Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mennyire abszurd,hogy Erdély,ő...

Mennyire abszurd,hogy Erdély,ősi városaink Romániáé lettek, Moldova meg szuverén állam ? Ha szuverén lehet Moldova, Székelyföld miért nem tartozhat Magyarországhoz ?

Figyelt kérdés
2023. jan. 12. 07:01
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/117 Darius- ***** válasza:
100%
Moldova a Szovjetuniohoz tartozott, amely tagkoztarsasagokbol allt, egyike volt. Ezek mind fuggetlenek lettek 1990-ben.
2023. jan. 12. 13:26
 102/117 anonim ***** válasza:
73%
És akit simán hidegen hagy, hogy melyik országhoz mi tartozik, mert nem ragad le az emberek által húzott vonalaknál a térképen amiket határoknak neveznek?
2023. jan. 13. 05:14
 103/117 A kérdező kommentje:

102, az akkor ne kommenteljen ide. Gondolom, akkor a téma is hidegen hagyja.

Ez a legképmutatóbb érvelés, amikor megirja a válaszoló, hogy nem is érdekli a téma, nem is tud vele azonosulni , akkor mit keres a topikban ?

2023. jan. 13. 05:24
 104/117 anonim ***** válasza:
73%
Most ezt úgy írod le, mintha a politika részleget kizárólag azok kereshetik fel akiknek megszűnik a világ a határokon kívül.
2023. jan. 13. 05:38
 105/117 A kérdező kommentje:

Nem, csak ez valójában nem politika részleg, mert gyakorlatilag egyetlenb történelmi, politikai témát nem lehet érdemben megbeszélni, hisz trollok, kötekedők, értetlenkedők , orbánellenesek gyülekezőhelye.

Én nem trollokkal akarok medddő vitát folytatni hülyeségekről, hanem értelmes emberekkel értelmes párbeszédet.

Aki meg eleve ennyire zsigerből ellene va a témának és csak lefitymálni tudja, be se kéne jönnie a topikba.Mégis az lett belőle, hogy ez a tipusó kommentelő uralta le az egész topikot, a kötekedésen és a hülye demagóg érveken kivöl más nem jött az utolsó 8-9 oldalon.

És még fel is van háborodva, ha a kérdezőnek elege van belőle , nyilván mindenkinél elszakad a cérna, ha kötekszenek vele.

Ezért ajánlottam erősen a szlovák politika topikokat, ott aztán lehet gyűlölni a magyarokat és dicsőiteni Trianont is.

2023. jan. 13. 06:03
 106/117 anonim ***** válasza:
81%
Mutasd már meg a szlovák politika topikot legyél oly szíves :D :D
2023. jan. 13. 06:05
 107/117 A kérdező kommentje:

Azt is én mutassak neked ? Kérlek szépen, te trollkodof, offolod szét a topikot, amit azért nyitottam, h értelmes emberekkel lehessen beszélni a témáról (te a válaszaid 99,5 %-ában nem a témáról beszélsz és az első kommentedben is belémkötöttél).

Mondtam is, hogy ha internacionalista szemléletű vagy, nyugodtan megtanulhatsz szlovákul (hisz úgyis mindegy, ki hova születik) és kereshetsz a neten szlovákiai történelmi, politikai témájú topikokat.

Nem én vagyok kettőnk közül, akinek mindegy, hogy hova született. Úgyhogy én nem is szeretnék megtanulni szlovákul, neked viszont javasoltam, hogy iternacionalistaként tedd meg. Nem vagyok óvóbácsi, óvónéni, nagy kisfiú / nagy kislány vagy, keress magadnak szlovákiai politikai fórumokat.

2023. jan. 13. 06:11
 108/117 anonim ***** válasza:
73%
Gratulálok hozzá, hogy iylen jó emberismerő vagy de el kell keserítselek én hajnalban szóltam először hozzá, szóval te korábban mással beszéltél. Én csak végigolvastam őket, de az megint egy más kérdés, hogy az nem a többi válaszoló hibája, hogy nem tudod elfogadni, hogy a többség bizony máshogy gondolkodik a témáról....
2023. jan. 13. 06:42
 109/117 A kérdező kommentje:

Milyen többség ? Az első 1-2 oldalt leszámitva két troll kötekszik velem 9 oldalon keresztül. Ráadásul nincs is véleményük a témáról, nem is a kérdéshez szólnak hozzá, csak velem kötekszenek.

Hogy lenne már "Más" a véleményük ? Nincs nekik semmilyen kialakult véleményük, kötekedni járnak ide. Én meg beszélgetni szeretnék történelemről ,csak nem lehet tőlük.

2023. jan. 13. 06:52
 110/117 anonim ***** válasza:
73%
Hát nekem nem tűnt túlzottan trollkodásnak, de ezt játsszátok le egymás között, én csak ezen az utolsó oldalon írtam pár kommentet, korábban nem.
2023. jan. 13. 06:54
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!