Ezek a személyek is Klaus Schwab oldalán állnak és támogatják a great resetet?
Tehát akkor lényegében senki nagyobb hatalmú ember nincs aki ezt megszeretné akadályozni. A háborúval, öldökléssel együtt? Valaki közülük csak van akiben van emberség. Én nekem meg is van a tippem. Csak úgyis tudom, hogy a sok ember akire hatot az a tipikus propaganda úgyis lehurrognának. De kiváncsi vagyok ti mit gondoltok? Milyen emberek végülis ezek a személyek:
Olaf Scholz, Elon Musk, Bill Gates, Donald Trump, Joe Biden, Vlagyimir Putyin, Hszi Csin Ping, Emmanuel Macron, Recep Tayyip Erdoğan, Albert Bourla, Soros György, Rishi Sunak, Rochild család, Rockefeller Család, Nato
Illetve tudom már nem aktuális vagy alapból sem számítanak de érdekel, hogy ők mit képviselnek.
Boris Johnson, Angela Merkel, Liz Truss, A királyi család, Volodmir Zelenszkij, Kim Jung Un
Egyenlőre a saját véleményemből annyit árulok el, hogy nem tudtam miért állítottak egy fél milliárd fős nagyhatalom ország élére egy szenilis, irányítani nem tudó móka mikit. Lecserélve ezzel egy vélhetően jólelkű, békés, irányítani tudó politikust Mostmár sajnos igen.
És én azt is sejtem, hogy a magyar nagyágyúk. Vagyis Orbán meg ugye Mészáros Lölö aki ugye olyan pénzes kb mint Soros. Meg úgy maga a Fidesz is. Az embereket támogatják. Nem hiszem, hogy nekünk akarnak rosszat csak Orbán nem tud most ez ellen mit tenni.
Viszont az ellenzék ez alatt nem a jó kis Mi Hazánkra. Hanem ugye az Összefogásra gondolok ők sajnos támogatják ezt a dolgot. Isten ments, hogy egyszer hatalomra kerüljenek!
7, ez most hol cáfolja azt, hogy Orbán benne van?
Láthatóan egy elitnek lapátolja a pénzt, a nép függetlenségének ott tesz keresztbe ahol tud. GOndolj bele, Orbán elintézte, hogy a magyar nép az állam segítségével még a saját rezsijét se legyne képes kifizetni.. Függ az államtól, mint kisbaba az anyjától... Gyakorlatilag minden intézkedésük abba az irányba vezet, hogy a gazdagok tovább gazdagojanak, a szegények tovább szegényedjenek, a tanulás és az egészséges élet csak a gazdagok kiváltsága legyen.. saját ingatlanra is egyre kevesebbeknek van pénze... Mi kell még? Orbán keményen nyomja Magyarországot a great reset felé..
"Lecserélve ezzel egy vélhetően jólelkű, békés, irányítani tudó politikust"
Mármint Trumpot, aki rekord hiányt hozott össze? Aki gyakorlatilag reklámozta, hogy igyál mérget? :DDD
Jah, tényleg nem egy idióta, amikor egy 6 évessel akart összefeküdni. :D
Trump egy bűnöző és egy ritka szar politikus. Biden, minden hibájával együtt végtelenszor jobb, mint Trump.
"Mészáros Lölö aki ugye olyan pénzes kb mint Soros"
Ez simán hazugság. Soros Mészáros vagyon többszörösével rendelkezik.
"Viszont az ellenzék ez alatt nem a jó kis Mi Hazánkra."
A "jó kis mihazánk", ami hazudik az embereknek megállás nélkül és mossa az oroszokat, mint a jó kis elvtársak. :)
"Egyébként ez nem hülyeség, hogy rá akarnak venni, hogy bérelj, ne legyen tulajdonod, meg hasonlók"
Nem akarnak, semmi ilyen céljük nincs. Ez többször kiderült. Többek között egyébként azért, mert anyagilag jobban járnak ,ha te megveszed a fúrót is, amit egyszer használsz egész életedben.
Ami emögött van, az a versenyképesség a cégek közt. A cég olcsóbban tudja adni a terméket, ha te béreled, így előbb választja az átlag ember az olcsóbb megoldást.
Ez pedig nem ilyen rejtély, hogy mennyire működőképes. Vannak területek, ahol már elég jól működik a pay-as-you-go módszerek, pl. a cloud megoldások IT esetében: AWS, Google Cloud, Microsoft Azure stb. Bérlik ezeket a megoldásokat, mert olcsóbb és jobban működik.
"Vagy pl. a műhús elterjesztésére is cikknek látszó fizetett hirdetéseket használnak."
Ja, műhúst enni olyan, mint autót bérelni...
Ez kész röhej.
Nincs ilyen összeesküvés. A Great Reset egy fenntarthatóbb, flexibilisebb, erősebb társdalmat ír le, ami jobban ellen mondjuk egy járványnak.
Senkinek nem mossák az agyát vagy van kényszerítve valamire és pláne nincs együttműködés a fentebb felsorolt emberek közt.
Amit leírt, az értelmes. Érvelésnek hívják, amiről valószínűleg nem hallottál.
Ha valaki tanít valakit, akkor nem a követője automatikusan, sőt, a legtöbb esetben nem.
ITt nagyon sok fogyatékos a YGL-re hivatkozik, ami nem úgy működik, hogy valakit először meghívnak, diákká tesznek és majd akkor megoldják, hogy vezesse az adott országot, hanem pont fordítva történik, sőt, nem is tagságról szól.
A YGL sokszor úgy jelöl meg személyeket az oldalán ,hogy az adott személlyel nem beszéltek. Erre volt már példa, ahogy előbb kell megválasztatnod magad és utána lehetsz esetleg ennek a fórumnak a része, ami nem, nem egy iskola.
"a covid mesterséges vírus volt"
Nem az volt, csak a nagy retardáltak gondolják ezt.
Számtalan egymástól független kutatás egyértelműen bizonyította, hogy természetes vírus volt. Továbbá Oxfordban még azt is bebizonyították, hogy még csak nem is Wuhan-ból indult. A Wuhan-ban felfedezett vírus már egy többszörösen mutálódott verzió volt.
"Figyelj haver, ha értelmes hozzáfűzni valód nincs a témához"
Volt. Rámutattam hogy egy nem létező összefüggésre igyekezted felhúzni az összeesküvésed.
Igen, marha logikus hogy 2018-ban hoztak létre valamit, ami már a '60-as években is ismert és létező dolog volt :D
Köszönjük hogy prezentálod, mennyire tudatlannak és tájékozatlannak kell lenni ahhoz, hogy valaki képes legyen ilyen agyament konteókat komolyan venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!