Kezd igaza lenni a konteóhívőknek?
"Azért fontos, hogy tudjátok, hány % halálozási rátájú, mert tökéletesen látszik a számokból, hogy nem indokolja semmi, hogy maszkozzunk, oltassunk, QR kódozzunk, de mégis ránk erőltetik. Ez nem az egészségünkről szól."
Hogyne indokolná? Lásd 85. válasz!
Konkrétan annyira az egészségünkről szól, hogy korlátozások nélkül nem csak covidban, de minden más betegségben is sokkal többen meghaltak volna. Mivel az egészségügyi dolgozók száma, felszerelések, stb mind végesek.
Csak ugye ehhez már tovább is kéne látnod az orrodnál, meg gondolkodni is, nem csak hőbörögni, mert olyat merészelt tenni valaki, ami neked épp nem tetszik.
Nektek mennyi időtök van banyek....
Egyébként annyira frusztráló ez a "hány halálozási rátájú" kifejezés:D "mekkora a hlálozási rátája" magyarabb lenne. Egy rátának mértéke van, nem darabja:D
Ettől függeltenül... hogy nektek mennyi időtök van ilyeneken lovagolni 10 oldalon keresztül...
#91 ...és a világot pihe-puha, doromboló kiscicák uralják, akik még a széltől (covid takonykór) is óvják az embert. Remek meglátás. De sajna nem így van.
#92 Hány SZÁZALÉK halálozási rátájú. Így írtam. A százalék a mérték. Hát, figyi, végülis elég nagy a tétje, hogy az emberek nekiállnak gondolkozni, vagy sem. Én megteszek minden tőlem telhetőt.
"és a világot pihe-puha, doromboló kiscicák uralják, akik még a széltől (covid takonykór) is óvják az embert."
Szó sincs ilyesmiről. Szimplán gondolkodó emberek, akiknek értelemszerűen érdeke, hogy a társadalom, az aktív dolgozó közösség minél kevesebb része essen ki a munkából, hogy az egészségügyben minél kisebb legyen a káosz, stb.
Nálad miért csak ez a két véglet van? A dorombolós kiscicás szivárványhányás vagy a minden mögé aljas háttérhatalmai érdekek képzelése? Miért esik ennyire nehezedre, hogy reálisan gondolkodj, és képes legyél helyén kezelni a dolgokat?
Mindenesetre én itt befejeztem, unom a felesleges szájtépést. Ha felfogtál valamit a leírtakból, akkor jó, ha nem, akkor meg úgyis maradsz a konteóidhoz való gondolkodás nélküli ragaszkodásnál, szóval felesleges. Minden jót azért!
93, ha megtennél, nem az internet pöcegödrében prédikálnál 3 azaz három embernek:D Az egész kategória alig ölel fel 200nál több embert, szóval eleve nem volt mély a merítés, de hogy mindezt egy régi kérdésnél ilyen értelmetlenül hosszan kötekedve (pl ha nézzük azt az oldalt, ahol az ment, hogy "na, hány rátájú? -ott van az internet, ne engem kérdezz - de hány rátájú? - mondd meg te - de én azt akaorm hogy te mondd meg stb...":D)
Ha mindent elkövetnél, akkor hathatós módszert választál a dologra. De te inkább egy kevés embert megszólító, nehezen könyvjelzőzhető fórum nyolcvansokadik kommentjében osztod meg az okosságot.
Nem, te csak azért teszel meg mindent, hogy elmondhasd, hogy te tettél valamit is. Rossz az eskzöz, rossz a hely. Ha a cél jó is - bár még ez sem bizonyított - eléggé elégtelen a módszer.
Látod, szépen látszik mennyire leegyszerűsítetted az egészet a saját szintedre mert a valóság túl bonyolult neked.
Nyilván a világ összes szakembere mind hülye bezzeg te, aki a szakmájuk közelébe sem szagolsz most jól megmondtad nekik mennyire inkompetensek! :D
Miért mindig az ostobák holtbiztosak mindenben?
#97 A beszólás az megy, de még azt sem tudtátok, hogy a covidka mennyire is nem halálos. De azért kell rá az oltás, meg maradjotthon, mert mindmeghalunk. Hiába vezetem le nektek, úgy csináltok, mintha hülyeségeket írnék. Pedig ott a statisztika, színtisztán látszik, hogy az oltások megkezdése óta nemhogy csökkent, hanem nőtt a megbetegedés és a halálozás.
A H1N1 is mesterséges vírus volt. Marc Van Ranst el is magyarázta, hogy hogyan vágta át az emberiséget vele.
Bill Gates (tudom, nektek már a neve is konteó), a túlnépesedés örök hangoztatója, a gyógyszeriparban is remekel. A Bill és Melinda Gates fundation 16 gyógyszercéggel ápol szoros kapcsolatot, köztük a Pfizer, a Moderna, a J&J, az AZ, a Bayer, a BioNtech. Úgyhogy édesmindegy, milyen oltást adattok be. Amúgy is, te döntöd el, milyen oltást kérsz, mégcsak nem is az orvos. Mintha cukorka lenne, most ilyet kérek, most olyat kérek.
Bill egyébként a WHO legnagyobb pénzbeli támogatója is.
A WHO sem szent szervezet, The Global Pandemic Treaty, azaz Globális járványszerződés. Egy lépésre vagyunk tőle. Ha ezt meglépik, a WHO dönt az országok felett és jön a kötelező oltás, minden mesterséges vírusra, covidra, majomhimlőre, meg amit még ránkszabadítanak. Plusz jön a digitális azonosító globálisan. És ez nem vicc, szimplán tájékozódni kéne a covidtól való rettegés helyett.
"szimplán tájékozódni kéne a covidtól való rettegés helyett."
Senki nem retteg, csak a konteós agyhalottak hisztériáznak egyfolytába hogy jaj népírtás, meg így meg úgy a jogaik.
Itt te szólogatsz be.
Nagyon jól látszik a hozzászólásaidból, hogy nulla szakmai tudással fikázod a tanult emberek százezreit.
Hát ne csodálkozz, ha körberöhög minden normális ember ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!