Oroszországban milyen a melegek, transzok helyzete?
Figyelt kérdés
Üldözik őket? Börtönbe zárják? Rendőrök bántalmazzák őket?2022. júl. 27. 23:54
31/44 anonim válasza:
29-es!Nem,hanem te ne vonulgass,követelődz. Viselkedj mint egy ember.
32/44 anonim válasza:
#31 ha olyan jó hely Irán, akkor menj oda. Ha már van ilyen fantasztikus hely, akkor mi tart vissza? Egyelőre Magyarország (többnyire) szabad ország. És én élek a szabad állampolgári jogaimmal. Akkor is, ha szerinted nem kellenek szabadságjogok.
33/44 anonim válasza:
Iránnal elkéstetek, pedig vagy 10 évig volt alapjövedelem ha állampolgár voltál, ami a minimálbérnek megfelelt, a fura, hogy ott a munkanélküliek száma kb. 8%-al nőtt csak és fura mód kb. 8%-al többen jártak felsőoktatásba, tehát nem történt az amire sokan gondolnak ilyenkor.
34/44 anonim válasza:
32-es!Csak az amit te hirdetsz az betegség!
36/44 anonim válasza:
A másság hirdetése.Nem a szabadság!
37/44 anonim válasza:
#36 szerintem a gyűlölet hirdetése betegség, dehát kinek mi.
38/44 anonim válasza:
"36 szerintem a gyűlölet hirdetése betegség, dehát kinek mi."
Attól függ mit értesz gyűlölet hirdetés alatt. Ha valaki azt mondja ne hírdesd a másságod az szerintem még nem gyűlölet keltés. Ellenben te meg ezzel "kinek mi?" dumával mindjárt egy erkölcsi magaslatra emeled magad ahonnan szédülsz mikor lenézel. Szerintem meg ez toxikus.
39/44 anonim válasza:
#38 “hirdetsz az betegség” tehát az, ha valaki meleg, és ezt felvállalja, és az nincs kriminalizálva, az betegség. És szerinted ez nem gyűlöletbeszéd? Érdekes…
40/44 anonim válasza:
Hehe :)) Na ez az. Ha felvállalod és nem tagadod le hogy meleg vagy az oké. De amikor hirdeted akkor is amikor senki nem kérdezte és sérelmi kreditet gyártasz belőle az már nem normális. Lássuk a kettő közötti különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!