Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Kezd igaza lenni a konteóhívők...

Kezd igaza lenni a konteóhívőknek?

Figyelt kérdés
Eddig hülyeségnek tarottam ezeket az elméleteket, de ez már biztos, hogy nem véletlen, ami újabban történik. Mintha valamire készülnének: [link]

2022. jún. 24. 15:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/104 anonim ***** válasza:
Khmmm... *Papírpénz. Elnézést. 😄
2022. jún. 28. 18:00
 42/104 anonim ***** válasza:
74%
Leépítették az opnit, aztán most meg lehet nézni mennyi ilyen paranoid skizofrén szaladgál az utcákon.
2022. jún. 28. 18:17
 43/104 anonim ***** válasza:
46%
#42 Ha nem tudsz hozzászólni a témához, akkor ne tedd. Azzal, hogy hülyének nézel, szerinted mész valamire?! Engem abszolút nem érdekel, mit gondolsz rólam. Ott a nemzetközi konferencia. Feketén-fehéren ki van mondva, hogy népirtás lesz, mert az új világrendet nem ennyi emberrel akarják véghezvinni...
2022. jún. 28. 18:27
 44/104 anonim ***** válasza:
65%

"Ott az MI, ami hatékonyabban és gazdaságosabban dolgozik az embernél. Okosgyárakról pl hallottál már?"

Oké, kiirtják az embereket és robotokkal oldanak meg mindent. Ezzel viszont meghazudtoltad a teljes korábbi agymenésedet a pénzről, hiszen akkor meg eleve semmi szükségük nem lesz a pénzre. Mivel továbbra is, az önmagában semmire nem jó, csak egy csereeszköz.

Én elhiszem hogy biztos végre valamiben különlegesnek érezheted magad, mintha valami titkos tudás birtokában lennél, amikor elhiszel mindenféle konteót, de látod, nem elég hogy gazdaságilag és logikailag is nonszensz minden amit írsz, végső soron még önmagadnak is ellentmondasz. Szóval valójában csak egy hamis mesevilágba ringatod magad, amivel soha semmit nem érsz el az életben, épp ellenkezőleg. Szóval miért?

2022. jún. 28. 18:50
 45/104 anonim ***** válasza:
50%

#44 Az, hogy még nem tiszta a kép nálad, azt nem azt jelenti, hogy hülye konteós vagyok, de köszi.

Nézzük most csak 2030-ig. Mi a Great Reset egyik alapeleme? Az, hogy nem lesz semmid, eltörlik a magántulajdont, minden szolgáltatássá válik. A pénz fennmarad, csak virtuális formában és nem a munkádból adódóan kapod majd, hanem feltétel nélküli alapjövedelemként.

2022. jún. 28. 19:02
 46/104 anonim ***** válasza:
52%

"Az, hogy még nem tiszta a kép nálad, azt nem azt jelenti, hogy hülye konteós vagyok, de köszi."

Épp ellenkezőleg. Pont hogy tiszta nálam a kép, tisztán látom ahogy egyszer ezzel próbálod mentegetni a konteós meséket, máskor azzal, simán önmagadnak is ellentmondva. A lényeg, hogy mindenképp ragaszkodsz ezekhez a mesékhez, akkor is ha már minden egyes érvedről kiderült hogy semmi realitása nincs. Szóval komolyan kérdezem, mire jó ez neked? Szántszándékkal egy olyan mesevilágba ringatni magad ahol nemlétező mumusoktól retteghetsz?

2022. jún. 28. 19:13
 47/104 anonim ***** válasza:
65%

"A pénz fennmarad, csak virtuális formában és nem a munkádból adódóan kapod majd, hanem feltétel nélküli alapjövedelemként."

Példának okáért ezzel is csak meghazudtoltad a saját korábbi népirtós marhaságod. Hisz feltétel nélküli alapjövedelem nem más, mint nettó veszteség a megtermelt javakból. De valahogy pont azokat már nem akarják kiirtani, akik csak veszteséget jelentenének a gazdaságnak? Logika = -100 :D

Se az általad vizionált céloknak sincs semmi értelme, se a megvalósításuknak nincs semmi realitása, és még rendszeresen egymásnak is ellentmondanak. Gondolkodj egy kicsit, vajon ez hogy lehet?

2022. jún. 28. 19:17
 48/104 anonim ***** válasza:
46%
Ne fárassz már!🥱 De most komolyan, ott a nemzetközi konferencia, nem én mondom, hogy népírtás lesz. Mit nem lehet rajta megérteni? Meg sem nézted, igaz?
2022. jún. 28. 19:22
 49/104 anonim ***** válasza:
46%

[link]

Tessék, linkelem is. Nem kötelező az egészet végignézni. Kb 17 perctől kezdődik az érdekes rész.

2022. jún. 28. 19:33
 50/104 anonim ***** válasza:
52%

"nem én mondom, hogy népírtás lesz."

Nem persze, más konteósok is. Csak valós bizonyítékot nem tudtok valahogy sosem mutatni. Valahogy a nemzetközi konferenciádon sem épp ez, és nem épp így hangzott el. Persze ha valaki elég fanatikus, bármibe beleképzel bármit...

2022. jún. 28. 19:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!