Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Kezd igaza lenni a konteóhívők...

Kezd igaza lenni a konteóhívőknek?

Figyelt kérdés
Eddig hülyeségnek tarottam ezeket az elméleteket, de ez már biztos, hogy nem véletlen, ami újabban történik. Mintha valamire készülnének: [link]

2022. jún. 24. 15:11
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/104 anonim ***** válasza:
0%

#100 Én nem szóltam be senkinek, mégcsak megjegyzést sem tettem rátok, míg ti mást sem csináltok az egész kérdés alatt. Ez nem nekem ciki. 🙂

Folyamat ugyanazt írjátok mindenre, de konkrétan tényleg.

Hivatalos forrásokat linkelek, meg se nézitek, csak rávágjátok, hogy konteó, mert nem azonos az agymosással. 😄

Na jólvan, én lépek. Minden jót kívánok nektek!

2022. júl. 4. 16:05
 102/104 anonim ***** válasza:
65%

"Miért mindig az ostobák holtbiztosak mindenben?"

Dunning-Krüger effektus. Konteós barátunk gyakorlatilag élő példája a skála aljának. Fog valami hivatalos közleményt, köríti egy rakás hazugsaggal, majd értetlenkedik, mert képtelen ésszel felérni még azt is, hogy nem a hivatalos közleményt utasítja el mindenki más, csak az általa hozzáköltött meséket.

Rá kell hagyni, ha ő ebben a mesevilágban érzi jól magát, ahol mindenféle mumusoktól retteghet, akkor tegyen úgy!

2022. júl. 4. 17:09
 103/104 anonim ***** válasza:
0%
#102 Felőlem kifigurázhatsz, meg játszhatod a nagyokost, de sokra nem mész vele. Olyan nyíltan zajlik a dolog, hogy tudni lehet előre, hogy mi fog történni...
2022. júl. 4. 21:24
 104/104 anonim ***** válasza:
30%
De a média írta, hogy MO-n 46 ezer halott van. Honnan tudod hogy nem kozmetikázták a statot és igazából 200.000 van?
2022. júl. 6. 01:20
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!