Azok akik szerint az erdélyi magyarok csak azért büszke magyarok, mert segélyt kapnak Magyarországról, mégis milyen segélyre gondolnak?
Figyelt kérdés
Ez volt az egyetlen olyan dolog, amit kaptam, és a "segély" fogalmának eleget tesz (meg tényleg létezik). Viszont az összeg nagyon kevés, meg csak azok a gyerekek kapják, akik magyar nyelvű oktatásban vesznek részt. Akkor meg milyen segélyekről beszélnek itt egypáran?
2020. máj. 26. 16:17
1/8 anonim válasza:
Kaptál állampolgárságot is, kaptál szavazólapot is, szóval messze nem csak ezt kaptad.
2/8 mindentudó99 válasza:
Semmilyenre. Az fáj sokaknak hogy szavazhattok. Mintha bármit is számítana. Jelképes dolog.
4/8 anonim válasza:
1919 óta nem volt olyan, hogy románok adják a teljhatalmat egy magyar vezető kezébe.
5/8 mindentudó99 válasza:
Nem rajtuk múlik. Na ugye kérdező hogy ez fáj sokaknak.
6/8 anonim válasza:
Ez olyan mint amikor a prolikat a 23 miller románnal uszította csótány és bandája.
7/8 anonim válasza:
Nem kaptam soha semmit a magyar államtól, romániai magyarként. De nem is kéne párezer forint alamizsna tőlük.
8/8 anonim válasza:
Mit kaptunk magyarországtól? Én pl soha semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!