Oroszországban milyen a melegek, transzok helyzete?
Figyelt kérdés
Üldözik őket? Börtönbe zárják? Rendőrök bántalmazzák őket?2022. júl. 27. 23:54
1/44 anonim válasza:
Amilyennek lennie kellene itt is.
2/44 anonim válasza:
Katasztrofális, főleg Csecsenföldön, ott tényleg ez megy. [link]
3/44 anonim válasza:
Brühü-ühü,szegény LMBTQP emberek.😢
4/44 A kérdező kommentje:
#2: Köszi, de a jogi helyzetük érdekel, nem tudnád összefoglalni röviden? Tehát törvényileg üldözik-e őket, vagy élhetik az életüket, ahogy akarják?
2022. júl. 28. 00:24
5/44 anonim válasza:
#1 #3 akkor menjetek oda, éljetek ott.
6/44 anonim válasza:
Mindenki azt csinál amit akar, amíg nekem nem kell megdugni.
7/44 anonim válasza:
Hát 93 óta nem büntetendő, de zaklathatják őket valamilyen ürüggyel. Csecsenföldön szó szerint életveszélyben vannak, van a kimentésükről egy dokumentumfilm. A társadalom is szinte biztatva van a kellemetlenkedésre, és az ellenük elkövetett bűncselekményeket kimagyarázzák, pl gyilkosság helyett "az áldozat beleszaladt a késbe".
8/44 anonim válasza:
Én se szeretem ha valamelyik rám akar tapadni, de amelyik felfogja hogy nem nő, azzal nincs bajom.
9/44 anonim válasza:
#1 #3 akkor menjetek oda, éljetek ott.
Ott vagyok!
10/44 anonim válasza:
6. Vagyok, miért baj, hogy hetero férfiként nem szeretem, ha egy pasi rám áll (fura mód nem 1x volt már rá példa).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!