Ezek a személyek is Klaus Schwab oldalán állnak és támogatják a great resetet?
Tehát akkor lényegében senki nagyobb hatalmú ember nincs aki ezt megszeretné akadályozni. A háborúval, öldökléssel együtt? Valaki közülük csak van akiben van emberség. Én nekem meg is van a tippem. Csak úgyis tudom, hogy a sok ember akire hatot az a tipikus propaganda úgyis lehurrognának. De kiváncsi vagyok ti mit gondoltok? Milyen emberek végülis ezek a személyek:
Olaf Scholz, Elon Musk, Bill Gates, Donald Trump, Joe Biden, Vlagyimir Putyin, Hszi Csin Ping, Emmanuel Macron, Recep Tayyip Erdoğan, Albert Bourla, Soros György, Rishi Sunak, Rochild család, Rockefeller Család, Nato
Illetve tudom már nem aktuális vagy alapból sem számítanak de érdekel, hogy ők mit képviselnek.
Boris Johnson, Angela Merkel, Liz Truss, A királyi család, Volodmir Zelenszkij, Kim Jung Un
Egyenlőre a saját véleményemből annyit árulok el, hogy nem tudtam miért állítottak egy fél milliárd fős nagyhatalom ország élére egy szenilis, irányítani nem tudó móka mikit. Lecserélve ezzel egy vélhetően jólelkű, békés, irányítani tudó politikust Mostmár sajnos igen.
És én azt is sejtem, hogy a magyar nagyágyúk. Vagyis Orbán meg ugye Mészáros Lölö aki ugye olyan pénzes kb mint Soros. Meg úgy maga a Fidesz is. Az embereket támogatják. Nem hiszem, hogy nekünk akarnak rosszat csak Orbán nem tud most ez ellen mit tenni.
Viszont az ellenzék ez alatt nem a jó kis Mi Hazánkra. Hanem ugye az Összefogásra gondolok ők sajnos támogatják ezt a dolgot. Isten ments, hogy egyszer hatalomra kerüljenek!
"Hányszor vagy oltott?"
Egyszer se, de szép érvelési hiba a részedről.
"nem egy képzeletbeli vuhani denevérből jött, hanem a nagyon is létező vuhani virológiai laborból, ahol 2018-ra már megalkottak egy, a coviddal 96-97%-ban megegyező vírust?"
Akkor miért találták meg a vírus korábbi mutációt emberben több ezer kilométerre a Wunhai labortól? Teleportálni is tud a vírus?
Amit állítasz ostobaság, mivel nincs rá bizonyíték. Viszont érdekes, hogy annak ellenére, hoyg a nevében is van, hogy sars-cov-2, valamiért mindenki elfelejti, hogy létezett egy sars-cov-1, ami a wuhani labor létrejötte előtt is.
"Egy laborban dolgozó ember, aki "kiesett" az ablakon? Semmi?"
Hallod, azt is elvitték, aki először járványról beszélt.
Ez nem bizonyít semmit, mert neki nem volt köze a vírushoz.
"Ezer beismerő vallomás, hogy mesterséges vírus?"
Mármint mind a nulla, ami megbízható forrásból történt? Ja, az nagyon sok. :DDD
Miért próbálná elhallgatni ezt Kína, amikor kínai magasrangú politikus is arról beszéltek, hogy lehet ember alkotta? Csak ők mondjuk épp amerikára mutogattak.
Teljesen fogyatékos lépés lenne a részükről.
Sőt, több kutatás szól arról, hogy még csak az sem biztos, hogy kínából jött.
"Nem én dőltem be annak, hogy egy 99,98% túlélési esélyű vírusba ki fog halni az emberiség 4 oltás nélkül."
Ha van egy 0%-os halálozással rendelkező vírus, de minden végtagod elveszted, ha elkapod, akkor sem esik le, hogy miért védekezünk a vírus ellen?
Hatalmas nagy idiótának kell valakinek lennie, hogy kizárólag halálozásról beszéljen.
"Köszi, csináltam saját kutatásokat, olyan mértékben, hogy azt el nem hinnéd és olyan személyekről is, akit te azt se tudod, kicsoda"
Igen, innen lehet tudni, hogy valaki ostoba.
Azért mert Magdi nénit, aki a sikátorban lakik megjósolta neked, hogy okos vagy és az aurád arany színű, még nem lesz igaz. :D
"Azt is tudom, mi lesz a következő években."
Te nem tudod, én esetleg tudhatom, mivel olyan területen dolgozom.
Te rá fogod húzni a téveszméid bármi történik, viszont ettől még nem lesz igaz.
"Azt is tudom, mi lesz a következő években"
Ez azért túlzás lenne, nekem az is elég, ha egy hétre előre konkrétan megjósolod az egyes napok főbb történéseit!
"Egyszer sem vagy oltott? 😄 Hát, ezt valahogy nem tudom elhinni, mert aki nem oltott, az tudja használni a fejét, legalábbis az oltásokkal szemben már kritikus volt, ami plussz pont. Ha tájékozódni szeretnél a mocskos világunkról, dobj egy üzit, szívesen beavatlak mindenbe, pl abba is, hogy cirka 2 éven belül oltatlanként semmire sem fogsz jogosulni az életben. Global Pandemic Treaty. De nyilván oltott vagy, szerintem van az 3-4 adag, max nem mered bevallani."
Ez lényegében iskolapéldája volt, hogyan ragadhat meg valaki egy kitalált mesevilágban. Szimplán bemeséli magának hogy hazugság minden, ami ellentmond neki, ami cáfolja.
Így persze aztán könnyű bedőlni a legirreálisabb konteóknak is...
Senki sem azt vonta kétségbe hogy létezett ilyen tanulmány, szóval ezekkel semmi újat nem mutattál. Ezek szerint a szövegértés sem igazán megy. Nem csoda hogy ilyen könnyű téged palira venni.
"28 Tanulmány az, amiről az EU parlament is beszél, hogy el lett indítva?"
Ha legalább az általad linkelt videókat megnéznéd és értelmeznéd, nem égnél be ennyire...
Senki nem említi róla hogy el lett indítva, egy csúcstalálkozó lett szervezve a great reset tervezet megvitatására, és azóta sem történt semmi ezügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!