Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mennyire abszurd,hogy Erdély,ő...

Mennyire abszurd,hogy Erdély,ősi városaink Romániáé lettek, Moldova meg szuverén állam ? Ha szuverén lehet Moldova, Székelyföld miért nem tartozhat Magyarországhoz ?

Figyelt kérdés
2023. jan. 12. 07:01
 81/117 anonim ***** válasza:
71%
Mi az, hogy őshonos? Sosem értettem, amikor ezzel védekeznek a turbómagyarok. Az emberiség őshazája Afrika, ezek szerint nem kellene inkább odamennünk? lol
2023. jan. 12. 11:28
 82/117 A kérdező kommentje:
Kettesre vagy hármasra tippelek, 1-2 nap tanulás után. De egyre erősebb bennem a gyanú, hogy nem érettségiztél soha.
2023. jan. 12. 11:29
 83/117 anonim ***** válasza:
64%
85% lett az érettségim, miért?
2023. jan. 12. 11:30
 84/117 A kérdező kommentje:
Mert annyira szinvonaltalanok a kommentek, az érvek. Történelmi és emberi oldalról is. Mintha csak egy általános iskolással dumálgatna az ember.
2023. jan. 12. 11:32
 85/117 anonim ***** válasza:
75%
Nah, de a 85% az elég? :D
2023. jan. 12. 11:33
 86/117 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező nagyon gáz vagy. Nem tudsz érdemben válaszolni a feltett kérdésekre, és erre felveszed az alpári viselkedést, személyeskedsz.
2023. jan. 12. 11:35
 87/117 A kérdező kommentje:
Ne viccelj, 7 oldalon keresztül történelmi oldalról akartam beszélgetni, de csak pár troll jutot nekem ide, akik turbómagyarozással inditják a beszélgetést és gyűlölik a magyar identitásukat - nem is értem, miiért nem szlovák topikokba járnak. Persze, h az ember 6-7 oldal után megunja és visszaszól. Ha engem sérteget valaki, és még ötször megteszi, én is visszaszólok.
2023. jan. 12. 11:37
 88/117 A kérdező kommentje:

Nem a te legeslegelső kommented volt egyébként, h nem a kérdésemre válaszoltál, hanem leturbómagyaroztál ? És azóta is fikázod, akit érdekel Trianon témája ?

Valakinek csak az tűnik fel, ha egy idő után visszaszólnak neki, az meg nem, ha ötször zsinórban megsért mást.

2023. jan. 12. 11:40
 89/117 anonim ***** válasza:
64%
Ugyanabban a kommentben válaszoltam is a kérdésre. Azért lehet Moldova önálló ország, mert nem románok lakják, nem vallják magukat románnak.
2023. jan. 12. 11:44
 90/117 A kérdező kommentje:

Figyu, Moldovát románok lakják, akik roménul beszélnek.

És most annyira belefáradtam abba, hogy egy 12 éves tudásszintjén lévő kötekedő, érvelni gyengén tudó emberrel vagyok kénytelen társalogni, hogy megkérlek, hogy menj el a topikból .

Remélem, idetéved egy értelmes ember, akivel magasabb szintű beszélgetést lehet folytatni.

2023. jan. 12. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!