Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Kezd igaza lenni a konteóhívők...

Kezd igaza lenni a konteóhívőknek?

Figyelt kérdés
Eddig hülyeségnek tarottam ezeket az elméleteket, de ez már biztos, hogy nem véletlen, ami újabban történik. Mintha valamire készülnének: [link]

2022. jún. 24. 15:11
 51/104 anonim ***** válasza:
65%

"Nem kötelező az egészet végignézni. Kb 17 perctől kezdődik az érdekes rész."

Amiről az öregúr jó párszor hangsúlyozza is, hogy ez egy ötlet. Semmi olyasmit nem tartalmaz a videó, amiből arra lehetne következtetni, hogy ebből bármi is megvalósítható lenne, hogy a világ kormányai közül bárki is mellette állna ilyesminek, hogy bárki is ténylegesen ezen dolgozna, stb. Ez már csak a te hozzáköltésed, hogy tudj mitől rettegni. Mert az neked biztos annyira jó, nem tudom...

2022. jún. 28. 19:37
 52/104 anonim ***** válasza:
0%
Akkor mi hangzott el? Kérlek írd le! Mert szerintem az, hogy többmilliárd ember meg fog halni, ha kell meg is kínozzák őket! Mi ez, ha nem népirtás?
2022. jún. 28. 19:38
 53/104 anonim ***** válasza:
0%
#51 Értem, tehát semmi nem történik a világban. Nem halnak meg emberek a mesterséges covidban és nincs háború sem, amit a bácsi emlegetett. Szuper. 🙂
2022. jún. 28. 19:42
 54/104 anonim ***** válasza:
0%
Meg ugye nem indult el a Great Reset projekt sem 2 éve, ami konkrétan az új világrend. Hát, jó is lenne, ha így lenne.
2022. jún. 28. 19:44
 55/104 anonim ***** válasza:
25%

"Értem, tehát semmi nem történik a világban."

Dehogynem. Csak a kélzelgéseiddel ellentétben a valóságban ha valami történik, nem áll mögötte automatikusan valami titkos összeesküvés. Persze annyira már nem titkos, hogy a hozzád hasonló fotelhuszárok ne tudjanak róla mindent, még nulla bizonyítékkal is, de amúgy persze nagyon titkos :D

2022. jún. 29. 04:34
 56/104 anonim ***** válasza:
50%

#55 Szerintem a 0 bizonyítéknál kicsit többet felhoztam már, nyílván ha meg sem nézed, kiforgatod a szavaimat, akkor értelmetlen a beszélgetés. De akkor én is kérdezek.

Szerinted melyik a reálisabb, logikusabb?

1. Nincs semmi tervezet a jövőre nézve, élünk, mint hal a vízben. Teljesen véletlenül övék az egész iparág, a gyógyszeripartól a médiáig, de minden a véletlen műve, véletlenül kísérleteztek a Vuhani virológiai laborban koronavírusokkal, amit Amerika és Fauci pénzelt, ugyan, mi rosszat akartak volna ezzel. Teljesen véletlenül fejlesztették ki a covidot is, teljesen véletlenül lett belőle világjárvány, véletlenül sem az a célja, ami a Rockefeller fundation Lock Step-je (világjárvány alatt, teljes kontroll kiépítése globálisan). Véletlenül sem ehhez kell a védettségi, az ID2020, meg a The Global Pandemic Treaty, hanem az egészségünk érdekében. Teljesen véletlenül hallgattatják el a labor dolgozóit, meg van háttértörténete is a labornak, de semmi, de semmi kapcsolat nincs a labor és a covid között. Teljesen véletlenül fújják fel ennyire, ők csak aggódnak az emberiségért. A túlnépesedés hatalmas probléma szerintük, de azért mindenkit megakarnak védeni a 0,2% halálozási rátájú vírustól. Ők ugyan csak a kamerák előtt hordanak maszkot, ott is bakiznak, de az embereknek hordaniuk kell, mer az jóságos dolog, véletlenül sem a színjáték része.

[link]

Az irreális korlátozások, intézkedések az emberek biztonsága érdekében történnek, ugyan világszerte lázad ellene az emberiség, dehát nemtudják értékelni, hogy az életük tönkretételével óvják meg őket a mesterséges, 0,2% halálozási rátájú covidtól. Félj a covidtól, véletlenül se kérdőjelezz meg semmit, ne láss semmiben összefüggést, mert konteóóó, akkor se, ha elindították a Great Reset-et és az elittől kezdve az EU parlamentig nyíltan beszélnek arról, hogy mi lesz, mi a terv. Ne higyj nekik. A háború is olyan szörnyű, köze nincs az Új világrend kialakulásához, demens Biden bácsi sem báb, hanem ő dönt mindenben, az EU parlament sem kapott kézhez hivatalos parlamenti dokumentumokat, ami a magántulajdon eltörléséről szól. Ne lázadj, engedelmeskedj, élj becsukott szemmel és füllel és arra se emlékezz, hogy volt egy H1N1 műbalhé is.

[link]

2. A világ nem egy tündérmese, ahol csupa jó emberek vannak és nincs csillapíthatatlan hatalmi vágyuk. Rengeteg dolog között van összefüggés, a covid, a Great Reset és a háború pl nagyon is összefügg. Egy maroknyi ember irányítja, formálja és uralja a világot, akik lényegében nyíltan beszélnek arról, hogy mi a tervük, igaz néha kell egy kis cukormáz is, mert kitörne a pánik, ha túl őszinték lennének. Én nem konteókat terjesztek, mert nem összefüggés elmélet, hiszen nincs benne elmélet. Összefüggés van. 2015-re már sikerült a labornak olyan koronavírust alkotnia, ami az emberi sejteket támadja meg. Ezt még a Wiki is írja.

[link]

A 2018-19-es kutatási periódus jelentéséből kiderült, hogy azt vizsgálták a laborban, hogy a mesterséges koronavírusuk tüskefehérjéi képesek lehetnek-e az emberi ACE2 receptorhoz kötődni (ahogy a covid). A mesterséges koronavírusuk meg a coviddal 96-97%-ban megegyező vírus.

[link]

Mindez még véletlennek betudható lenne, ha nem Vuhanban lenne a labor és nem onnan indult volna el a covid. A covid arra kellett, hogy megfélemlítsenek, ezáltal irányítani tudjanak és arra terelni, ahova ő akarják. A háború meg az Új világrendhez kapcsolódik, amiről az Új világrend konferencián is beszéltek.

Itthagyom azért még ezeket is:

[link]

[link]

2022. jún. 29. 17:06
 57/104 anonim ***** válasza:
52%

A második lehetőség teli van belemagyarázásokkal, irreális elképzelésekkel, így természetesen elvetendő, logikátlan. Az első jóval reálisabb - lenne, de azt meg telenyomtad szimpla hazugságokkal és reductio ad absurdummal.

Látod, ennyire fanatizmusba csapott már át a gondolkodásmódod, hogy még amikor a valóságot is próbálod meg kétféleképp felvázolni, a kettőből mindkettővel teljesen felsülsz. Nagyon sokat kell még tanulnod a való világról, mert ezzel, így, csak magadnak ártasz, illetve a hozzád hasonlóan buta emberek között feleslegesen kelted a pánikot.

2022. jún. 29. 17:34
 58/104 anonim ***** válasza:
0%

#57 Az elmúlt 2,5 évet kutatásokkal töltöttem a világ dolgairól. Nagyon sok mindenről, aktívan és alaposan. Az én lelkiismeretem tiszta, eszembe sem jutna hazudni és átvágni embereket, mint a média.

Megértem, hogy bizonyos dolgokkal nem vagy tisztában és most hallasz róla először, de attól még ezek egyike sem hazugság, vagy képzelgés részemről.

2 jótanács a végére.

1. Ne személyeskedj, mert az a gyengeség jele. Azt jelenti, hogy érdemben nem tudsz mit hozzáfűzni a témához. Minél erősebb vagy, annál békésebbé válsz. Csak a gyenge ember agresszív, mert fél, hogy mások elnyomása nélkül nem tud érvényesülni. Szóval ha a fejemhez vágod, hogy hülye vagyok, hazudok, belelátok dolgokat stb, akkor tulajdonképpen a saját gyengeségedet mutatod nekem a témával kapcsolatban.

2.Használd a Google-t, meg a fejedet.

Én befejeztem, jól szét lett cseszve így is a kérdező kérdése. Ha folytatni szeretnéd, keress fel privátban és beszélgessünk kulturált ember módjára. Minden jót kívánok!

2022. jún. 29. 23:11
 59/104 anonim ***** válasza:
66%

"Nyílt titok, hogy a covid, a Vuhani denevér helyett Vuhani virológiai laborból származik, ahol koronavírusokkal kísérleteztek. A labor Amerika és Fauci kezében van, a covid nem véletlenül lett világjárvány."

A világ minden nagy laboratóriumában ezer és egy vírussal kísérleteznek, vizsgálják, megpróbálnak ellene vakcinákat kifejleszteni.

Ez csak neked új.

Sok labort támogat az USA, de nincs a kezükben.

Lehetséges, hogy onnan szökött ki a vírus (szándékos világraeresztésről szó sincs) de valószínűbb, hogy egy köztestgazda révén lett veszélyes az emberre is, ugyanis ott tudott akkorát mutálódni.

A kovidióták egyike sem ért a virológiához és a hozzá kapcsolódó tudományokhoz. Mégis amikor elolvasnak egy cikket a titkokszigeteponthun máris úgy érzik, hogy le vannak doktorálva az adott témában.

Tényeket ferdítenek el, szöveget ragadnak ki a kontextusukból (így más értelmet nyerve) hogy belepasszoljon az agymenésükbe.

2022. júl. 2. 17:38
 60/104 anonim ***** válasza:
30%

Az, hogy szigorították a fegyvertartást az USA-ban, egyáltalán nem konteó.

Köze nincs hozzá.

A konteó egy összeesküvést sejtet, amit valamilyen titkos (a hülyék mindig háttérhatalmat emlegetnek, ahhoz kötik) érdekcsoport talál ki.

Ilyenek a kemtrél, az 5G káros hatásai, a mikrochipes oltás, a laposföld, a HAARP, stb...

2022. júl. 2. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!