Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Oroszországban milyen a...

Oroszországban milyen a melegek, transzok helyzete?

Figyelt kérdés
Üldözik őket? Börtönbe zárják? Rendőrök bántalmazzák őket?

2022. júl. 27. 23:54
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
29-es!Nem,hanem te ne vonulgass,követelődz. Viselkedj mint egy ember.
2022. nov. 6. 13:59
 32/44 anonim ***** válasza:
#31 ha olyan jó hely Irán, akkor menj oda. Ha már van ilyen fantasztikus hely, akkor mi tart vissza? Egyelőre Magyarország (többnyire) szabad ország. És én élek a szabad állampolgári jogaimmal. Akkor is, ha szerinted nem kellenek szabadságjogok.
2022. nov. 6. 14:02
 33/44 anonim ***** válasza:
Iránnal elkéstetek, pedig vagy 10 évig volt alapjövedelem ha állampolgár voltál, ami a minimálbérnek megfelelt, a fura, hogy ott a munkanélküliek száma kb. 8%-al nőtt csak és fura mód kb. 8%-al többen jártak felsőoktatásba, tehát nem történt az amire sokan gondolnak ilyenkor.
2022. nov. 6. 14:20
 34/44 anonim ***** válasza:
32-es!Csak az amit te hirdetsz az betegség!
2022. nov. 6. 15:39
 35/44 anonim ***** válasza:
#34 a szabadság?
2022. nov. 6. 16:32
 36/44 anonim ***** válasza:
A másság hirdetése.Nem a szabadság!
2022. nov. 6. 16:43
 37/44 anonim ***** válasza:
#36 szerintem a gyűlölet hirdetése betegség, dehát kinek mi.
2022. nov. 6. 16:45
 38/44 anonim ***** válasza:

"36 szerintem a gyűlölet hirdetése betegség, dehát kinek mi."

Attól függ mit értesz gyűlölet hirdetés alatt. Ha valaki azt mondja ne hírdesd a másságod az szerintem még nem gyűlölet keltés. Ellenben te meg ezzel "kinek mi?" dumával mindjárt egy erkölcsi magaslatra emeled magad ahonnan szédülsz mikor lenézel. Szerintem meg ez toxikus.

2022. nov. 6. 19:13
 39/44 anonim ***** válasza:
#38 “hirdetsz az betegség” tehát az, ha valaki meleg, és ezt felvállalja, és az nincs kriminalizálva, az betegség. És szerinted ez nem gyűlöletbeszéd? Érdekes…
2022. nov. 6. 19:16
 40/44 anonim ***** válasza:
Hehe :)) Na ez az. Ha felvállalod és nem tagadod le hogy meleg vagy az oké. De amikor hirdeted akkor is amikor senki nem kérdezte és sérelmi kreditet gyártasz belőle az már nem normális. Lássuk a kettő közötti különbséget.
2022. nov. 6. 20:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!