Ezek a személyek is Klaus Schwab oldalán állnak és támogatják a great resetet?
Tehát akkor lényegében senki nagyobb hatalmú ember nincs aki ezt megszeretné akadályozni. A háborúval, öldökléssel együtt? Valaki közülük csak van akiben van emberség. Én nekem meg is van a tippem. Csak úgyis tudom, hogy a sok ember akire hatot az a tipikus propaganda úgyis lehurrognának. De kiváncsi vagyok ti mit gondoltok? Milyen emberek végülis ezek a személyek:
Olaf Scholz, Elon Musk, Bill Gates, Donald Trump, Joe Biden, Vlagyimir Putyin, Hszi Csin Ping, Emmanuel Macron, Recep Tayyip Erdoğan, Albert Bourla, Soros György, Rishi Sunak, Rochild család, Rockefeller Család, Nato
Illetve tudom már nem aktuális vagy alapból sem számítanak de érdekel, hogy ők mit képviselnek.
Boris Johnson, Angela Merkel, Liz Truss, A királyi család, Volodmir Zelenszkij, Kim Jung Un
Egyenlőre a saját véleményemből annyit árulok el, hogy nem tudtam miért állítottak egy fél milliárd fős nagyhatalom ország élére egy szenilis, irányítani nem tudó móka mikit. Lecserélve ezzel egy vélhetően jólelkű, békés, irányítani tudó politikust Mostmár sajnos igen.
És én azt is sejtem, hogy a magyar nagyágyúk. Vagyis Orbán meg ugye Mészáros Lölö aki ugye olyan pénzes kb mint Soros. Meg úgy maga a Fidesz is. Az embereket támogatják. Nem hiszem, hogy nekünk akarnak rosszat csak Orbán nem tud most ez ellen mit tenni.
Viszont az ellenzék ez alatt nem a jó kis Mi Hazánkra. Hanem ugye az Összefogásra gondolok ők sajnos támogatják ezt a dolgot. Isten ments, hogy egyszer hatalomra kerüljenek!
" Ó, én megnéztem és tudom is értelmezni"
És ezért állítottál róla kapásból egy hazugságot :D
Meg is értem hogy menekülsz, gyakorlatilag pár mondat alatt minden lehetséges szempontból felsültél a konteós meséiddel. Na szia!
#32 Még annyi, hogy nagy meglepetésemre szeptemberben lement egy nagyon értelmes beszélgetős műsor a médiában. Itt is elmondják, hogy ez az egész nem konteó, az elit kiállt ezzel a dologgal a nyílvánosság elé, azt akarják, hogy beszédtéma legyen. Ennyit arról, hogy konteó. Minden jót.
"Figyi, csak a hülye gondolja úgy, hogy nem lett belőle semmi. 2030-ig tart, még korántsincs vége a dolgoknak. Folyamatban van és hivatalos parlamenti dokumentumok is vannak róla, hogy 2030-ig ez a terv."
Mennyire kell segghülyének lenni ahhoz, hogy valaki ezt elhigyje? B@zmeg a legtöbb pártnak, politikusnak, kormánynak általában a következő ciklusra sincs terve, nemhogy ilyen évtizedes távlatokra! És ez még a jobbik eset, a tőkésosztály általában negyedévekben gondolkozik, magasról tesznek rá, hogy a következő negyedévben mi fog történni, csak a mostaniban legyen pozitív a mérleg.
Ha valakinek a COVID-válság kapkodásából, szerencsétlenkedéséből, tragikomédiájából az jött le, hogy ez az egész valami ördögi mesterterv része, az egyszerűen buta, mint a segg.
Még ha a Covid oltás tényleg 0-ra is vinné le a felfogóképességet, a te felfogóképességeden még így is javított volna, hiszen az neked mélyen a mínusz tartományban van. Úgyhogy akárhogy is nézzük, kár, hogy nem oltattad magad be...
36-os: hol? Mit vettek el tőled eddig?
Ezek az összeesküvéselméletek abból fakadnak, hogy a kapitalista piacgazdaság alapvető működési elveit ti nem értitek, nem bírjátok felfogni, hogy a különböző társadalmi és gazdasági változásokat nem valami háttérhatalom, vagy a WEF, vagy a gyíkemberek okozzák, hanem ezek a rendszer alapvető működéséből erednek. De ahhoz, hogy ezt valaki felfogja, nagyon mélyen bele kell ásnia magát a történelembe, a közgazdaságtanba, a hegeli, marxi, és a liberális filozófiába, illetve a politikatudományba, nagyon unalmas, nyers, elsősorban akadémikusoknak szánt könyveken kell átrágnia magát, és a legtöbben egyszerűen nincsenek felruházva az ehhez szükséges tudással. Szemmel láthatóan te sem vagy képes erre. És amikor az ember nem érti, hogy miért változnak a dolgok, és csalódik abban, hogy a világ dolgai milyen irányba tartanak, akkor elkezd tudatalatt rettegni, és ezt használják ki azok, akik az ilyen összeesküvéselméleteket terjesztik. Azt sokkal könnyebben befogadja a rettegő, buta ember, hogy pár tucat szabadkőműves, zsidó, vagy gyíkember zárt ajtók mögött, dohányfüsttel teli szobákban tervezik a történelem folyamát, hiszen ez gyakorlatilag egy mesekönyvbe vagy krimibe illő történet. Azt már sokkal kevésbé, hogy a jelenlegi válságok évtizedekre visszavezethetőek, és alapvetően a legtöbbek által nem értett gazdasági és társadalmi folyamatoknak köszönhetőek, amelyek összefoglalására egy ezer oldalas könyv sem lenne elég.
Egyébként ha már beböfögted ezt a "Nem lesz semmid, de boldog leszel" szlogent: Ida Aukent, a cikk íróját én történetesen személyesen ismerem, együtt dolgoztunk az EMG nevű non-profitnál. Az általa írt cikket egyáltalán nem pozitívnak, vagy követendőnek tartotta, hanem pont mint NEGATÍV példa hozta fel, hogy a technologiának köszönhetően a magánélet és az adatvédelem hogyan fog eltűnni, ha a jelenlegi gazdasági folyamatokon nem változtatunk. Amit ő írt, az NEM egy terv, hanem egy jóslat, hogy az elmúlt négy évtized gazdasági folyamatai mihez fognak vezetni, ha a kormányok, a gazdasági vezetők, és egyéb stakeholderek nem avatkoznak bele.
34, te véletlenül nem Michael Gergő nevű felhasnzáló vagy?
Rendre szoktál nekem habzószájú trágárkodásokat küldeni privátban, hogy mekkora hülye mindenki, aki hisz pl a klímaváltozás létezésében...:D
Mennyi ótott. 😄 A 2 éven belüli, kövi mesterséges víruskára is tessék beadatni az oltássorozatot. 😉
#39 Nem. Én alapvetően higgadt természetű vagyok, de ha ennyi oltottal van dolgom egyszerre, néha nem bírom magamban tartani, hogy mennyire segghülyék lettetek. Ez van. Nagyon komoly dolgokról van szó, ti meg viccet csináltok belőle és még engem állítotok be hülyének..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!