Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ezek a személyek is Klaus...

Ezek a személyek is Klaus Schwab oldalán állnak és támogatják a great resetet?

Figyelt kérdés

Tehát akkor lényegében senki nagyobb hatalmú ember nincs aki ezt megszeretné akadályozni. A háborúval, öldökléssel együtt? Valaki közülük csak van akiben van emberség. Én nekem meg is van a tippem. Csak úgyis tudom, hogy a sok ember akire hatot az a tipikus propaganda úgyis lehurrognának. De kiváncsi vagyok ti mit gondoltok? Milyen emberek végülis ezek a személyek:

Olaf Scholz, Elon Musk, Bill Gates, Donald Trump, Joe Biden, Vlagyimir Putyin, Hszi Csin Ping, Emmanuel Macron, Recep Tayyip Erdoğan, Albert Bourla, Soros György, Rishi Sunak, Rochild család, Rockefeller Család, Nato

Illetve tudom már nem aktuális vagy alapból sem számítanak de érdekel, hogy ők mit képviselnek.

Boris Johnson, Angela Merkel, Liz Truss, A királyi család, Volodmir Zelenszkij, Kim Jung Un

Egyenlőre a saját véleményemből annyit árulok el, hogy nem tudtam miért állítottak egy fél milliárd fős nagyhatalom ország élére egy szenilis, irányítani nem tudó móka mikit. Lecserélve ezzel egy vélhetően jólelkű, békés, irányítani tudó politikust Mostmár sajnos igen.

És én azt is sejtem, hogy a magyar nagyágyúk. Vagyis Orbán meg ugye Mészáros Lölö aki ugye olyan pénzes kb mint Soros. Meg úgy maga a Fidesz is. Az embereket támogatják. Nem hiszem, hogy nekünk akarnak rosszat csak Orbán nem tud most ez ellen mit tenni.

Viszont az ellenzék ez alatt nem a jó kis Mi Hazánkra. Hanem ugye az Összefogásra gondolok ők sajnos támogatják ezt a dolgot. Isten ments, hogy egyszer hatalomra kerüljenek!

2022. nov. 21. 22:09
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
31%
#48 Na, hát ha az elsőt már láttad, akkor mit pattogsz itt feleslegesen? Sikerült felfogni, hogy a világ maroknyi ember kezében van és mire készülnek? Sikerült értelmezni, hogy Gates kezében van kb az egész gyógyszeripar, beleértve a "covid" vakcinákat? Sikerült értelmezni, hogy egy ilyen enyhe vírus miatt mit tettek és hogy bántak globálisan az emberekkel? Sikerült megérteni mit mond Schwab, Harari, vagy épp Marc Van Ranst az előadásán? Azthiszed vicc ez az egész? Ez halálosan komoly! Tartsd csak a véleményed, gyönyörűen mutatja mennyire segghülye lettél az oltástól.
2022. nov. 22. 19:39
 52/57 anonim ***** válasza:
76%
50. Harari azt mondja hogy tervezik, akkor ne adjunk már más szavakat a szájába.
2022. nov. 22. 19:46
 53/57 anonim ***** válasza:
64%
52-es: Harari történelmi materialista, érdemes a könyveit olvasni, pont arról beszél, amiről én korábban: hogy a világot nem pár ember, hanem gazdasági folyamatok és viszonyok irányítják. Most kiragadtál egy mondatot, de te neked csak azért tűnik úgy, hogy veled ért egyet, mert nagyon alulképzett vagy ahhoz, hogy Harari mondandóját megértsd. Ha nem vagy tisztában azzal, hogy mi az a történelmi materializmus, akkor csak Marx Tőkéjét és Graeber Az Adósság Első 5000 Évét tudom ajánlani, ott nagyon szépen le van vezetve, hogy hogyan alakult ki a mai gazdasági rendszerünk a történelem előtti állapotokból.
2022. nov. 22. 20:03
 54/57 anonim ***** válasza:
23%
53. Gazdasági folyamatok és viszonyok miatt váltak feleslegessé egyes emberek?
2022. nov. 22. 20:13
 55/57 anonim ***** válasza:
75%
Igen. Ez a technológia fejlődősének a történelme egy mondatban összefoglalva, gratulálok :D
2022. nov. 22. 20:37
 56/57 anonim ***** válasza:
Ez a Klaus Swab nem rokona véletlenül annak a Klaus Störtebeckernek?
2022. nov. 29. 01:59
 57/57 anonim ***** válasza:
26%

"a technológiai fejlődés dehumanizáló és célnélkülivé teszi az emberi mivoltot."

Bezzeg amikor kint kapáltunk napszámban az anyjukkal a tűző napon, mert még nem volt ez a sok gonosz gép, az vót ám az igazi! Az aztán egyáltalán nem volt dehumanizáló... Meg amikor örültél, ha megélted a 30. születésnapodat, és nem vitt el egy nátha, mert még ez az aljas gyógyszeripar se fejlődött ennyire ki... A régi szép idők! Rohadt technika! Pfuj!

2022. nov. 29. 08:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!