Kezd igaza lenni a konteóhívőknek?
"Nem kötelező az egészet végignézni. Kb 17 perctől kezdődik az érdekes rész."
Amiről az öregúr jó párszor hangsúlyozza is, hogy ez egy ötlet. Semmi olyasmit nem tartalmaz a videó, amiből arra lehetne következtetni, hogy ebből bármi is megvalósítható lenne, hogy a világ kormányai közül bárki is mellette állna ilyesminek, hogy bárki is ténylegesen ezen dolgozna, stb. Ez már csak a te hozzáköltésed, hogy tudj mitől rettegni. Mert az neked biztos annyira jó, nem tudom...
"Értem, tehát semmi nem történik a világban."
Dehogynem. Csak a kélzelgéseiddel ellentétben a valóságban ha valami történik, nem áll mögötte automatikusan valami titkos összeesküvés. Persze annyira már nem titkos, hogy a hozzád hasonló fotelhuszárok ne tudjanak róla mindent, még nulla bizonyítékkal is, de amúgy persze nagyon titkos :D
#55 Szerintem a 0 bizonyítéknál kicsit többet felhoztam már, nyílván ha meg sem nézed, kiforgatod a szavaimat, akkor értelmetlen a beszélgetés. De akkor én is kérdezek.
Szerinted melyik a reálisabb, logikusabb?
1. Nincs semmi tervezet a jövőre nézve, élünk, mint hal a vízben. Teljesen véletlenül övék az egész iparág, a gyógyszeripartól a médiáig, de minden a véletlen műve, véletlenül kísérleteztek a Vuhani virológiai laborban koronavírusokkal, amit Amerika és Fauci pénzelt, ugyan, mi rosszat akartak volna ezzel. Teljesen véletlenül fejlesztették ki a covidot is, teljesen véletlenül lett belőle világjárvány, véletlenül sem az a célja, ami a Rockefeller fundation Lock Step-je (világjárvány alatt, teljes kontroll kiépítése globálisan). Véletlenül sem ehhez kell a védettségi, az ID2020, meg a The Global Pandemic Treaty, hanem az egészségünk érdekében. Teljesen véletlenül hallgattatják el a labor dolgozóit, meg van háttértörténete is a labornak, de semmi, de semmi kapcsolat nincs a labor és a covid között. Teljesen véletlenül fújják fel ennyire, ők csak aggódnak az emberiségért. A túlnépesedés hatalmas probléma szerintük, de azért mindenkit megakarnak védeni a 0,2% halálozási rátájú vírustól. Ők ugyan csak a kamerák előtt hordanak maszkot, ott is bakiznak, de az embereknek hordaniuk kell, mer az jóságos dolog, véletlenül sem a színjáték része.
Az irreális korlátozások, intézkedések az emberek biztonsága érdekében történnek, ugyan világszerte lázad ellene az emberiség, dehát nemtudják értékelni, hogy az életük tönkretételével óvják meg őket a mesterséges, 0,2% halálozási rátájú covidtól. Félj a covidtól, véletlenül se kérdőjelezz meg semmit, ne láss semmiben összefüggést, mert konteóóó, akkor se, ha elindították a Great Reset-et és az elittől kezdve az EU parlamentig nyíltan beszélnek arról, hogy mi lesz, mi a terv. Ne higyj nekik. A háború is olyan szörnyű, köze nincs az Új világrend kialakulásához, demens Biden bácsi sem báb, hanem ő dönt mindenben, az EU parlament sem kapott kézhez hivatalos parlamenti dokumentumokat, ami a magántulajdon eltörléséről szól. Ne lázadj, engedelmeskedj, élj becsukott szemmel és füllel és arra se emlékezz, hogy volt egy H1N1 műbalhé is.
2. A világ nem egy tündérmese, ahol csupa jó emberek vannak és nincs csillapíthatatlan hatalmi vágyuk. Rengeteg dolog között van összefüggés, a covid, a Great Reset és a háború pl nagyon is összefügg. Egy maroknyi ember irányítja, formálja és uralja a világot, akik lényegében nyíltan beszélnek arról, hogy mi a tervük, igaz néha kell egy kis cukormáz is, mert kitörne a pánik, ha túl őszinték lennének. Én nem konteókat terjesztek, mert nem összefüggés elmélet, hiszen nincs benne elmélet. Összefüggés van. 2015-re már sikerült a labornak olyan koronavírust alkotnia, ami az emberi sejteket támadja meg. Ezt még a Wiki is írja.
A 2018-19-es kutatási periódus jelentéséből kiderült, hogy azt vizsgálták a laborban, hogy a mesterséges koronavírusuk tüskefehérjéi képesek lehetnek-e az emberi ACE2 receptorhoz kötődni (ahogy a covid). A mesterséges koronavírusuk meg a coviddal 96-97%-ban megegyező vírus.
Mindez még véletlennek betudható lenne, ha nem Vuhanban lenne a labor és nem onnan indult volna el a covid. A covid arra kellett, hogy megfélemlítsenek, ezáltal irányítani tudjanak és arra terelni, ahova ő akarják. A háború meg az Új világrendhez kapcsolódik, amiről az Új világrend konferencián is beszéltek.
Itthagyom azért még ezeket is:
A második lehetőség teli van belemagyarázásokkal, irreális elképzelésekkel, így természetesen elvetendő, logikátlan. Az első jóval reálisabb - lenne, de azt meg telenyomtad szimpla hazugságokkal és reductio ad absurdummal.
Látod, ennyire fanatizmusba csapott már át a gondolkodásmódod, hogy még amikor a valóságot is próbálod meg kétféleképp felvázolni, a kettőből mindkettővel teljesen felsülsz. Nagyon sokat kell még tanulnod a való világról, mert ezzel, így, csak magadnak ártasz, illetve a hozzád hasonlóan buta emberek között feleslegesen kelted a pánikot.
#57 Az elmúlt 2,5 évet kutatásokkal töltöttem a világ dolgairól. Nagyon sok mindenről, aktívan és alaposan. Az én lelkiismeretem tiszta, eszembe sem jutna hazudni és átvágni embereket, mint a média.
Megértem, hogy bizonyos dolgokkal nem vagy tisztában és most hallasz róla először, de attól még ezek egyike sem hazugság, vagy képzelgés részemről.
2 jótanács a végére.
1. Ne személyeskedj, mert az a gyengeség jele. Azt jelenti, hogy érdemben nem tudsz mit hozzáfűzni a témához. Minél erősebb vagy, annál békésebbé válsz. Csak a gyenge ember agresszív, mert fél, hogy mások elnyomása nélkül nem tud érvényesülni. Szóval ha a fejemhez vágod, hogy hülye vagyok, hazudok, belelátok dolgokat stb, akkor tulajdonképpen a saját gyengeségedet mutatod nekem a témával kapcsolatban.
2.Használd a Google-t, meg a fejedet.
Én befejeztem, jól szét lett cseszve így is a kérdező kérdése. Ha folytatni szeretnéd, keress fel privátban és beszélgessünk kulturált ember módjára. Minden jót kívánok!
"Nyílt titok, hogy a covid, a Vuhani denevér helyett Vuhani virológiai laborból származik, ahol koronavírusokkal kísérleteztek. A labor Amerika és Fauci kezében van, a covid nem véletlenül lett világjárvány."
A világ minden nagy laboratóriumában ezer és egy vírussal kísérleteznek, vizsgálják, megpróbálnak ellene vakcinákat kifejleszteni.
Ez csak neked új.
Sok labort támogat az USA, de nincs a kezükben.
Lehetséges, hogy onnan szökött ki a vírus (szándékos világraeresztésről szó sincs) de valószínűbb, hogy egy köztestgazda révén lett veszélyes az emberre is, ugyanis ott tudott akkorát mutálódni.
A kovidióták egyike sem ért a virológiához és a hozzá kapcsolódó tudományokhoz. Mégis amikor elolvasnak egy cikket a titkokszigeteponthun máris úgy érzik, hogy le vannak doktorálva az adott témában.
Tényeket ferdítenek el, szöveget ragadnak ki a kontextusukból (így más értelmet nyerve) hogy belepasszoljon az agymenésükbe.
Az, hogy szigorították a fegyvertartást az USA-ban, egyáltalán nem konteó.
Köze nincs hozzá.
A konteó egy összeesküvést sejtet, amit valamilyen titkos (a hülyék mindig háttérhatalmat emlegetnek, ahhoz kötik) érdekcsoport talál ki.
Ilyenek a kemtrél, az 5G káros hatásai, a mikrochipes oltás, a laposföld, a HAARP, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!