Ezek a személyek is Klaus Schwab oldalán állnak és támogatják a great resetet?
Tehát akkor lényegében senki nagyobb hatalmú ember nincs aki ezt megszeretné akadályozni. A háborúval, öldökléssel együtt? Valaki közülük csak van akiben van emberség. Én nekem meg is van a tippem. Csak úgyis tudom, hogy a sok ember akire hatot az a tipikus propaganda úgyis lehurrognának. De kiváncsi vagyok ti mit gondoltok? Milyen emberek végülis ezek a személyek:
Olaf Scholz, Elon Musk, Bill Gates, Donald Trump, Joe Biden, Vlagyimir Putyin, Hszi Csin Ping, Emmanuel Macron, Recep Tayyip Erdoğan, Albert Bourla, Soros György, Rishi Sunak, Rochild család, Rockefeller Család, Nato
Illetve tudom már nem aktuális vagy alapból sem számítanak de érdekel, hogy ők mit képviselnek.
Boris Johnson, Angela Merkel, Liz Truss, A királyi család, Volodmir Zelenszkij, Kim Jung Un
Egyenlőre a saját véleményemből annyit árulok el, hogy nem tudtam miért állítottak egy fél milliárd fős nagyhatalom ország élére egy szenilis, irányítani nem tudó móka mikit. Lecserélve ezzel egy vélhetően jólelkű, békés, irányítani tudó politikust Mostmár sajnos igen.
És én azt is sejtem, hogy a magyar nagyágyúk. Vagyis Orbán meg ugye Mészáros Lölö aki ugye olyan pénzes kb mint Soros. Meg úgy maga a Fidesz is. Az embereket támogatják. Nem hiszem, hogy nekünk akarnak rosszat csak Orbán nem tud most ez ellen mit tenni.
Viszont az ellenzék ez alatt nem a jó kis Mi Hazánkra. Hanem ugye az Összefogásra gondolok ők sajnos támogatják ezt a dolgot. Isten ments, hogy egyszer hatalomra kerüljenek!
40, nézd, ha egy olyan dologra mutatsz spanyol viaszként, amit előre megmondtak, nehéz komolyan venni.
A klímaváltozást is 50 éve mondják a tudósok. Te gondolom majd 10 év múlva "én megmondtam" hangnemben a tenyeredbe capsz amikor bemondják, hogy 4 hónapja nem esett az eső.
De a globális civilizáció összeomlását is jelzik a szakik, hogy várhatóan 20 de max 30 éven belül megtörténik. Gondolom majd akkor is hangoztatod, hogy itt a great reset.
Értem én, hogy a fejedbe veszed, hogy ezek háttérből mozgatott szálak de... ha egyszer előre jeleznek valamit és az megtörténik, az hol összeesküvés?
"hol? Mit vettek el tőled eddig?"
Hogy most nem vettek el tőlem semmit az nem jelenti azt hogy a jövőben sem fognak.
"Ezek az összeesküvéselméletek abból fakadnak, hogy a kapitalista piacgazdaság alapvető működési elveit ti nem értitek, nem bírjátok felfogni, hogy a különböző társadalmi és gazdasági változásokat nem valami háttérhatalom, vagy a WEF, vagy a gyíkemberek okozzák, hanem ezek a rendszer alapvető működéséből erednek. "
Oké. Ez miben zárja ki egy globális államok feletti hatalom létezését?
Vannak szupergazdag emberek akiknek a kezében összpontosul majdnem az egész globális médiától kezdve, az élelmiszer és a gyógyszeriparon át a bankokig szinte minden. Csak azért mert nem szeretnek látszani még nem jelenti, hogy ezeknek az embereknek, ezeknek a köröknek ne lenne hatalmas befolyása a világ alakulására és a globális politika alakulására. Mindent a pénz irányít.
"Az általa írt cikket egyáltalán nem pozitívnak, vagy követendőnek tartotta, hanem pont mint NEGATÍV példa hozta fel, hogy a technologiának köszönhetően a magánélet és az adatvédelem hogyan fog eltűnni, ha a jelenlegi gazdasági folyamatokon nem változtatunk."
Lényegében már most is high tech kommunizmusban élünk ahol azt is tudja a titkosszolgálat, hogy mikor mész WC-re ne is próbáljuk játszani a hülyét. A covid pedig megmutatta hogy valóban mindent eltudnak venni tőled még a szabadságodat is.
#43 Míg én 2,5+ évig kutattam és leellenőriztem qrvasok mindent, addig más ennek a 2 dokumentumfilmnek a megnézésétől is összefossa magát. Szóval légy oly drága és hagyj engem békén a hülyeségeiddel. Nem az én bajom, ha oltottként lószart sem fogsz már fel a dolgokból. Ezzel az üres szájalással meg nálam semmire sem mész. Bazz olyan nyíltan zajlik minden, hogy hihetetlen! De jaaa, én vagyok a hülye. Édesistenem... Tényleg felesleges időt pazarolnom rád.. Azért ezeket itthagyom, hátha még felfogsz egy ici-picit belőle. Már az is fél siker.
"nyíltan zjalik minden"
Igen. Mert semmiféle háttérhatalomról nincs szó. Döntsd már el, hogy most a háttérben mozgatnak sázlakat, vagy nyíltan zajlik minden, mert a kettő együtt nem fog menni:D
"Amit ő írt, az NEM egy terv, hanem egy jóslat, hogy az elmúlt négy évtized gazdasági folyamatai mihez fognak vezetni, ha a kormányok, a gazdasági vezetők, és egyéb stakeholderek nem avatkoznak bele."
És arra mit szólsz, hogy Yuval Harari aki WEF és Klaus Schwab vezető tanácsadója amerikai demokrata képviselők nagy kedvence ( egyébként különös keppen rajong érte Barack Obama volt amerikai elnök és Emmanuel Macron francia elnök is), egy TED Audio Collective podcast beszélgetésen ezt találta mondani (egyébként Chris Anderson, a népszerű Ted Talks médiaplatform vezetője vezette a Hararival készült interjút.) :
"Részben az is lehet, hogy az emberek rájönnek - és helyesen gondolják -, hogy 'A jövőben nincs szüksége rám. Itt van ez a sok okos ember Kaliforniában, New Yorkban és Pekingben és ők tervezik ezt a csodálatos jövőt a mesterséges intelligenciával, a biotechnológiával, a globális összekapcsolhatósággal és miegymással és nincs szükségük rám"
Vagyis ez nem jóslat hanem már New Yorkban, Pekingben ők már tervezik a világ 'csodálatosan szép" jövőjét. Ennyit erről! 🙂
49-es: Harari pont ugyanarról beszél, mint Auken: hogyha a technológia ebbe az irányba fejlődik tovább, az káros az emberi kapcsolatokra, a magánéletre, az adatbiztonságra, továbbá dehumanizáló.
Harari természetesen annál sokkal okosabb, hogy tényleg azt higyje, hogy pár ember irányítja a világot, az üzenetének nem is ez a lényege, hanem hogy a technológiai fejlődés dehumanizáló és célnélkülivé teszi az emberi mivoltot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!