Fellázadtak az ukránok Zelenszkij ellen?
Azt olvastam,hogy :
"A The Washington Post értesülései szerint Ukrajna nagyvárosainak polgármesterei fellázadtak Volodimir Zelenszkij ellen"

Sem katonailag, sem gazdaságilag nem állr készen erre Oroszország 2014 elött?
Ukrajna is stabilabb volt korábban, mint a forradalom alatt?
Szerinted miért akkor és így csinálta, amikor Ukrajna ennyire sebezhető volt? Talán mert nem tök hülyék?

Oroszországnak Csecsenföldön voltak valós tapasztalatai, ott relatíve jól is teljesítettek.
Ukrajna az meg csak épült és épült le. Te is mondtad, hogy 2014-ben a csürhe szintjéről kellett teljesen újjáépíteni az Ukrán Hadsereget.
1997 és 2014 között az Ukrán Hadsereg is csak le és leépült, az oroszokat meg nem értem, tudnak nagyon jó dolgokat tervezni, újítani, mint az AKV-521-es, vagy az Aréna, vagy nekik is időtlen idők óta van célmegjelölőjük, a Kaira-24-es, mibe került volna rendeltetésszerűen elkölteni ezekre a pénzt, nem pedig hülyeségekre ?
De mindegy, mi a fegyverzet, a politika dönt a sereg bevetéséről, 2014 előtt nem volt haragosságuk Ukrajnával, ami megkérdőjelezhető lépésekhez vezetett volna.

# 20 / McClane
Janukovics 2014. február 22-én bukott, és az elfogatóparancsot két nappal később adták ki az immáron volt elnök ellen.
Az új elnök Olekszandr Turcsinov lett, 2014. február 23-án, és minő meglepől, az EU azonnal tapsolt, hogy milyen jó.
És az orosz katonák meg február 27-én kopogtattak, hogy tulajváltás lesz.
Vagy szerinted az Euromajdan nélkül is megtörtént volna ez ?

Nem tudom mi lett volna ha. Nem vagyok Putyin haverja.
Szerintem véletlenül vagy szándékosan elég félreérthetően fogalmazol és a kronológiával mintha mást próbálnál sugallni, mint ami történt.
Ha hozzáveszed, hogy mi történt pár hónappal korábban és hogy jutottunk 2014. február 22-ig, akkor kicsit más a kép és te is tudod mi történt ahogy azt is tudod hogy ha azzal kezdted volna akkor nem lenne értelme a "és minő meglepől, az EU azonnal tapsolt, hogy milyen jó"-nak, igaz? Persze hogy tudod, csak ez qrvára nem illik bele az orosz birodalomelméletedbe és mindig kihagyod. Na mindegy. :D
Hogy ne csak offoljak:
Szerintem egy esetben igen megtörtént volna és pont azért amiért az Euromajdan is megtörtént. Ha elméleti síkon maradunk, akkor az Euromajdan két esetben nem történt volna meg:
-ha az ukránok nem támogatják az EU-hoz történő közeledést
-vagy ha Janukovics aláírja a megállapodást.
Első esetben nincs gond, Ukrajna marad a russzkij mirben. A második esetben, ha Janukovics aláírja az EU megállapodást és elkezdik az integrálódást akkor szerintem szintén közbeléptek volna.
Az hogy az ukránok ki akartak szakadni az orosz érdekszférából az egyértelműen kiverte a biztosítékot Putyinnál.

És Ukrajna az olyan ország, amely megfelel az EU-s elveknek és feltételeknek ? :)
Az egy dolog, hogy mit akar a nép, és a másik az, hogy mit sikerül összehoznia.

Te meg mi vagy, ukrán bérkommentelő ?
Mi ez a Megafon ?
Én nem vagyok Fideszes, de attól még szidom is az ukránokat :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!