Kezd igaza lenni a konteóhívőknek?
Ármelkedéssel jár =/= áremelkedés a cél
Ezt itt hagyom neked gondolatébresztőnek. Lényegében hasonló logikai bakin bukik el a többi érved is.
De mostmár tényleg léptem. Ha megérted, akkor megérted, ha pedig ezt sem érted, akkor úgyis felesleges bármit is írni neked.
Ja, és #32. Gondolatébresztőnek én meg itthagyom, hogy attól, hogy belekötsz a válaszaimba, még ideje lenne felfogni, hogy olyan világban élünk, ahol mesterséges vírusokat szabadítanak ránk és világkormány alakul, ami többmilliárd ember halálát fogja okozni, mert hogy ez sem titok, ott a 2015-ös nemzetközi konferencia. Biztos azt is én értem félre. 🤷♀️
Ne haragudj kérdező, hogy szétbaromoltuk a kérdésed, az én szándékom nem ez volt.
Miért és kinek lenne jó, ha a föld lakossága gyakorlatilag eltűnne? ("többmilliárd ember")
Kicsit furcsa, hogy elpusztítják azokat akikből pénzük és hatalmuk van...
#35 Ne aggódj miattuk. A végtelen pénz és a végtelen hatalom a kezükben van, már rég. Az iparágak felépülésének megértéséhez nézd meg a Monopoly dokufilmet. Lényegében már most is minden az övék. A 4.ipari forradalommal kapcsolatban meg nézd meg az Új norma dokufilmet.
A következő pár évben az ő vagyonuk tovább nő, a tiéd, a miénk, az egész társadalomé csökken.
A pénz mostani formájában megszűnik, helyette CBDC digitális valuta lesz.
A folytatásban meg nem mi kellünk, hanem a MI (mesterséges intelligencia). Ennek köszönhetően többmilliárd ember válik a társadalom számára haszontalan réteggé, akik nem hozzák nekik a pénzt, hanem felesleges "kenyérfogyasztók" lesznek, hiszen nem lesz számukra munka sem. (Ehhez tényleg ajánlom az Új normát.)
#38 Valamit itt nagyon félre értettél, mert a válaszod eleje számomra is világos ezer éve. De, ha nekik folyik be a világ szinte összes pénze, akkor miről beszélünk? Digitális valuta lesz, a papírpénz és a bankkártya is meg fog szűnni. A pénz értékét nem a címlet határozza meg, hanem az árak. Nekik meg bőven van pénzük, mivel az iparágak útja oda vezet. Amit megveszel a boltban, az ígyis-úgyis az ő zsebükbe megy, akár panírpénzben fizetsz, akár bankkártyával (amin már alapból digitális valuta mozog). Nem véletlenül ajánlgatok 2 dokufilmet is, mert azok megnézése nélkül nyilván én vagyok tájékozatlan a szemetekben, pedig pont fordítva van.
Dehogy herélik ki magukat, ne viccelj már! 🤣 A genocídium nem új dolog, hidd el, tudják mit csinálnak. Csak te nem látsz még benne logikát.
Ott az MI, ami hatékonyabban és gazdaságosabban dolgozik az embernél. Okosgyárakról pl hallottál már?
Vagy, hogy lassan nem kell ember még a műtétekhez sem?
A 4.ipari forradalom, a transzhumanizmus kora is egyben, Musk Neuralink-je, vagy Schwab szavai pl érzékeltetik ám a dolgot. Az ember lassan megszűnik ember lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!