Nem túlzás ez a nagy felhajtás az angolok részéről a királynő halálával kapcsolatosan?
Figyelt kérdés
Elsősorban azokra a dolgokra gondolok, hogy átírják a himnusz szövegét, kicserélik az összes bankjegyet, útlevelet, mindent, ami kapcsolatos volt a királynővel. A temetés körüli felhajtás még érthető, de ez a sok költséges mutatvány miért jó nekik?2022. szept. 9. 13:37
41/69 kürasszír válasza:
# 40
Végül csak 70-80 %-os népszerűsége volt II. Erzsébetnek, és alig 10 kilométeres sorban állnak az emberek a ravatalánál.
De, Te totál tájékozatlan magyarként persze jobban tudod.
42/69 A kérdező kommentje:
Már megvolt a balhé is. Két ember véletlenül túl közel ment a koporsóhoz, ezért vádat emeltek ellene. Még az élő közvetítést is lekapcsolták miattuk... Nevetséges az egész műhalbé. És ezek után mondják azt, hogy nincs semmi felhajtás...
2022. szept. 18. 16:28
43/69 anonim válasza:
Le akarta tépni a tetejét! "túl közel ment a koporsóhoz"?
44/69 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudom hol olvastad utolsó.
2022. szept. 18. 17:09
45/69 anonim válasza:
46/69 A kérdező kommentje:
2022. szept. 18. 17:37
47/69 anonim válasza:
"véletlenül túl közel ment"
Figyelj, te nem voltál Rákosinál propagandista?
48/69 anonim válasza:
"pushing into mourners from behind as they waited in the line"
Ez mégsem csupán annyi, hogy túl közel ment.
Egyébként elolvashattad volna, hogy "He is the second person (...)".
A Velveten kívül pedig nem bulvárok.
49/69 A kérdező kommentje:
Az RTL és a 24 kormánypárti híroldal. Szenzációhajhász mindkettő. A Velvet bulvár. Belinkeltem az eredeti cikket, erre kiemelsz belőle egy mondatot és úgy kiforgatod, hogy neked adjon igazat. Szerintem nincs értelme vitázni, mert nem vagy hajlandó meghallgatni mások véleményét. Részemről ennyi.
2022. szept. 18. 19:30
50/69 anonim válasza:
"RTL és a 24 kormánypárti híroldal"
😂 Na, ilyet sem hallottam még.
"kiemelsz belőle egy mondatot és úgy kiforgatod"
Kiemelem, de az ő cselekedetei közül. Ő tette ezt is, tehát hogy csupán közel ment, az nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!