Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Oroszországban milyen a...

Oroszországban milyen a melegek, transzok helyzete?

Figyelt kérdés
Üldözik őket? Börtönbe zárják? Rendőrök bántalmazzák őket?

2022. júl. 27. 23:54
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
#10: Sajnos velem is. Elég irritáló.
2022. júl. 28. 01:00
 12/44 anonim ***** válasza:
28%
11. De ettől a melegekkel nincs bajom, van énekes meg youtuber akit követek, sőt haverom is, de azok nem állnak rám. Ui. Olyan mint a rasszizmus, attól hogy 1 cigányos viccet elsütsz még nem fogod utálni, meg attól hogy nem csókolnád meg a néger cipőjét sem, véleményem szerint én személy szerint egyiket se nyomtam el, ha pedig az egész rasszomat hibáztatja, akkor szenvedjen egyedül, mert akkor ő is rasszista görény.
2022. júl. 28. 01:09
 13/44 anonim ***** válasza:
73%
Nekem aztán nem a szívem csücske ez az lmbtq, meg az ehhez tartozó vonulgatás. Azok közé tartozom akik azt mondják, hogy erre nem volna semmi szükség, de ettől függetlenül erős túlzásnak érzem azt is, hogy ha kiderül valakiről, hogy meleg akkor akár meg is gyilkolhatják legrosszabb esetben. Nekik is joguk van úgy érezni, ahogy éreznek és eszerint boldog életet élni.
2022. júl. 28. 01:46
 14/44 anonim ***** válasza:
7%
Nem te döntöd el, hogy ők minek érzik szükségét és minek nem, 13-as!
2022. júl. 28. 01:49
 15/44 anonim ***** válasza:
32%

"Nem te döntöd el, hogy ők minek érzik szükségét és minek nem, 13-as!"

De minek ez a keménykedés? Amit ezzel a mondattal muszáj rádióznod? Nyilván való frázisokat puffigtatsz. Persze hogy nem ő dönti el, de ugyan annyira nem ahogyan te sem.

Akkor meg minek ez az arcoskodás? Ezzel tuningolod az egódat?

Ez fordítva olyan mintha te fejezed ki bármivel kapcsolatban a véleményed hogy személyesen mit gondolsz valamiről majd valaki oda ugat neked hogy "de nem te döntöd el!" Mint valami ovis :)

2022. júl. 28. 08:39
 16/44 anonim ***** válasza:
85%
#14 Én egy szóval nem mondtam, hogy el akarom dönteni. Én csak azt mondtam, hogy személy szerint én nem értek egyet velük, de ha en lennék döntéshozó helyzetben nem bántanám őket ettől függetlenül és tőlem aztán vonulgathatnának.
2022. júl. 28. 09:07
 17/44 anonim ***** válasza:
71%
Ja persze biztos minden pasinak ti kellettek pont annyinak amennyi nőnek!
2022. júl. 28. 11:17
 18/44 anonim ***** válasza:
65%

"Ja persze biztos minden pasinak ti kellettek pont annyinak amennyi nőnek!"

Am most nem sajnáltatni akarom magam mert ez inkább tragikus, de több csatak bzinak kellettem volna már mint nőnek...:D

Az egyik az konkrétan egy nő ismerősöm előtt(akinek ő a haverja volt és kézműves süteményért jött hozzá mert a nő ismerősöm cukrász) mutogatta a másik szobából dugó mozdulatokkal hogy engem hogyan baszna meg, úgy hogy soha életemben nem beszéltem vele. (gondolom annyira bejottem neki) mindenesetre nekem nem volt annyira vicces. Meg a facebookon érdeklődő többi homár sem akik leszarják hogy melegnek vagy heterónak írnak e. Ezekkel kellene szolidárisnak lenni? Ne röhögtess. Önérzet=100% alázat=0%

2022. júl. 28. 13:02
 19/44 anonim ***** válasza:
18, akkor elutasítod nem fog semmi történni
2022. júl. 29. 12:17
 20/44 anonim ***** válasza:

"18, akkor elutasítod nem fog semmi történni"

Nem az a lényeg, hogy tudok e magamra vigyázni :) Igen, le tudom őket szerelni hála az égnek. "Nagyfiú" vagyok:)

Hanem az hogy tényleg képesek egyesek komoly arcal kiálni és homofób országról beszélni ahol a melegek ilyesmiket gond nélkül megtehetnek és élvezkedhetnek ezen. Meg amit 2 hete mesélt kamionos barátom hogy hugyozni/szarni sem lehet nyugodtan mert betalalja valami kocsog és odamegy utána kopogtatni a kamion fülke oldalán és mire kinéz az nekiall letolt gatyában sztriptízelni miközben veri a bránert és a másik kezével nyálazza az ánuszát.

És az ilyenek verik az asztalt. Akik meg normálisak azoknak eddig sem volt semmi gondjuk.

Oroszország és az iszlám vallású országok az elhiszem hogy más.. De Európa? Hagyjuk már. Tényleg kell ez? Tényleg komolyan gondolják vagy csak mese habbal?

2022. júl. 29. 14:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!