Mennyire abszurd,hogy Erdély,ősi városaink Romániáé lettek, Moldova meg szuverén állam ? Ha szuverén lehet Moldova, Székelyföld miért nem tartozhat Magyarországhoz ?
102, az akkor ne kommenteljen ide. Gondolom, akkor a téma is hidegen hagyja.
Ez a legképmutatóbb érvelés, amikor megirja a válaszoló, hogy nem is érdekli a téma, nem is tud vele azonosulni , akkor mit keres a topikban ?
Nem, csak ez valójában nem politika részleg, mert gyakorlatilag egyetlenb történelmi, politikai témát nem lehet érdemben megbeszélni, hisz trollok, kötekedők, értetlenkedők , orbánellenesek gyülekezőhelye.
Én nem trollokkal akarok medddő vitát folytatni hülyeségekről, hanem értelmes emberekkel értelmes párbeszédet.
Aki meg eleve ennyire zsigerből ellene va a témának és csak lefitymálni tudja, be se kéne jönnie a topikba.Mégis az lett belőle, hogy ez a tipusó kommentelő uralta le az egész topikot, a kötekedésen és a hülye demagóg érveken kivöl más nem jött az utolsó 8-9 oldalon.
És még fel is van háborodva, ha a kérdezőnek elege van belőle , nyilván mindenkinél elszakad a cérna, ha kötekszenek vele.
Ezért ajánlottam erősen a szlovák politika topikokat, ott aztán lehet gyűlölni a magyarokat és dicsőiteni Trianont is.
Azt is én mutassak neked ? Kérlek szépen, te trollkodof, offolod szét a topikot, amit azért nyitottam, h értelmes emberekkel lehessen beszélni a témáról (te a válaszaid 99,5 %-ában nem a témáról beszélsz és az első kommentedben is belémkötöttél).
Mondtam is, hogy ha internacionalista szemléletű vagy, nyugodtan megtanulhatsz szlovákul (hisz úgyis mindegy, ki hova születik) és kereshetsz a neten szlovákiai történelmi, politikai témájú topikokat.
Nem én vagyok kettőnk közül, akinek mindegy, hogy hova született. Úgyhogy én nem is szeretnék megtanulni szlovákul, neked viszont javasoltam, hogy iternacionalistaként tedd meg. Nem vagyok óvóbácsi, óvónéni, nagy kisfiú / nagy kislány vagy, keress magadnak szlovákiai politikai fórumokat.
Milyen többség ? Az első 1-2 oldalt leszámitva két troll kötekszik velem 9 oldalon keresztül. Ráadásul nincs is véleményük a témáról, nem is a kérdéshez szólnak hozzá, csak velem kötekszenek.
Hogy lenne már "Más" a véleményük ? Nincs nekik semmilyen kialakult véleményük, kötekedni járnak ide. Én meg beszélgetni szeretnék történelemről ,csak nem lehet tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!