Fellázadtak az ukránok Zelenszkij ellen?
Figyelt kérdés
Azt olvastam,hogy :
"A The Washington Post értesülései szerint Ukrajna nagyvárosainak polgármesterei fellázadtak Volodimir Zelenszkij ellen"
2023. márc. 5. 21:23
11/48 anonim 

válasza:

12/48 anonim 

válasza:

Mi ez a negy darab 50%-os fiok, ami 2 perccel a @13 valasza utan egymas utan le pontozta a valasz irojat? :D
13/48 anonim 

válasza:

Lassacskán fogadásokat lehet majd kötni, hogy vajon az oroszok vagy az ukránok nyúvasztják-e ki. Szerintem sokkal esélyesebb jelenleg, hogy a saját népe.
14/48 anonim 

válasza:

Na jó, megkerestem a cikket és mi áll a második bekezdésben:
"A neves amerikai lapot szemlézve a Lenta arról ír,"
És mit ad isten a Lenta.ru az egy orosz oldal. Majdnem meglepődtem.
A google webcacheben elérhető az eredeti amerikai cikk előfizetés nélkül és nem egészen arról ír, ami a kérdésben szerepel. Valóban ír politikai ellentétekről, de csak néhány esetről és nem egy kollektív lázadásról...
Milyen meglepő...
15/48 anonim 

válasza:

ezt én is olvastam, meg azt is hogy egy orosz híroldal a forrás
szerintem is előbb hal meg z a sajátjai által
16/48 anonim 

válasza:

7-es, én teljesen egyet értek, de a libsi egybiteseknek ezt hiába magyarázod (hogy a háború már 2014. óta tart), náluk ott megáll a tudomány, hogy "de hát az oroszok támadtak".
17/48 Jeffrey Spender 

válasza:

Alacsony intenzitàsú befagyott konfliktus volt, amibe Oroszorszàg beavatkozott.
18/48 anonim 

válasza:

Azt alacson intenzitású befagyott konfliktust is Oroszország robbantotta ki...
19/48 Jeffrey Spender 

válasza:

Az Euromajdan fajult el, az minden probléma oka.
20/48 anonim 

válasza:

Jaja. Az Euromajdan miatt annektálták a Krímet... :)
Köszi, hogy feldobtad a napom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!