkij mir mint befolyási övezet létezik ( ahogy más nagyhatalmaké is ), addig az ukránoknak nincs ilyenük. Nem akarom megkérdezni hogy jön a nagyhatalmi érdekszférához egy weboldal, mert akkor megint elkezdesz blogolni :D

"Én azt nem értem, sok kelet-európai suttyó putrit / koszfészket bevettek az EU-ba, vagy bevenni készültek, erre a törököket meg mondvacsinált okokkkal csuklóztatják, évtizedes távlatokban, milyen dolog ez ?"

A sok kelet-európai sutyerák putri teljesített egy rakás feltételt amit Törökország nem. Ráadásul az elmúlt pár évben történt némi változás az EUban is, lásd Magyarország és Lengyelország esetét ami intő példa arra, hogy jobb megválogatni kiket vesznek/veszünk fel.

"Én személy szerint nem szeretném, ha Ukrajna EU-s ország lett volna"

A megállapodás nem arról szólt, hogy EU ország lett volna Ukrajna hanem arról, hogy megkezdődnek a csatlakozást előkészítő tárgyalások, jogharmonizáció stb... Ahogy Törökország sem lett tag úgy Ukrajna is kipontozódhatott volna már a tárgyalásokon. A magyar csatlakozási folyamat is 6 évig tartott.

"de nem is fenyeget mára ez a probléma."

Szerintem jelen állás szerint nagyobb esélyük van a csatlakozásra, mint bármikor korábban.

2023. aug. 28. 21:26
 37/48 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%
Miért Magyarországot és Lengyelországot emeled ki intő példákként, miért nem Romániát és Bulgáriát ? Vagy ott van még Csehország és Szlovákia is ...
2023. aug. 28. 21:45
 38/48 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

Ukrajnában úgy kezdték meg a jogharmonizációt, hogy a Belügyminisztériumuk halállistát készített Mirotvorec néven. Valóban Európai Uniós érték az ilyen.

A széplelkek itthon nyafiztak a Kurucinfó miatt, még az Amerikai Egyesült Államoknak is írtak levelet, hogy kapcsolják le a szerverét, és a szerkesztőit gyűlöletbűncselekmények miatt 150 évre ítéljék el, de hogy az ukránok államilag mit uszítanak, kit érdekel ?

Hogy a kettős mérce nem döfi át a monitort nálad ...

2023. aug. 28. 21:47
 39/48 anonim ***** válasza:
32%

"Miért Magyarországot és Lengyelországot emeled ki intő példákként, miért nem Romániát és Bulgáriát"

Mert nem Románia és Bulgária érintett sorozatos jogállamisági eljárásokban?

"Ukrajnában úgy kezdték meg a jogharmonizációt, hogy a Belügyminisztériumuk halállistát készített Mirotvorec néven."

Nem kezdtek meg semmilyen tárgyalást és jogharmonizációt, tudod ezért lett majdan.

"szerkesztőit gyűlöletbűncselekmények miatt 150 évre ítéljék el, de hogy az ukránok államilag mit uszítanak, kit érdekel ?"

Értem. Tehát akkor azért említetted a válaszban teljesen értelmezhetetlen kontextusban ezt a csodás ukrán oldalt, hogy kiengedd a fájdalmadat a kurucinfót érintő kettős mércével kapcsolatban? Vagy most mivan?

A kurucinfó ugyanúgy online és elérhető, mint a myrotvorets.center. GDPR szempontból ez ugyanakkora hulladék, mint a napiszar vagy az exek.pw volt.

Téged miért foglalkoztad ennyire ez a ratyi ukrán oldal? Te is felkerültél az itteni válaszaid miatt?

"Hogy a kettős mérce nem döfi át a monitort nálad ..."

Elég gyenge próbálkozás előkeresni egy fél éves kérdést, behozni két komoly téma közé egy ilyen bullshitet majd előállni a kettősmércével olyan dologban amire még csak nem is válaszoltam :D

Ennyire unatkozol?

2023. aug. 28. 22:02
 40/48 Jeffrey Spender ***** válasza:

Hát Románia és Bulgária is rendre szégyenpadra ültetett országok.

" Persistent problems with corruption in countries such as Romania and Bulgaria have put pressure on the EU’s commitment to liberal democracy and the rule of law. The French government views this situation as the result of ‘unprepared’ countries entering the EU, subsequently causing problems for fundamental EU principles and values. To avoid this for the future, particularly France is convinced of the urgent need to reform the EU accession procedure before any new accession talks are opened. "

Romániában és Bulgáriában nem csak korrupció is van, vélelmezhetően, hanem sok más is ...

" Nem kezdtek meg semmilyen tárgyalást és jogharmonizációt, tudod ezért lett majdan. "

Az átlag tüntető csak ahhoz ért, hogy Ejjut meg Kánaánt akarunk, de a jogharmonizációról és társairól mi lövése van ?

És hogy fajultak el a tüntetések, és azután jutottak el a magánhadseregekig ?

https://www.youtube.com/watch?v=qe-q1DFbYwo

Ukraine's most-feared volunteers - BBC News

A BBC is orosz propagandát terjeszt ?

2023. aug. 28. 22:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!