Oroszország sokak számára először a történelemben manapság rokonszenves?
Már egy ideje ellenáll a nyugati kultúrmarxizmusnak, imperialista törekvéseknek, liberális furcsaságoknak. Gazdaságilag nagyon sokat fejlődött.
A történelemben talán először most valóban egykori, oroszok lakta területekért harcol, nem puszta területszerzésért, mások leigázásáért.
Illetve sokak számára a nagyhatalmak rokonszenvesebbek egy konfliktusban, mint a kis országok. Az oroszok pedig mindent megtesznek most a hazájukért sok területen, állják a szankciókat, az oroszellenes rasszizmust is.
Tudjátok mi az új orosz csatakiáltás: Álláhú ákbár!
(ez kulturált célzás az elmuszlimosodó oroszországra, illetve arra, hogy ma az "orosz" hadsereg harcoló erőinek egy komoly része -közel harmada- csecsem zsoldos.
Pont fordítva.
Az oroszok megítélése az elmúlt 30 évben emelkedett, aztán most, hogy fegyveresen törtek rá Európára, bezuhant.
Rokonszenves? :D Úgy utálják a rohadt orkokat Európában, mint a szart. Tudom, tudom, a világ nem Európa, de mi itt élünk, nekünk ez számít.
Nem hiszem el, hogy nem pénzért írtad ki ezt a kérdést.
"Szinte minden szélsőjobbos, konteós, illiberális, sok jobbos szimpatizál az orosz üggyel, pedig eddig utálták őket."
Eddig sem utálták őket, a legtöbb szélsőjobbos sajtóorgánum már sok-sok éve a Kreml propagandáját tolja, lévén onnan fizetik őket. Mint ahogy az európai szélsőjobbos pártok jó részét is. Most pedig végre megdolgozhatnának a pénzükért - pont ezért finanszírozták őket, hogy egy ehhez hasonló szituációban aknamunkát végezzenek a saját országaikban. Hogy mekkora sikerrel, annak megítélését rátok bízom, de ha azt nézem mennyire sikerült elmozdítaniuk a szélesebb közvéleményt és a kormánypolitikát a legtöbb európai országban, szerintem Putyin megbánta már ezt a befektetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!