Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Oroszországban milyen a...

Oroszországban milyen a melegek, transzok helyzete?

Figyelt kérdés
Üldözik őket? Börtönbe zárják? Rendőrök bántalmazzák őket?

2022. júl. 27. 23:54
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
89%
#20 már nem azért de egyes hetero pasik is kb ezen a szinten vannak. Pl autóból kikiabálva, hogy “dugnálak”, vagy csak simán engedély nélkül elkezd fogdosni. Igen, ez már a szexuális zaklatás kategória valahogy mégis el van nézve ezeknek az “úriembereknek”. De isten ments, hogy ugyanilyen atrocitás érjen egy férfit. Akkor már baj van. Hipokrita majom.
2022. júl. 29. 14:24
 22/44 anonim ***** válasza:
18%

Ugyan akkora baj az is. Nem kisebb probléma. Egy alárúgást és kemény szankciót az is megérdemelne. Ha hetero férfiak tüntikéznének hogy uldozetve vannak ugyan úgy nem tudnám komolyan venni.

"Hipokrita majom"

Látom nem sikerül megállni hogy valamit beszólogass. Szerintem ez nem engem minősít.. Továbbá szerencsére nem vagyok elég művelt hogy tudjam mit jelent így hirtelen, szóval felőlem azt mondhattad volna hogy fa nyelű seprű. ❤️

2022. júl. 29. 15:06
 23/44 anonim ***** válasza:
A me too lekicsinylése, és lenézése nem erről tanúskodik. Pedig pont ez lenne a lényeg.
2022. júl. 29. 15:38
 24/44 anonim ***** válasza:
31%
Ugyanannyi eséllyel lehet mondjuk a nők között is ilyen az egész lmbtq-t elítélni pár darab férfi miatt eléggé nagy hülyeség. Ennyi erővel említsük már a pedofílokat több ilyen esetről van szó pedofíloknál.
2022. júl. 29. 16:15
 25/44 anonim ***** válasza:
31%
Meg ahogy a #21 mondja hetero pasik meg a nőkre vetik magukat és rengeteg megerőszakolásról hallani.. ha téged pont nem érint meg a haverod akkor az már nem is probléma?
2022. júl. 29. 16:17
 26/44 anonim ***** válasza:
54%
#24 pontosan. Ez olyan, mintha a katolikus vallást azért akarnánk bekorlátozni, vagy tiltani, mert vannak papok, akik gyerekeket molesztálnak. Az nem a vallás hibája.
2022. júl. 29. 17:16
 27/44 anonim ***** válasza:

"A me too lekicsinylése, és lenézése nem erről tanúskodik. Pedig pont ez lenne a lényeg."

Senki nem beszélt a me to ról. Ha nem értesz velem egyet valamiben akkor az legyen a kritikád tárgya amit én írtam/közöltem.. minek ez a mellé beszélés?

"Ugyanannyi eséllyel lehet mondjuk a nők között is ilyen az egész lmbtq-t elítélni pár darab férfi miatt eléggé nagy hülyeség. Ennyi erővel említsük már a pedofílokat több ilyen esetről van szó pedofíloknál."

Nem tudom mennyi ilyen van a nőknél, nem zárom ki hogy ugyan ennyi ennyi...de megint nem tudom mire jó ez a terelés, vagy mit bizonyít ez??

Értelemszerűen mivel én férfi vagyok így az engem zaklató meleg férfiakról tudok nyilatkozni és azokról akik a szintén férfi barátomat zaklatják. :D

Meg mi az hogy kollektíven el ítélni az lmbtq-t? Ez valami csomag vagy mi?

Úgy érzem mintha itt ezt a csomagot senki nem akarná szétbontani és kiüríteni belőle a szemetet. Mi az ami jogos, mi az ami nem, mi igaz, mi nem. De ha nem akarunk bele menni az sem gond. Csak most az van hogy valamit kritizálunk vagy vitatjuk hogy egy jelenség igaz e akkor megszólal egy vészmadár hogy "pfejj neked meg mégis mi bajod szegény lmbtq emberekkel?"

"Ennyi erővel említsük már a pedofílokat több ilyen esetről van szó pedofíloknál."

Nyugodtan említsd meg a pedofíliát. Mi van vele?

"Meg ahogy a #21 mondja hetero pasik meg a nőkre vetik magukat és rengeteg megerőszakolásról hallani.. ha téged pont nem érint meg a haverod akkor az már nem is probléma?"

Már miért ne lenne probléma? Persze hogy probléma. Ki mondta hogy nem az?

"pontosan. Ez olyan, mintha a katolikus vallást azért akarnánk bekorlátozni, vagy tiltani, mert vannak papok, akik gyerekeket molesztálnak. Az nem a vallás hibája."

Én nem akarnám ezért a katolikus vallást betiltani. Én a gyerek molesztálókat akarnám rács mögé juttatni.

De mondjátok már meg, miért kell lehetetlenné tenni egy vitát azzal hogy az atya úr Isten-t is(szó szerint) bele ne kevernétek. Nem érnek össze a szavak és nem értjük egymást és a ködösítés miatt azt sem tudjuk miről volt szó éppen.

Szerintem van az lmbtq emberek közössége akik valami oknál fogva különböznek a többi embertől. Ezek között rengeteg van akit valamilyen hátrány ér az élet valamely területén, azok között van akit azért mert lmbtq közösséghez tartozok valakit meg teljesen más "hétköznapi" okból és az csak egy külön dolog hogy ő épp lmbtq személy. Nem fogok most ennek a bonyolult halmaz rendszernek teljesen a végére érni és nem is akarok erre ennyi idő szánni, de lényeg az hogy én annak a vitának a híve vagyok amikor egy adott konkrét dologról van szó. Akár a melegek házassága, akár a melegek örökbe fogadása, akár a nemi diszfória, vagy a me too (ez sem teljes).

Persze lehet szalmabábozni is és odaképzelni hogy a vitapartner kiket nem csíp még vagy másról mit gondol amiről szó sem volt. De ez nem a vita megnyerése hanem a vita lehetetlenné tétele. El kell dönteni miről van szó. Én nagyon szívesen beszélgetek a pedofil papokról is, a sima pedofilokról, meg az asszonyverő, zaklató erőszakos férfiakról is.

2022. júl. 29. 21:21
 28/44 anonim ***** válasza:
Sajnos még mindig túl jó. Szerintem lehetnének sokkal szigorúbbak is a törvények rájuk nézve. Szerintem Irán ebből a szempontból tökéletes.
2022. nov. 6. 09:54
 29/44 anonim ***** válasza:
#28 akkor költözz Iránba
2022. nov. 6. 10:18
 30/44 anonim ***** válasza:
Biblikus ószövetségi.
2022. nov. 6. 11:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!